Narůžovělý hlen = zahnizďování?
Cca 8-10 DPO 7 dni do Ms? Nebudu psát story je to tu všude jen většinou píší o výtoku ne o hlenu...( Nechci slyšet že sem určitě těhotná) nesvedi ani nepálí...
@gambrinkax kéž by
@pajasala a co nějaký příznaky máš?
@gambrinkax růžový hlen už tři dny a tlak v podbřišku. A smrdí mi vaření a nastartované auto
@gambrinkax nemám nic krom toho hlenu a že mi zavazi prsa jako by jsou oteklé..ale jak sem řekla to mám i před ms....
@mmhanka tiše gratuluji..v sobotu už by měla být hezky vidět druhá ..tak ocekavam foto😉
@gambrinkax třeba to ještě nemusí vyjít já už to tak měla minulý cyklus a odešlo z ms
@pajasala
@gambrinkax začal mě bolet levý vaječník jak jsem vzala pichlo mě tam....a teď to bolí
Klesla mi bt na 36,9 :(
Já měla minule tehu ten clear Blue digital a jak všichni tvrdí že ukazuje dříve mě ukázal minus v den ms a za dva dny 1-2..../takže řídit se dle toho nevím a to sem.byla smířená s tím že to nevyšlo
@mmhanka na tohle casny testování je lepší mamatest protože má v sobě víc barviva než dr.max takže mamatest toho ducha vykreslí líp než max 😉
@gambrinkax no já asi počkám nakonec až do ms má být za 5 dnů....a nebo udělám v pondělí ráno..malé pomalu přestávám věřit 🤣😅 nemám příznaky jen občas píchne vaječník a mám větší prsa...ale to je jak pms
Holky no nic treba je to fakt ještě brzo...uvidíme co se má stát stane se....ale očekávám že tady budou nejpozději v pondělí aspoň dva pozitivní těhotenské testy....♥️
Ja věřím že přijde když bude chtít ♥️
@pajasala
@gambrinkax tak já začala mít bolesti jako před ms do ms 5 dni a střídavě píchání ve vaječnících a bolest beder....měřila sem bt po 2 hodinách spánku a bylo to 37,5 akorát nevím jestli to odpoledne platí...🤣 Tady v tom sem úplně mimo,.čípek je vysoko a tvrdý

@pajasala každému HCG stoupá jinak..může se na testu ukázat až dýl 😉