icon

Narůžovělý hlen = zahnizďování?

mmhanka
9. zář 2020

Cca 8-10 DPO 7 dni do Ms? Nebudu psát story je to tu všude jen většinou píší o výtoku ne o hlenu...( Nechci slyšet že sem určitě těhotná) nesvedi ani nepálí...

gambrinkax
10. zář 2020

@pajasala každému HCG stoupá jinak..může se na testu ukázat až dýl 😉

pajasala
10. zář 2020

@gambrinkax kéž by

gambrinkax
10. zář 2020

@pajasala a co nějaký příznaky máš?

pajasala
10. zář 2020

@gambrinkax růžový hlen už tři dny a tlak v podbřišku. A smrdí mi vaření a nastartované auto

mmhanka
autor
10. zář 2020

@gambrinkax nemám nic krom toho hlenu a že mi zavazi prsa jako by jsou oteklé..ale jak sem řekla to mám i před ms....

gambrinkax
10. zář 2020

@mmhanka tiše gratuluji..v sobotu už by měla být hezky vidět druhá ..tak ocekavam foto😉

mmhanka
autor
10. zář 2020

@gambrinkax třeba to ještě nemusí vyjít já už to tak měla minulý cyklus a odešlo z ms

pajasala
10. zář 2020

@mmhanka bude to dobré uvidíš

mmhanka
autor
10. zář 2020

@pajasala
@gambrinkax začal mě bolet levý vaječník jak jsem vzala pichlo mě tam....a teď to bolí

pajasala
10. zář 2020

@mmhanka ježiši

mmhanka
autor
10. zář 2020

@pajasala no nic jdu odpočívat

mmhanka
autor
11. zář 2020

Klesla mi bt na 36,9 :(

pajasala
11. zář 2020

@mmhanka z kolika?

mmhanka
autor
11. zář 2020

@pajasala neřeš já to asi spatne změřila moc to měřit neumím a nedošlo mi že sem byla už na záchodě a v kuchyni takže to nebyla tak v klidu...takže na být kašlu

mmhanka
autor
11. zář 2020

@pajasala Dr max test je negativní tamto byl.mamatest

pajasala
11. zář 2020

@mmhanka já včera taky zkoušela dr. Max. Koupím máma test ty prý co jsem četla ukazují dříve.

mmhanka
autor
11. zář 2020

Já měla minule tehu ten clear Blue digital a jak všichni tvrdí že ukazuje dříve mě ukázal minus v den ms a za dva dny 1-2..../takže řídit se dle toho nevím a to sem.byla smířená s tím že to nevyšlo

mmhanka
autor
11. zář 2020

Tehu a ovu dnes ráno...bojím se že z toho zas nic nebude

mmhanka
autor
11. zář 2020
gambrinkax
11. zář 2020

@mmhanka na tohle casny testování je lepší mamatest protože má v sobě víc barviva než dr.max takže mamatest toho ducha vykreslí líp než max 😉

mmhanka
autor
11. zář 2020

@gambrinkax no já asi počkám nakonec až do ms má být za 5 dnů....a nebo udělám v pondělí ráno..malé pomalu přestávám věřit 🤣😅 nemám příznaky jen občas píchne vaječník a mám větší prsa...ale to je jak pms

pajasala
11. zář 2020

@mmhanka bude dr. Max má min barviva než mamatest. A ovu to jasné říká. Určitě jsi tehu

mmhanka
autor
11. zář 2020

@pajasala podle ovu se to pozná jak?? Měl by sílit ne?

pajasala
11. zář 2020

@mmhanka ano. Ty ho takhle máš normálně před MS?

mmhanka
autor
11. zář 2020

@pajasala netuším já ho nikdy před.ms nedělala

mmhanka
autor
11. zář 2020

Holky no nic treba je to fakt ještě brzo...uvidíme co se má stát stane se....ale očekávám že tady budou nejpozději v pondělí aspoň dva pozitivní těhotenské testy....♥️

pajasala
11. zář 2020

@mmhanka já právě ne tak doufám že se to povedlo. Ale sem tam mám pořád ten hlen a šílené motani hlavy když se ohnu

mmhanka
autor
11. zář 2020

Ja věřím že přijde když bude chtít ♥️

mmhanka
autor
11. zář 2020

@pajasala
@gambrinkax tak já začala mít bolesti jako před ms do ms 5 dni a střídavě píchání ve vaječnících a bolest beder....měřila sem bt po 2 hodinách spánku a bylo to 37,5 akorát nevím jestli to odpoledne platí...🤣 Tady v tom sem úplně mimo,.čípek je vysoko a tvrdý

pajasala
11. zář 2020

@mmhanka bt platí pouze ráno než vstanes z postele

Strana