icon

Narůžovělý hlen = zahnizďování?

mmhanka
9. zář 2020

Cca 8-10 DPO 7 dni do Ms? Nebudu psát story je to tu všude jen většinou píší o výtoku ne o hlenu...( Nechci slyšet že sem určitě těhotná) nesvedi ani nepálí...

gambrinkax
13. zář 2020

@mmhanka to neee 😔

mmhanka
autor
13. zář 2020

mám 3 dny do ms a asi ještě nějaký desítkový test udělám zítra nebo pozítří....

mmhanka
autor
13. zář 2020

@gambrinkax já to nějak špatně neberu 🤣🤣 mám teď tolik práce že sem upřímně ráda....včera sem si dala deci bílého a bylo mi dobře ....myslím že sem si to srovnala....navíc včera úplně super sex večer

pajasala
13. zář 2020

@mmhanka líbí se mi jak jsi pozitivní. A super sex ti teď zrovna závidím

mmhanka
autor
13. zář 2020

@pajasala
@gambrinkax u mě se měřit být ani nevyplatí protože chodím na WC tak 3 x za noc takže bych ji měla měřit asi jak vstanu kolem 5 hod ráno což se mi nechce pak usnu ještě do 7 a v ,7 už je teoreticky blbě takže tohle řešit asi nebudu

mmhanka
autor
13. zář 2020

@pajasala tak upřímně když sem trochu picnuta tak si to užívám víc...šlo tam o to že včera bych měla 5 let od svatby výročí ale rozvedla sem se před rokem byla sem fotit svatbu a úplně mi připomněla tu naši tak sem byla zdrbnuta. Takže deci vína večer s přítelem a parada

pajasala
13. zář 2020

@mmhanka to je smutný. Ale pak s přítelem to už je zase hezky.

mmhanka
autor
13. zář 2020

@pajasala já sem asi divná ale neberu tragický nějak ve vůbec nic, ty věci se dějí z nějakého důvodu nechávám to běžet

gambrinkax
14. zář 2020

Tak holky . Jsem 12dpo a test dopadl takto 🤗

pajasala
14. zář 2020

@gambrinkax moc gratuluji. Já negativní 🙁

mmhanka
autor
14. zář 2020

@gambrinkax gratulují

mmhanka
autor
14. zář 2020

@gambrinkax
@pajasala já dnes už asi PMS píchání v pravém vaječníku je mi šíleně zle ....ale test dělat nebudu prostě počkám

mmhanka
autor
Autor odpověď smazal
mmhanka
autor
14. zář 2020

Měla bych být 12 dpo lf mám ,14 dni ale dnes už to vypadá bledě jak kdyby se rozjížděla ms

gambrinkax
14. zář 2020

Holky moc vám děkuji..sama tomu nemůžu věřit. Jen se modlím aby vše dopadlo dobře. Jinak dokud nemáte ms není nic ztraceného. Držím aby vám ještě vykoukli //

pajasala
14. zář 2020

@mmhanka já zatím necítím nic. Ale vymazala jsem si v grafu ovu test a čárka je carkovana a ovu nevyznacena

mmhanka
autor
14. zář 2020

@gambrinkax děkuji kupodivu by mě to tak nesebralo kdyby to nevyšlo

gambrinkax
14. zář 2020

@pajasala vlož sem graf mrknu ti na něj

gambrinkax
14. zář 2020

Holky , vždy sme byla tolik šťastná z pozitivního testu a teď mám takový strach . Před dvěma a půl roky my museli ukončit tehu kvůli vrozené vade. Takže do prvního screeningu to bude hodně o nervech u mě. Dokud neuslysim že je vše v pořádku tak se radovat moc nebudu

pajasala
14. zář 2020

@gambrinkax vypadá to že jsem měla ovu fakt až toho 6. Dnes měla přijít MS a nic tak budu doufat že teda byla 6teho a že jsem teprve 8 dpo

pajasala
14. zář 2020
gambrinkax
14. zář 2020

@pajasala graf ti to vyznačil opravdu správně ..jsi teprve 8dpo

mmhanka
autor
14. zář 2020

@pajasala tak máš ještě naději no

mmhanka
autor
14. zář 2020

@gambrinkax
@pajasala pokud ve středu nedojde ms tak jsem asi ještě taky ve hře protože ovu jsem netestovala přišlo mi že byla 2 ho, ale mohla být i 3 nebo 4.ho....

pajasala
14. zář 2020

@mmhanka teda holky tak @gambrinkax už to má jisté ale mi dvě to je začarovaný kruh normálně 😄

mmhanka
autor
14. zář 2020

@pajasala tak on je fakt problém v tom že absolutně nevím kdy sem měla ovulaci myslela sem že 2.9 ale teď mi dochází že to tak nemuselo vůbec být...vzhledem ke stresu, nástup malé do školy...vše se mohlo posunout

pajasala
14. zář 2020

@mmhanka mě zas podle bolesti a hlenu přišli že jsem ji měla dvakrát. No bude to zajímavý

mmhanka
autor
14. zář 2020

@pajasala tak u mě do středy protože mi chodí jak hodinky

mmhanka
autor
14. zář 2020

@pajasala
@gambrinkax holky jdu zítra na gynekologii pořešit nějaký clostyl nebo tak....a rovnou si nechám vzít hcg

gambrinkax
14. zář 2020

Holky nevím do jaké míry to mělo souvislost, ale po 2,5 letech snažení sem si před 2 měsíci koupila fertipronu a najednou to vyšlo. Takže za zkoušku nic nedáte 😉

Strana