Narůžovělý hlen = zahnizďování?
Cca 8-10 DPO 7 dni do Ms? Nebudu psát story je to tu všude jen většinou píší o výtoku ne o hlenu...( Nechci slyšet že sem určitě těhotná) nesvedi ani nepálí...
mám 3 dny do ms a asi ještě nějaký desítkový test udělám zítra nebo pozítří....
@gambrinkax já to nějak špatně neberu 🤣🤣 mám teď tolik práce že sem upřímně ráda....včera sem si dala deci bílého a bylo mi dobře ....myslím že sem si to srovnala....navíc včera úplně super sex večer
@pajasala
@gambrinkax u mě se měřit být ani nevyplatí protože chodím na WC tak 3 x za noc takže bych ji měla měřit asi jak vstanu kolem 5 hod ráno což se mi nechce pak usnu ještě do 7 a v ,7 už je teoreticky blbě takže tohle řešit asi nebudu
@gambrinkax moc gratuluji. Já negativní 🙁
@gambrinkax gratulují
@gambrinkax
@pajasala já dnes už asi PMS píchání v pravém vaječníku je mi šíleně zle ....ale test dělat nebudu prostě počkám
Měla bych být 12 dpo lf mám ,14 dni ale dnes už to vypadá bledě jak kdyby se rozjížděla ms
Holky moc vám děkuji..sama tomu nemůžu věřit. Jen se modlím aby vše dopadlo dobře. Jinak dokud nemáte ms není nic ztraceného. Držím aby vám ještě vykoukli //
@gambrinkax děkuji kupodivu by mě to tak nesebralo kdyby to nevyšlo
@pajasala vlož sem graf mrknu ti na něj
Holky , vždy sme byla tolik šťastná z pozitivního testu a teď mám takový strach . Před dvěma a půl roky my museli ukončit tehu kvůli vrozené vade. Takže do prvního screeningu to bude hodně o nervech u mě. Dokud neuslysim že je vše v pořádku tak se radovat moc nebudu
@gambrinkax vypadá to že jsem měla ovu fakt až toho 6. Dnes měla přijít MS a nic tak budu doufat že teda byla 6teho a že jsem teprve 8 dpo
@pajasala graf ti to vyznačil opravdu správně ..jsi teprve 8dpo
@gambrinkax
@pajasala pokud ve středu nedojde ms tak jsem asi ještě taky ve hře protože ovu jsem netestovala přišlo mi že byla 2 ho, ale mohla být i 3 nebo 4.ho....
@mmhanka teda holky tak @gambrinkax už to má jisté ale mi dvě to je začarovaný kruh normálně 😄
@pajasala
@gambrinkax holky jdu zítra na gynekologii pořešit nějaký clostyl nebo tak....a rovnou si nechám vzít hcg
Holky nevím do jaké míry to mělo souvislost, ale po 2,5 letech snažení sem si před 2 měsíci koupila fertipronu a najednou to vyšlo. Takže za zkoušku nic nedáte 😉

@mmhanka to neee 😔