icon

Narůžovělý hlen = zahnizďování?

mmhanka
9. zář 2020

Cca 8-10 DPO 7 dni do Ms? Nebudu psát story je to tu všude jen většinou píší o výtoku ne o hlenu...( Nechci slyšet že sem určitě těhotná) nesvedi ani nepálí...

pajasala
16. zář 2020

@mmhanka to vypadá dobře kocko. Držím palecky

mmhanka
autor
16. zář 2020

@pajasala dělá si to co chce🤣🤣🤣

mmhanka
autor
16. zář 2020

@pajasala jdu si lehnout usnout a uvidim

mmhanka
autor
16. zář 2020

@mmhanka když ne tak ne...ale je to na hlavu Co to tělo dělá

nagojka
16. zář 2020

@mmhanka me apka vyznacila ovu 2.9. ale pozitivni ovu test byl az 3.9.takze taky nevim..a jinak @pajasala zdravim v jine diskuzi😀😀😀😀🙉🙉

mmhanka
autor
16. zář 2020

@pajasala jako že mohlo dojít teď k nidaci?

pajasala
16. zář 2020

@mmhanka hele klidně

pajasala
16. zář 2020

@nagojka u tebe mohla být cca 5teho

mmhanka
autor
16. zář 2020

@pajasala je to spíš hnědý hlen než krev

mmhanka
autor
16. zář 2020

@pajasala sakra já sem dobre nervózní

nagojka
16. zář 2020

@pajasala je to mozne...ale ted uz je to stejne jedno...pri kazdem curani lehoucce spinim tak at byla kdy chtela MS uz hlasi svuj prichod...😔😀i BT uz klesla...pochybuju o tom ze kdyby byla 5.9. tak by tohle bylo zahnizdovani...Na to je 10-11DPO pozde si myslim...A ta teplota je jasnym dukazem😀🙉🤔telo si s nama akorat hraje a zkousi nase nervy co vydrzime...ja toho bohuzel moc nevydrzim... I kdyz sem s touhle MS od sameio zacatku pocitala sem z toho stejne na mekko a smutna...

nagojka
16. zář 2020

@mmhanka v tomhle cyklu zkusim taky clostik...mam ho doma uz od cervence a porad si rikam,ze by to mohlo vyjit i bez nej kdyz ovu probiha...ale ocividne ne...a kdyz ani pak to nevyjde,tak pomazeme s chlapem na vysetreni oba...

mmhanka
autor
16. zář 2020

@nagojka já právě taky teď zkouším bez a doufala.jsem že už ..jo. ale ráno došla ms...která je teď spíš hnědé špinění dala sem v 7 ráno vložku a je na něm jen trochu špinění

mmhanka
autor
16. zář 2020

@nagojka
@pajasala u mě právě nejsou typické křeče jak mívám při ms...spíš je mi trochu mdlo....

A ještě se nic nerozjelo

nagojka
16. zář 2020

@mmhanka ja mam zatim jen intimku a taky cisto...a jako ze by mela MS prijit nejak vubec necitim..nebejt poklesu u teploty a toho lehkeho zaspineni u curani tak ani neverim te prijde..coz je u me taky divny...pred tydnem me zacalo bolet bricho jako prase,ale pred dvema dnema to ustalo coz je taky divny protoze to mam vetsinou naopak..dva dny ci den pred ms zacinaji priznaky...tak treba zitra 🙂ty uz si mela nekdy clostil?ja jednou ale to bylo tak blbe naplanovany te ani nevim reakci a chlap stejne nebyl doma...vyslo to naprd...

nagojka
16. zář 2020

@mmhanka spoustu holek to tak melo ze si mysleli ze prisla MS a vubec to MS nebyla...budu drzet palce ..

mmhanka
autor
16. zář 2020

@nagojka měla u druhé dcery ta má teď 4 a povedlo se napoprvé...

mmhanka
autor
16. zář 2020

@nagojka ale myslím že už se to mění na krev

nagojka
16. zář 2020

@mmhanka a vsechno v pohode?po clostilu jsoupry hodne cysty,nizska sliznice a nevim co jeste...tak porad vaham...

pajasala
16. zář 2020

@nagojka mrzí mě to. Ani já nemám nic jistě. Teď odpo byl test snehobily

mmhanka
autor
16. zář 2020

@nagojka j to měla v pohodě

nagojka
16. zář 2020

@pajasala to nemusi🙂tim prece nic nekonci...hura do dalsiho cyklu se vztycenou hlavou...smutna sem ale...dekuju za podporu..doufam ze budes mit vetsi stesti..🍀🍀🤰

mmhanka
autor
16. zář 2020

@nagojka
@pajasala holky tak já pořád nevím nechce se to rozjet zas jen špinění a je fakt že nemám typické křeče jak při ms no ale bedra bolí jak při ms sakra to je drama

pajasala
16. zář 2020

@mmhanka teda to je dramo

mmhanka
autor
16. zář 2020

@pajasala to teda.. zatím se nic nerozjizdi tak říkám že jestli tam je ať se tam hezky zaklube ....že mu tam bude dobře ♥️

pajasala
16. zář 2020

@mmhanka myslíš že je to blbý když ráno byl dusicek a teď nic?

mmhanka
autor
16. zář 2020

@pajasala ráno máš víc HCG mohla si to mít zředěné s pitím kdy máš dostat ms

nagojka
16. zář 2020

@mmhanka ty si mela MS dostat dneska?co sem tak cetla tak teplotu nemeris vid?ta by nam mohla trochu napovedet co se to u tebe deje🙂ja vzdycky tak jeden dva dny pred MS spinim a pak se to rozjede...minuly cyklus mi klesla teplota a hned dopoledne byla MS..ted teplota klesla a sem tam mam jen naruzovely toaletak kdyz se utru...Stve to,ze nevim kdy presne MS byla abych zjistila zda byla tento mesic LF dostacujici...

mmhanka
autor
16. zář 2020

@nagojka nemerimmrpotoze teploty v těhotenství můžou skákat takže se zbytečně člověk stresuje ale jde o to že já teď ani nespinim občas že mě vyjde hnědý hlen....ale nemám ani křeče co se ms týče nic

pajasala
16. zář 2020

@mmhanka v patek

Strana