Narůžovělý hlen = zahnizďování?
Cca 8-10 DPO 7 dni do Ms? Nebudu psát story je to tu všude jen většinou píší o výtoku ne o hlenu...( Nechci slyšet že sem určitě těhotná) nesvedi ani nepálí...
@pajasala je to mozne...ale ted uz je to stejne jedno...pri kazdem curani lehoucce spinim tak at byla kdy chtela MS uz hlasi svuj prichod...😔😀i BT uz klesla...pochybuju o tom ze kdyby byla 5.9. tak by tohle bylo zahnizdovani...Na to je 10-11DPO pozde si myslim...A ta teplota je jasnym dukazem😀🙉🤔telo si s nama akorat hraje a zkousi nase nervy co vydrzime...ja toho bohuzel moc nevydrzim... I kdyz sem s touhle MS od sameio zacatku pocitala sem z toho stejne na mekko a smutna...
@mmhanka ja mam zatim jen intimku a taky cisto...a jako ze by mela MS prijit nejak vubec necitim..nebejt poklesu u teploty a toho lehkeho zaspineni u curani tak ani neverim te prijde..coz je u me taky divny...pred tydnem me zacalo bolet bricho jako prase,ale pred dvema dnema to ustalo coz je taky divny protoze to mam vetsinou naopak..dva dny ci den pred ms zacinaji priznaky...tak treba zitra 🙂ty uz si mela nekdy clostil?ja jednou ale to bylo tak blbe naplanovany te ani nevim reakci a chlap stejne nebyl doma...vyslo to naprd...
@mmhanka ty si mela MS dostat dneska?co sem tak cetla tak teplotu nemeris vid?ta by nam mohla trochu napovedet co se to u tebe deje🙂ja vzdycky tak jeden dva dny pred MS spinim a pak se to rozjede...minuly cyklus mi klesla teplota a hned dopoledne byla MS..ted teplota klesla a sem tam mam jen naruzovely toaletak kdyz se utru...Stve to,ze nevim kdy presne MS byla abych zjistila zda byla tento mesic LF dostacujici...

@mmhanka to vypadá dobře kocko. Držím palecky