icon

Narůžovělý hlen = zahnizďování?

mmhanka
9. zář 2020

Cca 8-10 DPO 7 dni do Ms? Nebudu psát story je to tu všude jen většinou píší o výtoku ne o hlenu...( Nechci slyšet že sem určitě těhotná) nesvedi ani nepálí...

mmhanka
autor
18. zář 2020

@pajasala mě přijde že se to furt jako by rozjíždí a najednou nic...

pajasala
18. zář 2020

@mmhanka já dnes tt snehobily takže nic

mmhanka
autor
18. zář 2020

@pajasala já skusim zítra ráno jinak jdu k Dr v pondeli

pajasala
18. zář 2020

@mmhanka ach jo jsem fakt smutná

nagojka
18. zář 2020

@pajasala taky sem smutna ale hlavu vzhuru...🙂vim ze se to tezko rika...Mi se snazime uz rok a do toho ja mam naky problemy,takze ja mamuz nalady a chvile kdy mam chut to vsechno vzdat.. ale tim si nijak nepomuzu..Ja ted jeden den spinila a dneska se MS rozjela..takze pojdme znovu do boje🙂nekdy se to povest musi..!!!

nagojka
18. zář 2020

Tahle mesic si dam asi od vseho pokoj a budu odpocivat...kaslu na teplotu,kaslu na testy,kaslu na clostil,kaslu proste na vsechno...hodim se jeden mesic do klidu a dalsi cyklus zas treba budu merit..sice je to s kazdym pribyvajicim neuspesnym mesicem horsi s horsi,ale nechci se z toho zase zblaznit...

mmhanka
autor
18. zář 2020

@pajasala
@nagojka holky já ani ne já se snažila v půlce cyklu a pak to vypustila a myslím že se teoreticky mohlo stát proto že jsem to už neřešila....pokud to není tehu tak myslím že smutná ani nebudu prostě půjdu dál

mmhanka
autor
18. zář 2020

@nagojka já třetí den špinění nic se zatím nerozjelo

pajasala
18. zář 2020

@mmhanka tak mrcha teď dorazila a to byla ráno bt 37,2☹️

mmhanka
autor
18. zář 2020

@pajasala no tak já to mám zas složitější pokud sem otěhotněla třeba fakt kolem 9.9 nebo 10.9 tak mám teoreticky teprv 8 DC takže co se týče testů ještě sněhobílo a v pondělí Dr tak budu vědět...na 100%ja sem říkala večer chlapovi že to není možné a on proč by ne jsem čím dál.mene ve stresu, a je fakt že já tu druhou polovinu cyklu už na to nemyslela...a proto říkám že bt je na nic 😥

mmhanka
autor
18. zář 2020

@pajasala a pokud těhotná jsem tak to je důkaz že když se na to nemyslí tak to jde 🤣🤣🤣

pajasala
18. zář 2020

@mmhanka moc bych ti to přála

mmhanka
autor
18. zář 2020

@pajasala no uvidíme

mmhanka
autor
18. zář 2020

@pajasala já to furt mám, pak nemám...no nevím už až je pondělí

pajasala
18. zář 2020

@mmhanka je to na prd viď? Já to mám zatím takový hodně hlenu s nitkami krve ale to se ještě rozjede

mmhanka
autor
18. zář 2020

@pajasala já právě ani ty nitky krve jen špinění na papíře

gambrinkax
20. zář 2020

Ahoj holky tak jak jste na tom? 🤔

pajasala
20. zář 2020

@gambrinkax ahoj já 3 dc

gambrinkax
20. zář 2020

@pajasala já myslela že teprve čekáš 😔

pajasala
20. zář 2020

@gambrinkax měla přijít v pátek a přišla

pajasala
21. zář 2020

@mmhanka ahoj tak jak si na tom?

pajasala
22. zář 2020

@mmhanka Haló Haló ty s náma nemluvis?

pajasala
26. zář 2020

Ahoj holky tak co je nového?

pajasala
6. říj 2020

@gambrinkax ahojky tehulko tak jak se daří?

gambrinkax
6. říj 2020

@pajasala ahoj..no už mám za sebou 2x krvácení ale máme bojovnicka a drží se..ve čtvrtek sem byla u Dr a 6+1 už bilo hezky srdíčko. Jen se nám uhnizdilo hodně dole těsně nad děložním hrdlem což není moc dobre. Takže zítra jdu do nemocnice na vyšetření aby zjistili rizika ..teď hodně záleží jak.smerem poroste ..docela se toho bojím

pajasala
6. říj 2020

@gambrinkax Ježíši tak moooc držím palecky. Určitě to dobře dopadne neboj.

gambrinkax
6. říj 2020

@pajasala děkuju...a co ty ..v jake si fazi?

pajasala
6. říj 2020

@gambrinkax cca 5 DPO. Tento cyklus dávám je na pocit. Nemerim, netestuju a jen si užívám.

gambrinkax
6. říj 2020

@pajasala už....no pane jo...tak držím pěsti 🤗

nagojka
6. říj 2020

@pajasala to ses dobra ja to nevydrzela...🥺🥺🥺😟😟😟ale taky nemerim a nehrotim to jen sem si test udelala...drzim palecky...🍀

Strana