icon

Nasazen Clostilbegyt, otěhotním při 27mm folikulech?

macelka
27. srp 2014

Ahojky vsem 🙂 uz mam jednoho prcka z predesleho vztahu. S novym partnerem se pokousime uz 10 mesicu o mimco a nic ☹ Pred narozenim syna jsem 2x potratila...po synovi opet v roce 2011 ☹ Je mi 30 let a parner je o 5 let mladsi nez ja. Zacinam mit strach jestli muzu vubec otehotnet...drive se to povedlo okamzite vzdy..Tento cyklus mi byl nasazen Clostilbegyt v davkováni 1-0-1..5 az 9 den cyklu....Dnes 12DC jsem absolvovala v nemocnici ultrazvuk...Dr rikala ze to je na odber vajicek...ve zprave se pise : Deloha v AVF, nezv., hladkych kontur. Dutina del. soumerna s endometriem 6,6 mm, ktere je ostre ohraniceno od okoli, tripple line. Adnexalni krajiny oboustrane bez zjevne UZ patologie. Na pravem ovariu 3 folikuly o vel. 27 mm, na levem ovariu folikul o vel. 18 mm. C. Douglasi bez volne tekutiny.

Jedine co mi k tomu rekla bylo ze mam nizkou sliznici a muzu mit dvojcatka..na dalsi Ultrazvuk mam jit v patek aby z toho pry nebyli cysty...podle me je uz 27 mm hodne a k tomu jsou 3 takto velika..je moznost ze jeste prasknou? Dekuji Vam vsem moc za vase rady 🙂

macelka
autor
•
27. srp 2014

Dnes rano jsme meli styk a dalsi bude az zitra vecer az se pritel vrati z prace. Je moznost oplodneni pokud mi praskne treba v noci? 🙂

macelka
autor
•
27. srp 2014

prosím odpovedel by nekdo? ☹ ☹ je sance tento mesic otehotnet pri takto velikych folikulech?

damae
•
27. srp 2014

@macelka Ahoj, mě při měření folikulů říkali doktoři o velikosti mezi 20 - 30 mm, jako folikuly vhodné na ovulaci. Čili si myslím, že minimálně s těma dvěma jsi byla v limitu. Ten třetí zas ještě může asi dorůst.
Sex, ze kterého mohou být spermie oplodněníschopné by měl být max 3 (někdy i 4) dny před a 24hodin po ovulaci. Takže i tady jste pravděpodobně zcela v limitu.
Nejvhodnější frekvence pro pravděpodobnost oplodnění a z hlediska kvality spermií a pravděpodobnosti oplodnění je jednou za 2 dny. Čili i zde jste v limitu 🙂

Takže určitě šanci máš 😉 Velkou. Držím palce!

macelka
autor
•
27. srp 2014

Dekuju me spis nahani strach ze mam 3 folikuly stejne velike 27mm..snad se podari a nebudou to dvojcatka 🙂

terry1512
•
27. srp 2014

@macelka Segra měla 3 vajíčka a čeká 3 dětičky. 😀 taky s clostíkem.

macelka
autor
•
27. srp 2014

jezis 😀

damae
•
27. srp 2014

@macelka vicercata urcite mas mozna 😉

alenka_p
•
28. srp 2014

Tak nevím, ale folikuly praskají někde kolem 22 - 24 mm, 27 už je dost...ale tak nemusí je utz změřit přesně na mm

macelka
autor
•
28. srp 2014

me se to taky zda uz hodne..je moznost ze uz tam byl nejaky predtim a prasknul nez sem sla na prvni ultrazvuk?

macelka
autor
•
29. srp 2014

dnes jsem byla na dalsim ultrazvuku a orvala jsem to..naprave stranestale 3 folikuly 33mm na leve jeden 23 mm a sliznice 9mm..mam prijit opet v pondeli ale nevim proc tam vubec chodit..uz vim ze tento cyklus nic nebude ☹(( jsem z toho znicena..Ptala jsem se na Pregnyl ale pry mi ho neda..myslite ze ten pregnyl dalsi cyklus by mi pomohl?

evulina77
•
29. srp 2014

podle mě se hlavně uklidni. 10 měsíců snažení se není vůbec moc. Zbytečně tlačíš na pilu a jdete na to hodně vědecky. Pokud jsi zdravá, přítel taky (spermiogram mu už dělali?) tak tomu dejte čas. Je ti 30 let, dítě máš, tak trochu klidu a brzdi s tou touhou počít. Nechci nic zakřiknout, ale ať máš s kým otěhotnět. Pokud takhle šílíš i doma, můžeš přítele spíš odradit...

macelka
autor
•
1. zář 2014

na spermiogramu jeste nebyl rikal ze to necha az po Vanocich..dnes jsem byla na kontrole a dr mi clostik zakazal...levy vajecnik 17 mm pravy 27.3 21.2 24.2 ovarium 60x47 a stredne velke mnozstvi volne tekutiny v Douglesu..za tyden mam jit ke sve gynekolozce na vysetreni a odbery krve plus stery mam nspsano ve zprave..sliznice se porad zvysuje 12.1 a folikuly se zmensuji..pry kdyz me zacne bolet bricho mam jet okamzite do spitalu...dicela me vydesil teda..rekli jsme si ze ted tehu nebudem pul roku resit a uvidime co bude

medulinek
•
20. zář 2014

Ja mela na uz 12DC jeden uz praskly a tekutinu v brise ( to mam ale pokazdy) a druhy byl 22mm a doktor rikal, ze uz je prerostly, tak dal pregnyl a ted cekam.

jannahh
•
1. říj 2014

Ahoj holky, se manzelem se snazime uz od brezna
.Beru take clostilbegyt uz 5.mesic a nic... Jaky mate nazor na to si poridit test a zkusit manzelovo plodnost? Dekuji za nazory