icon

Nedaří se otěhotnět: Sdílejte své zkušenosti a rady

junykessy
11. čer 2022

Ahojky, potrebuji se asi vykecat. V cervenci to bude rok, co jsme prisli o mimi v 17tt. Zacala jsem dochazet do CAR, kde mi na ustaleni cyklu byl predepsan duphaston a clostik. Kontroly, injekce.. Takto jsem to zkusila 4cykly,jenze delejte mimi napovel. Tak jsem se na to vyprdla, kupodivu jsem se 4dennim spozdenim menstruaci dostala.. Nyni jsem 8dpo,mam belavy vytok, jinak zadne priznaky. Takze zrejme asi nic. Rikam si, ze kdyz to vyslo prirozene tak to vyjde i ted. A ono porad nic😔Takze tomu dam sanci do podzimu a pote vyzkousime IUI nebo rovnou ivf. Ja i pritel problem nemame, ba naopak. Doktor o mne prohlasil, ze jsem jak slepice v kurniku a pritel inseminator,. Mela jste nektera neco podobneho? Treba mi poradite.. Dekuji

Strana
z2
hanynka1704
14. čer 2022

@junykessy dekuji💖 IVF jsem podstoupila ve 38,a další jsme uz nestihli,jedine už jen jako samoplatci,ale na to jsme bohužel neměli. Mám doma ještě studenta, takže se penízky měli kam koulet. Věřila jsem těm sněhuláckum ,ale musela jsem do toho rozhodnutí také jakoby uzrat. Me to asi nešlo z hlavy vypustit,protože jsem absolutně odmítala možnost,že už další miminko mít nebudu. Nešlo mi to přijmout no. 🤷‍♀️ naštěstí se to STESTI u nás unavilo a obdarovalo nás. Moc moc drzim palečky,přeji trpělivost a urcite se zadari.

junykessy
autor
14. čer 2022

@hanynka1704 dekuji moc, uvidime co ukaze cas😉

kubesovaadelka
14. čer 2022

@junykessy hele beruško, já vím o čem mluvíš, mě v těhotenství ochrnul pes z ničeho nic, na kterého jsem byla fixována, o půl 5 ráno, když jsem byla v 4-5mesici těhotenství mi zazvonili policajti na dům, že mi zemřela matka ( necelých 47let) a že to musím všem oznámit plus tady mám klíče od bytu, je tam kočka tak se starej a vyklidit být, zaříd pohřeb atd atd... Ale prostě musela jsem být v klidu... Jde to, vím že je to těžký. Opravdu nevím jaké to je přijít o dítě, určitě mazec, ale záměr se na budoucnost.ja si řekla že máma musela odejit, aby předala život mé dceři a synovci, který se narodil o 19dni dřív jak dcera.. beruško minulost nevratis, soustřed ona budoucnost, to co se stalo mělo svůj důvod ❤️❤️❤️

sherryel
14. čer 2022

@ivetkafek18 : budu držet palce . Určitě to vyjde..

junykessy
autor
15. čer 2022

@kubesovaadelka juj, to me mrzi.. Kolikrat ty osudy jsou kruty.. Prijit o vytouzene mimino je mazec, nastesti v nestesti to bylo na zacatku ale i tak... Verim v to, ze si mimi dava na cas a prijde tehdy, kdy to budu nejmin cekat❤️❤️❤️

kubesovaadelka
15. čer 2022

@junykessy věřím že ano..❤️ zkus fakt se hodit do pohody, ale né že jako musím se hodit do pohody jinak nebude mimco, ale prostě jak říkám, plnit si sny co pak s čerstvým mimcem nebudeš moct, koníčky co jsi měla dřív a taak.. Aji když to budou maličkosti, ale všechno se počítá..❤️

Strana
z2