Nedostavila se menstruace a tělo mám samé akné
Zdravím holky, prosim vás o radu, po 10 letech sem vysadila antikoncepci Lindynette protoze chceme miminko, prvni 3 cykly sem měla normální i s menstruaci téměř na den, a nyni mam 5 dni zpoždění, po celem těle neskutecne akne hlavne na rukach a zadech, prsa me pobolivaji, ale jako by se mi na bradavkach vyskakovaly žíly :(prosim nesetkala jste se některá stim??
Test je negativní :( jestli je spis mozne aby to bylo nejak hormonama?
Akné můžeš mít i z vedra, nebo nervů - jestli se cíleně snažíte, nebyla bys první, kdo se vystresoval a opozdila se ms.
@cernycitron Mně teda přesně tak těhotenství začalo. Ale pětidenní zpoždění už by se mělo na testu projevit..
@cernycitron Takto jsem to měla, když jsem byla těhotná. Najendou pár pěkných pupínků a nateklá prsa. Ještě předtím, než mi vyšel pozitivní test.
No právě, takze tím to nebude :( nejspis se mi zblaznily hormony... Ale moc děkuji za odpovědi 🙂
Ahoj, mela jsem stejnou zkusenost i se stejnou antikoncepci. 2 nebo 3 mesice po vysazeni jsem se taky cela osypala a cyklus se mi silene rozhazel. Trvalo minimalne dalsi 3 mesice nez se mi hormony srovnaly a vse se uklidnilo.
@kackacerm prosim te, a byla jsi u doktora?? Nebo brala si neco?? Nebo jsi to nechala uplne vyplynout samo? 🙂 dekuju moc
Je to normální, po vysazení HA jede tělo ještě jako setrvačník, já čekala na MS 1,5m až pak mrcha dorazila a taky jsem byla cela osypaná. Chce to čas aby se tělo dalo dokupy a začlo fungovat, doporučuju Kontryhelovy čaj 🙂
Presne tak, je to celkem častý, že se tvoje vlastní hormonální rovnováha začne ustalovat az po nějaké době od vysazeni. Musíš jen čekat, je to nepříjemné, mela jsem to taky tak
Prave sem premyslela nad gynexem🤔
@cernycitron U doktora jsem byla az po pul roce, dali mi pak duphaston, aby se mi srovnal cyklus, ve finale mi pak prisli na PCOS, ale jinak vazne chvili trva nez se telo samo vycisti od tech hormonu. Oblicej mi davala dokupy kosmeticka a mozna jsem brala nejake kapsle pupalkoveho oleje, ale to stejne nezabralo.

Těhotenství?