icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
18. pro 2020

@veeeee skvěle!!! Co mas za testy??

kiksa22
18. pro 2020

Tak já dnes dělala test jsem to nevydržela, ale pořád nic ani náznak. MS ještě nepřišla tak mám ještě šanci.

veeeee
18. pro 2020

@miskatus ovular 🙂

miskatus
autor
19. pro 2020

@martinie88
@hajglish
Tak jak se mate holky? Nějaké změny? Já dnes 7 DPO a už paty den mě páli a zároveň svedi bradavky a jestli to je opět následek revize, ze teď budu mít PMS tak mě klepne ale možné je vše🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

martinie88
19. pro 2020

@miskatus Ahojky, me nic neni, jako kazdy mesic. Takze si myslim, ze to zase nevyslo😢 Drzim palecky at to nebi PMS, ale miminko💗

miskatus
autor
19. pro 2020

@martinie88 víš jak to je- těhotenství nebolí - proto buď rada ze ti nic není🙂 neboj🙂 já každopádně si řekla ze dodělám ty blby ovu testy tak jsem začala dnes ráno testovat z nich 🤣🤣🤣🤣 blazen viď?🤣

petulkanono
19. pro 2020

Ahoj, ja jsem dnes 11 DPO, vcera test negativni, ale mohlo byt brzy. MS ocekavam zitra, nutkani testovat tam je, ale uz si asi i pockam, ale teda to je neco zkouset to vydrzet😅

miskatus
autor
19. pro 2020

Můj ovu z dnešního rána- silnější než při samotné ovu😀🤦🏼‍♀️

veeeee
19. pro 2020

Druhy den pozitivni ovu, takto jsem tu kontrolní silnou nemela snad nikdy 😅

miskatus
autor
19. pro 2020

@veeeee testujes ráno? Jako tohle je hodně pozitivní 😀

hellblau13
19. pro 2020

@miskatus
@martinie88 Já jsem na sobě nepoznala vůbec nic, bylo mi celou dobu dobře. Žádný náznak. Ale teď si to užívám, je mi hrozně. To z prvního těhotenství vůbec neznám. Určitě to příští týden dopadne, moc vám to přeji 🍀🍀🍀

miskatus
autor
19. pro 2020

@hellblau13 je ti blbě?? Kdy budeš dělat test teda??

hellblau13
19. pro 2020

@miskatus no, já už to mám potvrzené i od gynekologa 😂. Ale jen jsem chtěla říct, že před testem jsem na sobě nepoznala vůbec nic.

miskatus
autor
19. pro 2020

@hellblau13 už si byla na gynde? Teď nějak nechápu 😀

hellblau13
19. pro 2020

@miskatus je tady dost holek, asi v tom máš zmatek 😂😂. Chtěly jsme přece spolu testovat, tobě pak přišla ms. Já už mám 14 dní od vynechání MS a teď ve čtvrtek jsem byla na gynde. Psala jsem to tady. Jen jsem vás chtěla uklidnit, že přestože zatím nic necítíte, tak to může být na dobré cestě 😊

miskatus
autor
19. pro 2020

@hellblau13 Jezisi já jsem magor🤣🤣🤣🤣🤣🤣 promiň♥️♥️♥️😂

hellblau13
19. pro 2020

@miskatus já se tomu směji 😂😂😂

miskatus
autor
19. pro 2020

@hellblau13 už se mi pletou totiž přezdívky 😀😀😀 jsem fakt koza😀😀😀 je ti blbě od rána denně?

hellblau13
19. pro 2020

@miskatus je mi to jasné 😁. Je mi jak po flamu. Blbě od rána do večera. Bolí mě svaly a klouby. Mám hlad, ale zároveň na nic chuť. Strašně mi vadí všechny pachy jídla, to jsem v prvním těhotenství vůbec nezažila a to jsem teprve na začátku.

kiksa22
19. pro 2020

Ahoj holky tak mě nejspíš začíná MS tak zase nic 😒

veeeee
19. pro 2020

@miskatus testují kolem 10 dopo , jen dneska jsrm testovala 9:20 a ted odpo porad pozitivni 😅

hajglish
19. pro 2020

@miskatus Ahooj, ja zatim nijak nic,ale myslim si,ze ovu mi peobehla ted nekde ctvrtek,patek,ale pokud toto byla ovulace kdy jsem toto mela poprve a trvalo to 3 dny kdy v praci jsem mmm jak to napsat...Byl to takovy pocit tam dole napnuti a je to blbe,ale hrozny chute na sex a sioeny pocit mokra,ale neskutecny a furt jsem chodila na wc a mokro bylo jen malo.Nevim co to bylo.Nikdy jsem to nemela a bylo to az pak dost neprijemne

jasmina1992
20. pro 2020

@petulkanono Ahoj já jsem dnes 10 DPO tt jsem udělala něco tam je ale po limitu . A dnes zkoušela jsi tt? 🙂

miskatus
autor
20. pro 2020

@kiksa22 tak co?? Jak to dopadlo?

kiksa22
20. pro 2020

@miskatus včera jsem měla na toaletaku trošku růžové a dnes zatím nic. Tak se modlím ať to nepřijde. I když s mým štěstím pochybuji.

miskatus
autor
20. pro 2020

@kiksa22 tak to vypadá nadějné ne??? Však se muže teprve uhnizdovat🙂 bolí te břicho?

kiksa22
20. pro 2020

@miskatus jo trošku a i záda jako když to mám dostat. Tak uvidíme 🤷‍♀️

jade85
20. pro 2020

@kiksa22 to zní vážně nadějně, jen jednou zašpinění a pak klid. Od včerejška už by se to rozjelo, si myslím. Držím palce 🙂

kiksa22
21. pro 2020

@jade85
@miskatus
Holky já nevím jestli jsem ospalá a mám nateklý oči, ale dělala jsem si teď test a vidím tam slabého ducha 🙏 ms pořád nikde. To by byl opravdu zázrak!

adelaa1234
21. pro 2020

@kiksa22 tak zkus vyfotit 🙏🥰

Strana