Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Tak já dnes dělala test jsem to nevydržela, ale pořád nic ani náznak. MS ještě nepřišla tak mám ještě šanci.
@martinie88
@hajglish
Tak jak se mate holky? Nějaké změny? Já dnes 7 DPO a už paty den mě páli a zároveň svedi bradavky a jestli to je opět následek revize, ze teď budu mít PMS tak mě klepne ale možné je vše🤦🏼♀️🤷🏼♀️
@miskatus Ahojky, me nic neni, jako kazdy mesic. Takze si myslim, ze to zase nevyslo😢 Drzim palecky at to nebi PMS, ale miminko💗
@martinie88 víš jak to je- těhotenství nebolí - proto buď rada ze ti nic není🙂 neboj🙂 já každopádně si řekla ze dodělám ty blby ovu testy tak jsem začala dnes ráno testovat z nich 🤣🤣🤣🤣 blazen viď?🤣
Ahoj, ja jsem dnes 11 DPO, vcera test negativni, ale mohlo byt brzy. MS ocekavam zitra, nutkani testovat tam je, ale uz si asi i pockam, ale teda to je neco zkouset to vydrzet😅
@miskatus
@martinie88 Já jsem na sobě nepoznala vůbec nic, bylo mi celou dobu dobře. Žádný náznak. Ale teď si to užívám, je mi hrozně. To z prvního těhotenství vůbec neznám. Určitě to příští týden dopadne, moc vám to přeji 🍀🍀🍀
@hellblau13 je ti blbě?? Kdy budeš dělat test teda??
@miskatus no, já už to mám potvrzené i od gynekologa 😂. Ale jen jsem chtěla říct, že před testem jsem na sobě nepoznala vůbec nic.
@hellblau13 už si byla na gynde? Teď nějak nechápu 😀
@miskatus je tady dost holek, asi v tom máš zmatek 😂😂. Chtěly jsme přece spolu testovat, tobě pak přišla ms. Já už mám 14 dní od vynechání MS a teď ve čtvrtek jsem byla na gynde. Psala jsem to tady. Jen jsem vás chtěla uklidnit, že přestože zatím nic necítíte, tak to může být na dobré cestě 😊
@hellblau13 Jezisi já jsem magor🤣🤣🤣🤣🤣🤣 promiň♥️♥️♥️😂
@miskatus já se tomu směji 😂😂😂
@hellblau13 už se mi pletou totiž přezdívky 😀😀😀 jsem fakt koza😀😀😀 je ti blbě od rána denně?
@miskatus je mi to jasné 😁. Je mi jak po flamu. Blbě od rána do večera. Bolí mě svaly a klouby. Mám hlad, ale zároveň na nic chuť. Strašně mi vadí všechny pachy jídla, to jsem v prvním těhotenství vůbec nezažila a to jsem teprve na začátku.
Ahoj holky tak mě nejspíš začíná MS tak zase nic 😒
@miskatus Ahooj, ja zatim nijak nic,ale myslim si,ze ovu mi peobehla ted nekde ctvrtek,patek,ale pokud toto byla ovulace kdy jsem toto mela poprve a trvalo to 3 dny kdy v praci jsem mmm jak to napsat...Byl to takovy pocit tam dole napnuti a je to blbe,ale hrozny chute na sex a sioeny pocit mokra,ale neskutecny a furt jsem chodila na wc a mokro bylo jen malo.Nevim co to bylo.Nikdy jsem to nemela a bylo to az pak dost neprijemne
@petulkanono Ahoj já jsem dnes 10 DPO tt jsem udělala něco tam je ale po limitu . A dnes zkoušela jsi tt? 🙂
@kiksa22 tak zkus vyfotit 🙏🥰

@veeeee skvěle!!! Co mas za testy??