Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@martinie88 A zkoušela jsi zda už máš po ovu test s jednou čárkou? Já jsem si taky říkala...že prostě kdyžtak další měsíc...🙂 ale však naděje umírá poslední... Nesmíme to hned vzdávat. Mě břicho nebolí...občas mě píchne u vaječníku nebo mě trochu vaječník zabolí ale nic víc...
@miskatus Holky sleduju vás tu od začátku moc vám všem držim palce jste tak pozitivní 🙂já jsem dnes 10 11 dpo ms ma být 24.12. Tt jsem už dělala ale nevím spíš po limitu stíny 🤔
@jasmina1992 Ahojky!!! Jééé tak ukaaa fotku! 🙂 To je tak krásný kolik holek teď tu druhou čárku nachází, to je prostě pecka! 🙂
@miskatus je takový nějaký nevím no
@miskatus Ja pichala tu injekci s hcg takze vsechny testy vychazi falesne pozitivni🙂 No tohle jsem si rikala nekolik mesicu a pak jsem brecela. Ja asi nesmim na nic cekat aleda byt pak hezky prekvapena😊
Přemýšlím nad tím jak to říct mužskýmu mám počkat až na vánoce? Nejdřív mě napadlo, že bych zabalila malý malý ponožtičky a řekla, že bude mít sourozence. Letos si o něj psala Ježíškovi. A nebo mužskýmu zabalila test. Akorát by se to dozvěděla mužskýho rodina protože vánoce trávíme všichni pohromadě. Tak co myslíte?
@jasmina1992 Ja tam dusika vidim😍 At sili💗
@kiksa22 Ja bych radsi pockala az budou carky fakt silne💗 Ja se po tom ZT, ale dost bojim, takze se bych se ridila tim jak to citis😊 Ale pokud je vse v poradku tak do stedreho dne bys mela mit carky hezke😍
@jasmina1992 trochu vidím!!! 🙂
@jasmina1992 no čistě bíle negativní není, něco se tam rýsuje 😊 🙏
@kiksa22 chlapovi bych to řekla určitě, ale nikomu dalšímu. Po zkušenosti se ZT jsem ráda, že to nikdo další nevěděl. Chtěla bych teď vydržet alespoň do prvního screeningu.
@hellblau13
@jade85
@miskatus asi máte pravdu holky. Řeknu to o vánocích jenom mužskýmu.
Dobrý večer holky , tak já jsem úplně v koncích 😞 byla jsem na gyndě minulý týden v úterý a to mi řekl, že tam něco vidí, ale ze je to hrozně maličký , tak ať přijdu 21.12 .. tak jsem tam dnes byla a řekl mi, že to nevypadá dobře, protože je to porad stejně velké jako v to úterý 😢😢 tak mi řekl , že kdyby bylo nějaké krvácení a silné bolesti, tak okamžitě do nemocnice, ale že pokud ne, tak mám přijít v pondělí 28.12 a pokud to nebude o trošičku větší , tak musím do nemocnice 😭😭 tak co myslíte holky, mám nějakou naději ?😢😢🥺 dělala jsem teď test když jsem přijela od nej a mám na testu úplně dálnice 😢 nic mi není, jsem úplně v pořádku .. akorát mě boli prsa a podbřišek , jako bych to měla dostat, ale není to nic hrozného 🥺🤷🏻♀️
@adelaa1234 prosím te a jak by tam mohl něco vidět když podle mě nemáš ještě ani hcg 1000? Buď v klidu, on jede podle tvých posledních ms ale podle mě si vůbec neuvědomuje ze ty jsi teprve teď tak ve 4tt, říkala jsi mu to?
@miskatus to jsem mu neřekla no.. byla jsem z toho tak v háji, že jsem neměla slov 😞
@miskatus Poslal mě na krev a to jdu buď zítra, nebo ve středu
@adelaa1234 podle toho testu to určitě bude dobrý. Jen jsi měla později ovulaci, tak je to ještě malé. A taky záleží, jaký má ultrazvuk.
@adelaa1234 musíš mu říci ze malého ducha na testu jsi měla před týdnem, on určitě bere ze bys měla být tak o 14 dni napřed ale podle testu jsi v pohodě, on na ultrazvuku nemůže po týdnu změnu vidět. Měla bys tam poprvé jít až tak za 14 dni, tohle byla brzy
moc děkuji holky , hodně moc jste mi teď pomohly se alespoň trošku uklidnit 🥰🙏 doufám, ze v pondělí už to bude o něco větší a nebude mě muset posílat na přerušení 😢🙏
@adelaa1234 na přerušení určitě nechoď, i kdyby tě posílal. Tělo je moudré a neprosperující těhotenství většinou rozpozná a ukončí ho samo. Ale určitě to nebude tvůj případ, prostě jsi jen šla k doktorovi moc brzo. A lékaři bohužel neumí moc čekat, pořád chtějí něco řešit 🙂
Já hlásím 13. den cyklu, ovulaci očekávám až tak za týden, ale mám teď obrovskou chuť na sex a píchá mě u vaječníku, tak si říkám, jestli plodné období nepřišlo dřív 🙂 každopádně si s mužem užíváme co to jde, bez ohledu na ovulaci, takže i kdyby fakt přišla dřív, máme to podchycený 😃
@adelaa1234 Adelko já osobne bych tam nesla, omluv se ze ti není třeba dobře a jdi až po novém roce, to už bude vidět srdíčko, teď je možné ze fakt neuvidí stále nic, je to hrozne brzy, však je to jako kdybys teď teprve měla termín ms
@miskatus taky jsme se k tomu museli propracovat, nemysli si, po porodu syna jsem přes 2 roky neměla vůbec cyklus a bylo to hrozně znát, ani jeden z nás neměl moc chuť, museli jsme sex vyloženě plánovat, abychom úplně nevyhasli. Ale co se mi vrátil cyklus a co jsme si řekli, že chceme druhý, tak to zase začalo fungovat úplně přirozeně... A nebo je můj muž svědomitá snažilka 😃
Tak jsem ráno vstala a udělala test a něco mi přišlo že tam náznak je, každopádně spíš ne...Tak jsem šla cvičit abych to ze sebe dostala a došlo mi, že je to pořád dokola a že si to dělám sama. Obě děti jsme zplodili z lásky, bez ovu testů.... a těhu test jsem si dělala až skoro v 6 týdnu kde vyjela okamžitě dálnice a bylo vyřešeno - jeden test - jedna jistota- žádný strach zda sílí...., vůbec jsem totiž neřešila ani kdy mám MS natož ovulaci..
Takže já beru všechny testy, co mám doma a odnáším je...spíš je vyhodím...Termín MS mám neděle/pondělí....takže prostě pokud nepřijde - už dávno budu i cítit že těhotná jsem nebo ne.... a teprve pak si případně udělám test. Pro mě ti falešní duchové a nebo bílé testy jsou větším zklamáním než samotná menstruace a případně příští měsíc to udělám tak, že testovat nebudu nic, ani ovulaci....prostě budu normálně žit :D

@miskatus V sobotu ci nedeli, zalezi jak mi ji Duphaston zbrzdi, vim, ze je to jeste daleko, ale bohuzel uz vim na cem jsem. Tohle uz bohuzel znam😔 Ale rekla jsem si, ze se proste nebudu zase tyrat smutkem a proste to zkusime zase😊