Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@kiksa22 jinak krásně sílí 🙏😍 mám za vás radost 😍
Holky to je tolik pozitivní energie 🍀
@miskatus holky zase se vtirnu s dotazem, snad nevadí, ale jste tu fajn holky, prvné všem gratuluji k pozitivnim tehu testu , a všem dalším držím palce. Kdy po ovitrelle jste mely od doktora naplánovány styk? Mě to dnes pichla a řekla,ať se snazime zitra a pozítří, díky moc verča
@martinie88 je to tam!!!!!! Zlato moje tak to je masakr!!!!♥️♥️♥️🍾🍾🍾🍾🍾 to je proste ta nejlepší zprava!!!! Já tomu věřila!!! Budeš mít nadherne Vánoce!!!!♥️♥️♥️ Strašně gratuluji!!!!👏👏👏👏
@miskatus Ja si furt rikam, ze to neni mozny😱 Nic, ale vubec nic mi neni a neboli🧐 Desim se rano testovat, ze tam nic nebude🙈 Moc dekuji jsi uzasna🥰💗🥰
@martinie88 prave to je to nejlepší když ti noc není a nic nebolí tak je to většinou jasne!!!🙂 bude silnější nebo stejne a poroste třeba v patek! Síla Vánoc uspěla!!!!♥️
@martinie88 tak to je super!!!!! Já to říkám pořád, že do konce roku jsme v tom všechny!!!! Ježíši, já mám takovou radost 😍😍😍
@hellblau13 já si myslim, že budu jediná loooser :D
@miskatus ale neblazni, u tebe se to taky rýsuje, jenom si to nechceš připustit 😁
@hellblau13 jako pokud mám být upřímná... do včerejška jsem byla vnitřně přesvědčena 😂 včera dopo se mi začaly zvětšovat prsa, večer bolely s dnes už bolí víc- ALE já magor to mohu mít i za cvičení 🤦🏼♀️🤣 větší kozy mohu mít z cukrovi a nebo si to mohu namlouvat. Pichne mě občas u vaječníku jako v těhotenství jinak mě břicho nebolí ALE to vše si já za skoro rok snažení umím vsugerovat 🤣 ale každopádně je mi lip psychicky ze jsem ty všechny testy vyhodila a uvidíme za týden. Já ani nevím po kolika mi teď budou chodit mesicky po te revizi... jestli to bude jako před ni... nevím... takže termín muže být sobota až úterý klidně... já nevím🤷🏼♀️
@hellblau13
@miskatus Holky moc dekuji💗 Snad bude hezky silit😊
@martinie88 krása 😱😍😍 moc moc gratuluji , ať je vše v pořádku 🥰
@adelaa1234 Dekuji💗
@miskatus to je ono, taky mě tak občas pichlo, když jsem třeba zakaslala, projela taková velká bolest. A prsa mám teď asi 3x veliká, protože předtím jsem neměla vůbec žádná a nemůžu se jich ani dotknout. Všechno tomu nasvědčuje 🍀🍀🍀 Čekáme na tebe 🙏
@martinie88 no to je krása. 🍀 kouzlo vánoc 😍
@kiksa22 Dekuji😍
@miskatus Moc ti drzim palecky at je test taky pozitivni💗 Asi to zitra zkouset nebudes vid?
@martinie88 vše jsem vyhodila aby mě to nelakalo😀 a nechala si jen digitální a ten chci použit příští úterý pokud to do te doby nedostanu.... Ale to víš ze kvůli tomu Stedremu dni mě to mrzí ale musím vydržet jinak by mě jeblo😀
@miskatus Aha tak je fakt, ze te to aspon nebude lakat😊 Aspon budes mit jeste jeden darek po Stedrem dnu💗
@miskatus také věřím , že ti test ukáže těhu🙏😍 moc moc ti to přeji 🥰
@martinie88
@adelaa1234
Holky jste zlate a je pravda ze případně budu mít ještě jeden dárek 🙂
Holky moje zlatý přeji Vám všem krásné Vánoce 🌲ať jsme všichni zdravý a plodný 😃
@martinie88 zlato já si myslím ze bude lepší hodnotit po dvou až trech dnech, však si věděla ze dnes muže vypadat stejne jako včera protože se dvojnásobek za 48 hod, já věřím ze to bude dobrý! Hlavně se neupinej na ošklivě myšlenky, jsou Vánoce!♥️

@kiksa22 No nadhera😍 Na Stedry den to budou krasne carky😍