icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
26. pro 2020

@hellblau13 já si myslím ze v prvním u dcery jsem taky měla takhle rymu 🙂 nicméně příznaky krom vystrelujici bolesti do vajecniku nemám. Kdybych měla ms jako pred revizi tak jsem si naprosto jistá ze nepřijde protože nemám bolesti břicha který mívám několik dni před ni, teď je zatím klid

hellblau13
26. pro 2020

@miskatus je to jasný!!!! Bude další miminko 😍

adelaa1234
26. pro 2020

@miskatus přesně tak, jak píše @hellblau13 .. to muže byt známení😍😍 jinak já se cítím dobře 🙏 žádné bolesti , tedy krom prsou 😀🙏 a krom toho, že jsem porad taková nafouklá, jak kdyby jsem byla už ve 4 měsíci😀 ale asi to bude i tím, že mám teď celkem problém jít na záchod 🤦🏻‍♀️ Dnes už třeba druhy den nic, tak snad je to normální 🙏😀

jade85
26. pro 2020

@miskatus s testováním určitě vydrž, digital má citlivost 25, to chce aspoň pár dní zpoždění, aby se to ukázalo 🙂 na nachlazení je super Samahan, je to čistě přírodní, ale na mě funguje jako coldrex 🙂
Jinak my včera večer dostali email z jeslí, že jedna z tet od malého ze skupiny je covid pozitivní, tak jsem strávila den sháněním žádanky a termínu na test, naštěstí už to má za sebou a modlím se poprvé po dlouhé době za negativní výsledky 😂

hellblau13
26. pro 2020

A co si myslíte o tom covidu, jak moc je to teď pro nás nebezpečné? Zatím úspěšně odolavame, ale taky nas v lednu čeká školka a začínám z toho mít obavy.

kiksa22
26. pro 2020

@hellblau13 jo covid to je těžká otázka.? 🤔 já už v dnešní době nevím čemu věřit. Osobně jsem ještě nepotkala někoho kdo by ho měl. A my se mu taky úspěšně vyhýbáme.

jade85
26. pro 2020

@hellblau13 těhotné mívají lehký průběh a spíš než samotný virus můžou být v prvním trimestru nebezpečné vysoké horečky. Takže bych se s tím asi kvůli těhotenství nějak extra nestresovala. Spíš mi ho vadí kvůli omezením v porodnicích atd.

hellblau13
26. pro 2020

@kiksa22
@jade85 já pracuji v domově pro seniory, tak těch pozitivních jsem poznala dost a bohužel i těch zemřelých. Jde mi právě o ten první trimestr, ktery bývá nejdůležitější. Doufám, že až my budeme rodit, tak to už bude všechno za námi a žádná omezení nás nečekají 😁🙏

jade85
26. pro 2020

@hellblau13 jak říkám, covid samotný těhotenství nějak neohrožuje, jediné, co jsem se dočetla, tak může způsobovat krevní sraženiny, což může miminko ohrozit. Plus případně ty vysoké horečky v prvním trimestru, ale ty může způsobit i x jiných nemocí...no není to snadná doba na těhotenství...

nicoltom
26. pro 2020

Holky... LF byva vzdy stejne dlouha nebo to muze byt taky rozdilne jako u FF kdy se ovulace muze ruzne posunout...? Merim ted treti cyklus BT a v minulem cyklu byla konecne ovulace po nasazeni drmku a pote byla LF 13.dni a prisla MS. Nynejsi cyklus jsem pridala jeste Inositol a ovulace probehla podle BT (asi) 13.den a zitra to bude 13.DPO tudiz bych mela ocekavat MS ale ani nespinim (vetsinou spinim pred MS) ani priznaky MS a vlastne niceho... 🙈 TT snehobily 🤷‍♀️ Mam PCO a jeden nepruchozi vejcovod. 🤔

hellblau13
26. pro 2020

@nicoltom já měla vždy ms přesně 14 dni po ovulaci. Nikdy jsem neměla problémy s cyklem, tak to bude asi individuální. Jinak po drmku jsem 2x okamžitě otěhotněla, ale to taky může být náhoda.

nicoltom
26. pro 2020

@hellblau13 no ja mam PCO ale nevim proc,nevim co je pricina zatim 🤷‍♀️ MS mivam ale jak kdy,nekdy slabo a dlouho nebo hodne a kratko... Stitna zlaza,cukr a prolaktin ok tak hledam dal. Spis me zajima jestli proste nekomu tt nic neukazaly ale doadlo to. Porad tady ctu jak ma kazdy ducha uz 10 dpo a ja proste smulu. 😂🙈

hellblau13
26. pro 2020

@nicoltom to mě mrzí, bohužel moc neporadím, měla jsem všechno jak hodinky. Ale určitě se taky přidáš, moc ti to přeji 🍀

nicoltom
26. pro 2020

@hellblau13 dekuji a ticha zavist! 😂🙈

kiksa22
26. pro 2020

@miskatus pořád napjatě čekám na tvůj test 🙏

hajglish
27. pro 2020

Tak dneska jsem 10 DPO a za 4 dny ma dorazit ms a jen tak jsem si zkusila udelat tt a jak jsem cekala opet snehobilo,takze ve ctvrtek cekam ms.V lednu me ceka preventivka tak to zacneme uz resit aby jsme se pohnuli

kiksa22
27. pro 2020

@hajglish neztrácej naději pořád nedorazila ms 😉

siima12
27. pro 2020

Já jsem dnes 8DPO asi ještě brzy testovat že? Ovulace byla 19/20 prosince a MS by měla přijít 2 nebo 3 ledna. Já teda testovala na štědrý den ale bílo to bylo moc brzy.

siima12
27. pro 2020

Nevíte po ovulaci kdy přijde k uhnízdění vajíčka? 2 dny po sobě mě bolelo břicho jako před MS bylo to asi 24 a 25 prosince

jade85
27. pro 2020

@hajglish 10 dpo je hrozně brzo, klid 🙂

miskatus
autor
27. pro 2020

Tak moje holky já začala špinit...😔

hajglish
27. pro 2020

@kiksa22
@jade85 Ja vim,ale v hlouby duse citim,ze proste nic

siima12
27. pro 2020

Já jsem to nevydržela ale bohužel nic jsem teda 8DPO

jade85
27. pro 2020

@hajglish tak to vyjde příště. Ale často to vyjde právě když máš pocit, že nic 🙂

hajglish
27. pro 2020

@jade85 Noo ono uz za ten rok moc nedoufas,ze by to mohlo vyjit

jade85
27. pro 2020

@miskatus zlato, sama víš všechny možnosti, co to může být...uhnizdovani, praskla žilka na víc prokrvené děloze v těhu a nebo začátek menstruace. Bude to tak, jak to má být. Trpělivost, vydrž 🙏😊

jade85
27. pro 2020

@hajglish já tě chápu, my se snažíme od dubna, taky už mi to přijde dlouhý, ale po tom, co se stalo minulý cyklus už jsem to snažení trochu pustila a cítím se líp.

jade85
27. pro 2020

@siima12 je opravdu strašně brzo, zbytečný plýtvání testem. Ale zdá se mi, že to úplně čistě bílý není...

siima12
27. pro 2020

@jade85 Děkuji, jak myslíte není?😃

kiksa22
27. pro 2020

@jade85 vždyť já taky už byla přesvědčena že nic a pak mě to překvapilo 😉

Strana