icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

hajglish
31. pro 2020

Tak jen hlasim,ze ms zatim nic ted uz jen spinim po utreni a test negativni,ms bez odchodu sliznice jsem jeste nemela,2dny jen spineni trohu hnede a po utreni takova spise oranzova krev ne uplne cista,nwtusim co to muze byt

veeeee
31. pro 2020

@hellblau13 ahoj tak jsem objednala ten drmek, ale od doktorky mam na doporučení pupalku a sarapis, nevis jestli muzu kombinovat i s tim drnkem? A mam i z minulého měsíce kontryhelovy caj, tak ted nevim co jo a ne 😅.

hellblau13
31. pro 2020

@hajglish určitě to bylo uhnizdovani, měla jsi ovulaci později a proto na testu ještě není nic vidět. To vyjde, moc ti to přeji 🍀🍀🍀

hellblau13
31. pro 2020

@veeeee tak to vůbec nevím. Brala jsem jen drmek a listovku. Toho čaje bych se bála, četla jsem, že naopak cyklus rozhazi, ale ono to je všechno individuální.

hajglish
31. pro 2020

@hellblau13 Ja nevim uz i ted zase po utreni mam takove spineni,tezko rict fakt je to divne,ted k tomu slaba bolest vajecniku tak treba se mi ms rozjede protoze ten je oficialni den ms kdy ma prijit a kdyby nahodou se jednalo o uhnizdovani do kdy by se to melo ukazat na testu?

hellblau13
31. pro 2020

@hajglish bývá to kolem 6DPO, tak nejdřív tak za 5 dni

hellblau13
31. pro 2020

@hajglish koukni, co na stránce 1 psala adelaa123, taky spinila, pak dlouho nic nebylo vidět a nakonec to dopadlo. Moc držím palce 🙏✊

hajglish
31. pro 2020

@hellblau13 co koukam tak kdybych mela ty dny ovu tak je blbost abych otehotnela v ty dny jsme nemeli sex

hajglish
Autor odpověď smazal
hajglish
31. pro 2020

@hellblau13 No nic uvidime asi to prestanu ted resit a uvidi se co bude,stejne me v lednu ceka preventivka a chceme to zacit uz resit s dr.

miskatus
autor
31. pro 2020

Ahojky holky tak se hlásím ze jsem si prošla peklem:/ chytla jsem od svagrove Covid a jelikož jsem byla nemocná tak jsem si ho vyzrala:/ teď je mi trochu lépe konečně, už teda nemám čich ani chuť ale mohu chodit... celou noc jsem měla zimnici, beru tolik léku ze jsem rada ze těhotná nejsem, krvacim stále ale nárazově, tělo je úplně zmatený:/

hajglish
31. pro 2020

@miskatus Jeziis chudacku,noo potes koste tak se hlavne drz a at je ti brzo lip.Ja jsem zase z te sve ms uplne zmatena,zadne poradne krvaceni na co jsem zvykla,zadne kousky od sliznice a jen po utreni mam na toaletaku jinak skoro nic uz 3 den

jade85
31. pro 2020

@miskatus achjo, no hlavně že je ti aspoň trochu líp. A budeš teď mít imunitu na pár měsíců, takže až se vzpamatuješ, budeš moct v klidu otěhotnět. Hodně odpočívej!

jade85
31. pro 2020

My jsme snad tenhle cyklus udělali co šlo, ještě to dneska a zítra pojistíme a pak už jen čekat 🙂

miskatus
autor
31. pro 2020

@hajglish udelej si test za 3 dny, uvidíš ze to je uhnizdovani♥️

miskatus
autor
31. pro 2020

@jade85 takhle jsme soulozili snad jen když jsme se poznali😀 ticha zavist 😀 z toho to musí klapnout rozhodne 🙂

hajglish
31. pro 2020

@miskatus uvidime,dneska bych mela mit ms tak se muze stat,ze se to rozjede a kdyz ne zkusim v pondeli a pak se objednam na gyndu na 0reventivku,ale nevim takhle az moc zase spinit pri uhnizdovani a 2 dny pred ms nevim no,uvidime a tobe preji brzke uzdraveni

hellblau13
31. pro 2020

@miskatus 😱 snad budeš brzy zdravá. A co zbytek rodiny, jsi nemocná jen ty?

jade85
31. pro 2020

@miskatus uvidíme. Ovulaci nemám vůbec potvrzenou, nějak jsem to nesledovala, ale tak aspoň jsme si užili 😂

miskatus
autor
31. pro 2020

@hellblau13 no já si myslím ze chlap to už měl v říjnu... dětem nic není naštěstí🙏 Každopádně jak jsem byla proti ockovani... tak nevím zda bych si tím chtěla projít znovu... zda se radši očkovat nenechám

hellblau13
31. pro 2020

@miskatus a jaké příznaky jsi měla? To je dobře, že dětem se to vyhnulo. Já jsem taky byla celou dobu proti tomu očkování, teď vlastně ani nemůžu, ale začínám se toho víc a víc bát.

siima12
31. pro 2020

Dnes po zaschnutí tak snad sílí

hajglish
31. pro 2020

@siima12 Waaau sili? Slabe slovo to uz je dobra cara ❤️To uz muzu gratulovat 🎉🎉🎉

siima12
31. pro 2020

@hajglish Zatím negratuluj ještě to nemám potvrzený🙂

hajglish
31. pro 2020

@siima12 Ja vim,ale verim v to,zr bude vse v poradku.Musi ❤️

miskatus
autor
31. pro 2020

@hellblau13 začalo to jen ze jsem se cítila divne, silena bolest kloubu a svalu, bylo mi na omdleni a najednou šílený navaly horka a pocení, v noci střídání horečky a zimnice, přes den průjem, bolest v krku, rýma, bolest hlavy mám od pondělí v kuse. Celkove jsem jak moucha. Dnes jsem ztratila čich a chuť a začíná mi být lépe trochu. Mám imunitu dobrou, nevím normálně co je nemoc ale tohle byla smršť... každý den hůř a hůř... Nevím, z ockovani mám respekt a asi i strach... ale tohle fakt nechceš...

miskatus
autor
31. pro 2020

@siima12 uzasne🙂 jak rychle sílí ♥️

hellblau13
31. pro 2020

@miskatus tak to jsi dostala pořádnou nálož. Snad už jsi z nejhoršího venku a bude jen líp. Prý ta únava dost dlouho přetrvává. Celou dobu jsem tvrdila, že očkování nechci, ale teď si říkám, že kdybych mohla, tak do toho asi jdu. Vycitala bych si, kdybych třeba nakazila rodiče. Když to takhle položí mladého člověka, tak ti starší musí být úplně hotoví. Asi to tvoje těhotenství fakt chtělo ten správný čas a přijde, až budeš úplně fit.

miskatus
autor
31. pro 2020

@hellblau13 unavená jsem byla nejvíc asi včera jinak ne, musím být co nejdřív ok kvůli dětem. Přesně jsk pises, být těhotná, nevím jaké léky bych brala, protože já se dopovala ale stejne to zabralo vždy na chvilku. A ty budeš mezi prvními komu to nabídnou hned po první linii ne? Já si říkám ze tohle mi mělo asi ukázat ze do ockovani mám jít... ze jsem neustále říkala ze až to chytnu tak to ani nepoznám ze nemocná nebyvam a očkovat se nenechám... ale projít si tímhle už nechci... a to mi je 34 a měla jsem včera stavy ze jsem chlapovi ze mám pocit ze usnu a nepůjde mi probudit se... šílený🤦🏼‍♀️

hellblau13
31. pro 2020

@miskatus já právě taky nebývám vůbec nemocná, chřipku ani angínu neznám, ale tady z toho mám respekt. Asi bych se zbláznila, jestli by něco takového prožívalo dítě. Očkovací látky se mají distribuovat už 9.1., ale zatím jen pro klienty a pracovníky v přímé péči. Pak do konce ledna by se měl doockovat zbytek personálu. Jinak spustí v únoru rezervační systém a tam se bude hlasit veřejnost a budou chodit k praktikum. Většina lidí, co znám, právě nemělo vůbec lehký průběh. Ta bolest hlavy je prý šílená a do toho zvraceni a průjmy. Snad už ti bude líp a líp.

Strana