Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@veronikaopava Není zač
Tak holky kolik nas zustalo? Ja jsem 2DC, berete nejaky vitaminy nebo neco na podporu? Ja beru vitaminy od Chytré miminko. A protoze vzdycky cca 2-5 dni ored kramama krvacim tak na doporučení dr mam pupalku a sarapis. Plus ted deuhy den zkousim ten drmek. Tak jsem zvedava, bT nemerim uz druhy mesic a nevim jestli se nevykaslat i na ovu testy. No to jeste uvidim 😅
@jade85 ... my máme i červenou místnost v baráku přímo na sex 🙂 chuť je ale není energie 🙂 můj manžel bohužel má tři práce a když přijde domu tak na nej slitnou dvě děti a na mě ne vždy zbyde síla na mě🙂 my nejsme hlavně moc vyznavači milování 🙂 takže dělat miminko není druh sexu co si oba užíváme 🤣 na sexy prádlo mám celou skříň v červený místnosti 🤣
Zdravím holčičky. Já jsem teda byla 29.12. na vyndání tělíska a 30.12. jsme na to hupsli - na co čekat, že? Plodné dny byly cca 26.12. až 1.1.2021. Myslím, že ovulaci jsme propásli, ale kdo ví? Máme už dvě holky a ty se povedly na první pokus. Teď když by se to povedlo, tak si budu myslet, že jsme ultra mega plodný. Do třetího dítěte jsem původně nechtěla jít, protože ono to je vážně někdy na palici a být na rodičáku je pro mě občas jako za trest. Tím ale nechci říct, že bych je nemilovala. Miluju je, ale u první holky bylo období vzdoru tak silné, že jsem začala být na děti celkem alergická. To už ale naštěstí vyšumělo a doufám, že u druhé holky to proběhne lehčeji. Jestli jsem těhotná se uvidí za pár týdnů. Už u prvního těhotenství jsem si říkala, že když se to nepovede, tak třeba příště, ale nějak jsem si zvykla na to, že u nás to bylo hned. Takže když by se zadařilo, tak by to bylo super, protože já řeším ultramega blbosti, jako třeba, že je lepší být těhotná přes léto už kvůli oblékání, rodit nejlépe před létem kvůli kočárkování a kojení - prostě vážně blbosti, nad kterýma kolikrát potom kroutím hlavou. A na to jak jsem si před vyndáním tělíska s těhotenstvím nelámala hlavou, tak hned po vyndání bych si moc přála aby to bylo hned teď. To co jsem nechtěla dělat, právě teď dělám - prohlížím se, zjišťuju si (opět) co se ve mě děje, jaké už můžou být příznaky (přitom to snad ani nijak nelze zjistit), až moc si vsugerovávám nějaké odlišnosti na svém těle. Prostě blázinec a jeden den je pro mě dlouhý skoro jak týden, ale co vám budu povídat, protože vy to máte dost podobně. Jediné co vím a dodržuju je to, že každý večer pěkně liju (berte s rezervou, protože tím myslím tak dvě a max tři sklenky vína), protože teď vlastně momentálně jako asi nejsem těhotná a tak si naliju radši teď, než až se dozvím, že nesmím. A navíc - přeci nenechám zkvasit to víno co jsme o Vánocích dostali? :D Prosím berte to s tím alkoholem jako na odlehčení tématu. Takže vám držím palce aby jste byli co nejdříve těhotné a nezcvokli se z toho. PS: pokud budu těhotná, tak to "bohužel" budu muset nejspíš hned na začátku oznámit rodině a nebudu moct čekat do třetího měsíce (jak se to většinou dělá), protože kvůli okolnostem by se to lidé v okolí dozvěděli celkem jednoduše a radši bych aby se to rodina věděla dřív než ostatní.
Táákže good luck holky.
Ahoj děvčata tak jsem dnes byla u dr. Zatím nezaznamenala srdeční činnost,vzali mi krev a ve čtvrtek musím znovu. Tak snad bude vše v pořádku 🙏 mluvila mi i o tom jak se tohle stává, ale taky mě uklidnovala, že jsem mohla otěhotnět o týden déle. Tak uvidíme ve čtvrtek 🤷♀️ jo a ještě po té kontrole krvácí říkala, že jsem dost prokrvená tak do zítra by to mělo přestat, ale co se mi na tom nelíbí, že ze mě vylezl takový cucek 🙈 ach jo. Asi se začínám dost strachovat.
@kiksa22 tak to je ještě na srdíčko brzy, zvlášť, když přesně nevíš, kdy byla ovulace, klidně můžeš být o týden míň..jestli dr. viděla aspoň dutinku/váček v děloze, je to určitě v pohodě. A s tím krvácením - já přesně kvůli tomu žádný vnitřní vyšetření v těhotenství nechci. A doufám, že když půjdu na utz az třeba 8. 9. týden, tak už půjde udělat přes břicho. Každopádně bude to určitě dobrý, cucek mohl být kousek hlenu z čípku s krví, to nic neznamená...
@miskatus 40 ne, max jsem měla 38, nejkratší 31, teď před tím biochemickým se mi držel okolo 33 dní, což mi přijde v pohodě 🙂 ale chci testovat co nejpozději, aby bylo jasné, že už mám zpoždění ms...nechci zase zažít týden naděje a pak zklamání...
Já pořád kojím, takže od toho cyklu nemůžu čekat žádné zázraky co se týče pravidelnosti 😃
Tak si představte, že na mě skočila ještě nějaká chřipajzna ležím s teplotou.
Ženy, já začínám cítit tlaky v podbřišku, přesně jako minulý cyklus... říkám si, jestli jsem tentokrát neměla ovulaci dřív (i bych to tak podle příznaků cítila). Nevím nevím, jak vydržím s tím testováním 😎
@jade85 tak to zkus. Držím palce ✊
ahoj holky, sedla jsem si k této diskuzi před dvěma hodinama a od začátku vše pročetla...přidám se k vám, jestli nevadí...tady člověk nečte rýpavé komentáře.......já jsem testovací maniačka a snažilka dva roky....jsem 23.DC,mám ms nedostat 10.1....pomaluji již testuji tak uvidíme....mám příznaky jako skoro každý měsíc,takže pnutí třísel,bolesti podbřišku,nafouklá prsa a citlivé bradavk + unava už to ani neakceptuji jako těhu příznaky :D

@siima12 já vím, máš pravdu, dík moc