Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@hellblau13 je tak to bych taky mohla byt v naději....mela jsem ho v prosinci :D
@hellblau13 fakt? No tak kez by ten Covid k něčemu byl viď 🤣 kez bych teď byla imunní už nevzdy a ne jen na par měsícu:/
Tak já budu zítra týden po oplodnění (doufám, protože orálem to jaksi nefunguje a tak jiný termín neexistuje :D - tak na odlehčenou). Jediné změny, kterých jsem si všimla, je že jsem trochu nafouknutá, utahaná (ale to může být tím, že manžel na 4 dny odjel pryč a já jsem na ty svoje holky sama), občas nadzvednutý žaludek a v jídle se taky neodbudu. Všechno ale může být jen náhoda a tak si nechci nic namlouvat a navíc mi přijde že na příznaky je vážně ještě hodně brzy. Nejhorší je to čekání a člověk by nejradši počůrával testy každou chvilku což zatím nedělám a snažím se trpělivě vyčkávat. Někde uvnitř si říkám, že jako fakt musím být těhotná, protože to tak cítím. Ale na druhou stranu se bojím zklamání z toho, že bych těhotná nebyla.
@majdulena na příznaky je fakt brzo, 7 DPO nemůžeš mít HCG dost vysoko na to, aby ti způsobilo nějaký fyzický změny. A s tím pocitem je to těžký - na jednu stranu věřím v ženskou intuici a propojení s miminkem od samého začátku. Na druhou stranu vím, že když člověk něco moc chce, namluví si úplně cokoliv...
@hellblau13 jo já jsem zatím neřešila,ale tento měsíc jakmile mi skonči ms, se objednám na klinku na vyšetření...ms mám dostat 10.1. ted tak až pak...tt jsou pořád negativní
musím začít něco dělat sesvým životem....mám nadváhu a ráda si dám denně alkohol,at už jsou to třeba dvě pivka nebo i lahvinka vína....a tradičně se pěkně napiju hlavně když to opět dostanuz depky.....pořád dokola,jsem v zamotaném kruhu....tak jsem si řekla že začnu cvičit a přestanu pít.....vím mocdobře, že mám děsnou životosprávu ale je to až od doby,kdy jsem před dvěma roky potratila...takže dost často slušné depky....:( dřív jsem taková nebyla...držte mi holky palce s tím špatným životem zatočit ....🙏
@miskatus ber to tak, že to byla ještě daň loňského roku a teď už bude jen to hezké 😁🙏
@suecookie zlato, s tou životosprávou - potřebuješ terapii na zpracování traumatu z potratu, báječná je kineziologie, kraniosakralni terapie, EFT...ne zapíjet depky alkoholem. A cvičení je na špatnou náladu taky bezva - vyplaví se endorfiny, budeš ze sebe mít super pocit. Těhotenství a porod je náročnej fyzickej výkon, potřebuješ na to být fit, o tom, co přijde po porodu ani nemluvím 😊 vyprdni se na chlast a testování, prachy vraž radši do terapie a novejch legínů na sport a hurá do toho. Promiň, že to píšu takhle drsně, ale strašně mě mrzí, když vidím, že se někdo takhle sám ničí.
@miskatus vím ze na příznaky je brzy a tak to ani nehrotim a žádné testy nedělám, protože to je vážně zbytečný. Co je ale fakt, ze moje tělo je dost citlivé. U druhé holky jsem kojila a měla jsem pocit ze mi u toho vybouchne deloha. Doktor se na mě Koukal jak na blázna. Než se mi stáhla deloha, tak jsem každé kojeni protrpela. A když neotehonim teď, tak třeba za měsíc - houby zle :D
@suecookie Tak to mě mrzí, že to máš takhle. Blbý je, že jsou zavřený fitka a ono krom běhu a cvičení doma se toho nedá moc dělat. Mě hodně pomohl jumping (cvičení na trampoškách). Dokonce jsem si udělala kurz a začala předcvičovat. Všechny depky jsem ze sebe vyskákala jako prd. A když už bylo jo blbý období, tak jsem si koupila Guajacuran a celkem to pomohlo. Držím ti palce a doufám, že budeš co nejdříve zase ok.
@hellblau13 SOS zlato! Jsem teprve 11DC a mám poprvé v životě táhly hlen, průhledný a táhne se klidně na 10cm. Ale- nemám žádné bolesti jako vždy při ovulaci, nikdy jsem ovu neměla tak brzy a cele je to divne 🤣 co teď? Muže za to drmek? Mám věřit hlenu? 🤣
@miskatus věř hlenu a honem na to👍👍. Já jsem teď při otehotneni vůbec necítila žádné bolesti při ovulaci a předtím jsem to cítila třeba dva dny. Ježíši, já ti to tak přeji 🙏🙏
@kiksa22 ahojky , tak jak to s tebou vypadá ?😱
@hellblau13 no tak to bude sranda jak dnešek dopadne🤣 snad to klapne, dam zítra vědět!🤣 a dekuju♥️
@adelaa1234 a co ty zlato? Jaký jsi týden? Už mas fotku z ultrazvuku??🙂
@miskatus dnes a zítra a je to jasný! Držím palce ✊
@hellblau13 pokusím se🤣♥️
@adelaa1234 ahoj tak teplotu jsem měla jenom 1 den max 38, ale dnes mám nízký tlak 95/54 celý den je mi blbě. Hrozný 🤢
Dekuji holky za podporu :*.... jinak ja to mam dostat v nedeli a asi to i dostanu...zjistila jsem jednu věc jak beru první měsíc ten inofolic tak jsem dvakrát zapomnela vzít
si ho a nejednou ten den klesly bolesti prsou a podbřišku, jakmile jsem si ho vzala, za par hodin to bylo zpět takže uz asi vim, odkud se ty příznaky berou...testuji dal,zatím jen těmi lacinymi testy adiel , jelikož jsem se několik dní nedostala do lékárny pro jinou značku...snad zitra ...navtech adiel porad to samé......falešné piduduchy.....kdo to na dostat také v nedeli a kdy začne testovat?

@suecookie a když se snažíš tak dlouho, tak to zatím nijak neřešís?