icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

fajas80
14. led 2021

Ahoj holky,můžu se k vám přidat?V září jsem byla na revizi, teď tak nějak uzrál čas to zkusit znovu. Tento měsíc jsem ověřovala, jestli tělo funguje jak má a ovulační test byl pozitivní, jenže protějšek padl s horečkami, takže tento měsíc je pasé.

jade85
15. led 2021

Dobré ránko, tak dneska Dr. Max, čárka pořád sílí 🙏 už tomu pomalu začínám věřit 😊

miskatus
autor
15. led 2021

@jade85 No však to je jasné, že jsi v tom! :D Jak ti je i blbě, tak hormony jdou krásně nahoru a věř tomu, že teď už to bude v pořádku. 🙂 Hoď se do klidu už a začni si to užívat! 🙂

miskatus
autor
15. led 2021

@fajas80 Ahojky, vítám tě 🙂 revize u tebe je mi líto, ale teď už věř že další těhu dopadne dobře, tady jsme si většina tím prošly a už nás čeká jen to dobré, většina z nás už těhotná je, jsou tu skvělé holky. 🙂 Tak třeba to dopadne ze snažení před ovu ne? Kolik teď jsi DC?

jade85
15. led 2021

@miskatus já vím, ale tak blbě mi bylo i minulý měsíc. Ale takhle hezkou čárku jsem neměla. Naopak, touhle dobou už slábla. Takže jako asi snad opravdu dobrý 🙂

martinie88
15. led 2021

@jade85 Ta je krasna😍 Miminko se hezky zavrtava💗

veeeee
15. led 2021

Holky tak posledni 3 testy , prvni vcera dopo, druhej kolem 6, a 3 ted, dneska uz asi pozitivni neni ze? Myslite ze byl teda vcera pozitivni?

hellblau13
15. led 2021

@jade85 tohle už musí vyjít, buď v klidu a užívej 💕

miskatus
autor
15. led 2021

@veeeee mě nepřijde pozitivní ani jeden 🙁

veeeee
15. led 2021

@miskatus faaaakt 🙈tak ted jsem jelen, vetsinou je vic zatmaveny nemam, ted mi to prislo ze vsech cyklu nejvic

veeeee
15. led 2021

@miskatus a dneska me prave dost boli i vaječníky tak jako pri ovu, tak uvidime

miskatus
autor
15. led 2021

@veeeee uvidíš, moje kamarádky neměly pozitivní vůbec a jsou obě teď tehotny 🙂

veeeee
15. led 2021

@miskatus to je fakt Pech 😁🙈 tak uvidim

pajule91
15. led 2021

Holky to čekání je nekonečný.. Je tu někdo kdo bude testovat příští týden Někdy? ☺️ Jsem dnes 7dpo.

miskatus
autor
15. led 2021

@pajule91 já určitě ne protože jsem teprve 3DPO a chci si počkat na zpoždění, ať nelovim duchy 🤣 a ty budeš testovat kdy?

miskatus
autor
15. led 2021

@veeeee nebo hodně pijes a nemohou být tak silné ani co?

pajule91
15. led 2021

@miskatus to právě nevím asi příští víkend jestli to vydržím 😂 nechci být zbytečně sklamaná i když tomu moc nevěřím když byl minulý měsíc SP sice bez revize ale i tak jsem zvědavá ženská no 😄

veeeee
15. led 2021

@miskatus jo je pravda , ze piju vic 🙈. A bolesti jsou teda dost 🤨. No uvidime 😏

veeeee
17. led 2021

Holky tak jak jste na tom 🙂

miskatus
autor
17. led 2021

@veeeee no já jsem dnes 5DPO a vůbec si netroufám odhadovat příznaky 🤣 co ty?

veeeee
17. led 2021

@miskatus ja mela tak brutalni plodný dny jak nikdy 🙈 takto nadrzena jsem fakt nebyla ani nepamatuju 😁. Nekdy sex i 2x denne. Pozitivni ovu test byl asi toho 14-15.1, protoze vcera uz byl negativní tak nevim ktery den brat jako ovulaci, asi vcera? Takze uvidime no 😁

hajglish
17. led 2021

@veeeee tohle jsem mela minuly mesic a hruza,ale i tak to nevyslo

miskatus
autor
17. led 2021

@veeeee no měla by být ten den kdy je negativní takže asi včera🙂 a beres něco na podporu nebo vůbec nic?

miskatus
autor
17. led 2021

@hajglish a kolik jsi teď DPO teda? Máme to stejne ne?

veeeee
17. led 2021

@miskatus beru ten drmek, pak od dr mi poradila pupalku, a tak jako s prvni dcerou beru od chytré miminko myslim ty vitaminy

jade85
17. led 2021

Ženy, ten můj chlap mě tak prudí - dneska mě celý den pošťuchuje, dělá si ze mě srandu, tak mu teď večer říkám - buď na mě hodnej, když jsem těhotná. A on - bůhví jestli, zatím nejsou žádný přímý důkazy, ukaž aspoň fotku 😃😃😃

hajglish
17. led 2021

@miskatus Nevim to presne,ape podle bolesti atd tak cca 4DPO

katmo22
17. led 2021

Ahoj holky, jsem 14DPO, nemám odvahu vyzkoušet test... MS má přijít až v úterý, mám ještě počkat nebo bude už něco na TT vidět?

jade85
17. led 2021

@katmo22 zkus zítra ráno, jestli máš test s citlivostí 10, něco by se ukázat mohlo 🙂

miskatus
autor
17. led 2021

@katmo22 už to zkus, to už bude vidět určitě!🙂

Strana