icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

pajule91
20. led 2021

@jade85 včera a předevčírem mi dost píchalo v podbřišku jinak asi nic moc co by jsem přisuzovala těhu no

miskatus
autor
20. led 2021

@siima12 to mě řekni 🤣 vůbec nevím, bojím se 🤣

siima12
20. led 2021

@miskatus Já už testovala 8DPO 🤣 viděla jsem malinkého ducha ale slabého

hajglish
20. led 2021

@miskatus ja dnes 7DPO

miskatus
autor
20. led 2021

@hajglish a kdy uděláš test??

miskatus
autor
20. led 2021

@siima12 no ale pak ty nervy zda bude sílit to není asi pro mě🤣

siima12
20. led 2021

@miskatus To já testovala každý den 😁

miskatus
autor
20. led 2021

@siima12 🤣 to já bych dělala taky a úplně bych viděla jak jsem vynervena zda to neodejde s ms🤦🏼‍♀️ Ani nevím kdy teď mám termín ms, protože ovu byla o den dyl než bezne asi... tak nevím:/

siima12
20. led 2021

@miskatus Je fakt že je asi lepší testovat po vynechání MS ale já to prostě nemohla vydržet😃

jade85
20. led 2021

@miskatus dej tomu ještě týden! 😊

jade85
20. led 2021

@pajule91 tak uvidíš. Jsem zvědavá, ráno dej hned vědět 🙂

hajglish
20. led 2021

@miskatus pokud to vydrzim tak pristi stredu pokud nedorazi ms

hajglish
20. led 2021

@miskatus ale jak se znam urcite v pondeli poletim pro test 😂😂😂

pajule91
20. led 2021

@jade85 určitě dám ať 😊

fajas80
20. led 2021

@miskatus Dneska 9.DPO a jako nepočítám s tím, poznám to na sobě 100% a předtím by se to rovnalo spíše zázraku. Taky mě chytl nějaký moribundus, tak možná dobře, že tento měsíc pásnem,to bych se nervovala jak se znám.

veeeee
20. led 2021

TAk ja holky vcera ruzovy na toaletaku a bolest jako pri ms-stejne jako kazdy mesic. Takze taky nic :/...
jsem cca 5DPO ale je to jako kazdej mesic :/

miskatus
autor
21. led 2021

@fajas80 A termín MS máš kdy?

miskatus
autor
21. led 2021

@veeeee Vždyť tak brzy nemůžeš mít přeci měsíčky nebo míváš?

veeeee
21. led 2021

@miskatus Nene ty mam mit az 30. Ale vzdycky touto dobou mam to ruzovy spineni a bolest jako pri ms :/, takze kazdy mesic stejne. Tak uz tusim ze nic

adelaa1234
21. led 2021

@hellblau13 Těhotenství dobré, včera jsem začala 9tt a 15.2 jsem objednaná na screening 😊 v úterý jsem byla na odběru krve a brala mi 4 ampule, tak jsem docela koukala, protože absolutně nemám páru, na co ty odběry byly, v tomhle jsem úplně marná😀jinak na to, že jsem 9tt , tak mám docela bříško už a pěkně přibírám a absolutně nevím z čeho , protože jim fakt normálně , snídaně, oběd a večera .. odpoledne třeba nějaký to ovoce 🤷🏻‍♀️ Jestli to takhle půjde dál, tak půjdu rodit jak velryba 🤦🏻‍♀️😆

hellblau13
21. led 2021

@adelaa1234 ty jo, takový krásný bříško 😍. Já ho vidím trochu, když se svleknu, mám tesnejsi kalhoty, ale jinak vidět není. Mně dnes brali taky 4 ampule. Je to první čast screeningu + krevní obraz, cukr, HIV, syfilis atd. Na screening ultrazvuk jdu za 14 dní. Nahoře mám 1 kg a trápí mě hlad a únava. Nevolnosti ustupují. A tobě už je alespoň trochu líp?

adelaa1234
21. led 2021

@hellblau13 Mám právě, na 9tt mi to přijde docela velké 😀, ale tchýně mi říkala , že můžu mít hodně vody v sobě 🤷🏻‍♀️ Já mám nahoře 2 kg už , u malé to neznám , to mi nešlo tak rychle nahoru, ale tak každé těhotenství je jiné nu😊, mě nejvíc štvou stehna, ty mi jako narostly pěkně 🤦🏻‍♀️
Jo takhle, takže proto tolik ampulek, tak jsem aspoň o něco zase chytřejší 😊 jinak s tou únavou to máme stejně , vždycky dopoledne na mě jde hrozné spaní , ale jelikož jsem už doma na neschopence, tak to občas zalomím, ani nevím jak. A pak mi ještě občas dělá problém vařit , ty výpary a ta pára mi nedělá moc dobře , takže se mi kolikrát motá hlava.
Jinak nevolnosti ustoupily, není to teda ještě úplně ok, ale už aspoň přes den můžu normálně fungovat. 😊
Tak tobě už se screening blíží 😍, tak pak se nám pochlub jak jsi s mimískem dopadla a pošli fotečky 🥰

adelaa1234
21. led 2021

@hellblau13 jinak k tě kalhotům, ty já nemůžu nosit už vůbec 😀 škrtí mě, takže já jsem si objednala na Lidl shopu leginy těhotenské 😊😊

siima12
21. led 2021

Děvčata dnes jsem byla na kontrole. A vše v pořádku🥰 miminko je tam kde má být🤗 tluče i srdíčko❤️

veeeee
21. led 2021

@siima12 super zpravy !!!💙

adelaa1234
21. led 2021

@siima12 jéé, tak to je krásná zpráva! 🥰🥰

veeeee
21. led 2021

Holky muzu se zeotat, tem co se uz zadarilo. Po jake době? A jestli jste braly nejaky vitaminy? Nebo jak se treba zadarilo 😁 dekuju

adelaa1234
21. led 2021

@veeeee Nám se v létě zadařilo hned po měsíci , ale v srpnu mi museli udělat přerušení těhotenství skrz srdíčko a vývoj miminka. Tak jsme měli čekat nejméně 6 měsíců , ale v listopadu jsme si řekli , že by jsme to zase zkusili, protože jsme miminko opravdu chtěli , mám 7 letou dceru z předchozího vztahu a ta v tom hrála taky hodně velkou roli, protože porad chodila , že nechce být sama, že by chtěla sourozence 😊 no a 14.12 už jsem měla pozitivní test. Jinak vitaminy jsem žádné nebrala.

hellblau13
21. led 2021

@adelaa1234 můžeš být i nafoukla, měla jsem to v první těhotenství, teď se mi to zatím vyhýba. Leginy z Lidlu a rifle už jsem si taky nakoupila, ale ještě chvilku počkám, až je vytáhnu. Hlavně že ustoupily ty nevolnosti, to bylo peklo.

hellblau13
21. led 2021

@veeeee já jsem otěhotněla po třech měsících v cyklu, kdy jsem začala brát drmek. Bohužel jsem musela v říjnu v 11tt na revizi. Srdíčko přestalo bit v 9tt. Počkala jsem na 1 ms, která přišla přesně měsíc po revizi, opět nasadila drmek a byla hned těhotná. Do toho už skoro rok beru kyselinu listovou a teď jsem ji vyměnila za femibion. Ale ani u první dcery jsem neměla problém s početím. Spíš mám teď strach, aby bylo vše v pořádku po tom zamlklem těhotenství. Jinak nejsme nejmladší. Já 37 a partner 43.

Strana