Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
TAk ja holky vcera ruzovy na toaletaku a bolest jako pri ms-stejne jako kazdy mesic. Takze taky nic :/...
jsem cca 5DPO ale je to jako kazdej mesic :/
@hellblau13 Těhotenství dobré, včera jsem začala 9tt a 15.2 jsem objednaná na screening 😊 v úterý jsem byla na odběru krve a brala mi 4 ampule, tak jsem docela koukala, protože absolutně nemám páru, na co ty odběry byly, v tomhle jsem úplně marná😀jinak na to, že jsem 9tt , tak mám docela bříško už a pěkně přibírám a absolutně nevím z čeho , protože jim fakt normálně , snídaně, oběd a večera .. odpoledne třeba nějaký to ovoce 🤷🏻♀️ Jestli to takhle půjde dál, tak půjdu rodit jak velryba 🤦🏻♀️😆
@adelaa1234 ty jo, takový krásný bříško 😍. Já ho vidím trochu, když se svleknu, mám tesnejsi kalhoty, ale jinak vidět není. Mně dnes brali taky 4 ampule. Je to první čast screeningu + krevní obraz, cukr, HIV, syfilis atd. Na screening ultrazvuk jdu za 14 dní. Nahoře mám 1 kg a trápí mě hlad a únava. Nevolnosti ustupují. A tobě už je alespoň trochu líp?
@hellblau13 Mám právě, na 9tt mi to přijde docela velké 😀, ale tchýně mi říkala , že můžu mít hodně vody v sobě 🤷🏻♀️ Já mám nahoře 2 kg už , u malé to neznám , to mi nešlo tak rychle nahoru, ale tak každé těhotenství je jiné nu😊, mě nejvíc štvou stehna, ty mi jako narostly pěkně 🤦🏻♀️
Jo takhle, takže proto tolik ampulek, tak jsem aspoň o něco zase chytřejší 😊 jinak s tou únavou to máme stejně , vždycky dopoledne na mě jde hrozné spaní , ale jelikož jsem už doma na neschopence, tak to občas zalomím, ani nevím jak. A pak mi ještě občas dělá problém vařit , ty výpary a ta pára mi nedělá moc dobře , takže se mi kolikrát motá hlava.
Jinak nevolnosti ustoupily, není to teda ještě úplně ok, ale už aspoň přes den můžu normálně fungovat. 😊
Tak tobě už se screening blíží 😍, tak pak se nám pochlub jak jsi s mimískem dopadla a pošli fotečky 🥰
@hellblau13 jinak k tě kalhotům, ty já nemůžu nosit už vůbec 😀 škrtí mě, takže já jsem si objednala na Lidl shopu leginy těhotenské 😊😊
Děvčata dnes jsem byla na kontrole. A vše v pořádku🥰 miminko je tam kde má být🤗 tluče i srdíčko❤️
@siima12 jéé, tak to je krásná zpráva! 🥰🥰
Holky muzu se zeotat, tem co se uz zadarilo. Po jake době? A jestli jste braly nejaky vitaminy? Nebo jak se treba zadarilo 😁 dekuju
@veeeee Nám se v létě zadařilo hned po měsíci , ale v srpnu mi museli udělat přerušení těhotenství skrz srdíčko a vývoj miminka. Tak jsme měli čekat nejméně 6 měsíců , ale v listopadu jsme si řekli , že by jsme to zase zkusili, protože jsme miminko opravdu chtěli , mám 7 letou dceru z předchozího vztahu a ta v tom hrála taky hodně velkou roli, protože porad chodila , že nechce být sama, že by chtěla sourozence 😊 no a 14.12 už jsem měla pozitivní test. Jinak vitaminy jsem žádné nebrala.
@adelaa1234 můžeš být i nafoukla, měla jsem to v první těhotenství, teď se mi to zatím vyhýba. Leginy z Lidlu a rifle už jsem si taky nakoupila, ale ještě chvilku počkám, až je vytáhnu. Hlavně že ustoupily ty nevolnosti, to bylo peklo.
@veeeee já jsem otěhotněla po třech měsících v cyklu, kdy jsem začala brát drmek. Bohužel jsem musela v říjnu v 11tt na revizi. Srdíčko přestalo bit v 9tt. Počkala jsem na 1 ms, která přišla přesně měsíc po revizi, opět nasadila drmek a byla hned těhotná. Do toho už skoro rok beru kyselinu listovou a teď jsem ji vyměnila za femibion. Ale ani u první dcery jsem neměla problém s početím. Spíš mám teď strach, aby bylo vše v pořádku po tom zamlklem těhotenství. Jinak nejsme nejmladší. Já 37 a partner 43.

@jade85 včera a předevčírem mi dost píchalo v podbřišku jinak asi nic moc co by jsem přisuzovala těhu no