Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@hellblau13 Konečně viď, už jsem si říkala, že budu snad čekat déle🙂 Vše je jak má být! 🙂
@adelaa1234 já v to také věřím a děkuji za úpravu, hodně mě to povzbudilo 🙂
Já vždycky řeknu že tomu dávám poslední šanci a prcek to nějak vyslyší :D
@miskatus a bereš ještě ten drmek? Teď už jen obden a vysadit. Říkám, že dělá zázraky 😊. Třeba ne, ale myslet si to můžeme 😂
@miskatus to je vždycky tak 😍🥰
@hellblau13 no beru ho od pondělí už obden, tak ho mám vysadit? Bolí mě chvilkama břicho ale jinak než na ms, cítím ze se nejmenší chlupík zavrtava🙂 Jsem koza ze jsem testovala tak brzy, teď budu nerict což nesnáším. Ale včera večer jsem cítila ze jsem jasná a zdál se mi tak šílený sen ze po probuzení jsem šla na jistotu, proste jsem věděla ze ji najdu🤣 teď mě fakt jen stve ze musím ještě testovat
@miskatus tak vem ještě jednou a vysad. Někde jsem četla, že se to má vysazovat postupně. Dala jsi na svoje pocity, tak to má být. Určite bude všechno v pořádku a půjde to krásně nahoru. Jsi po covidu, tak ani ten ti teď nehrozí. Prostě to tak mělo být 🍀🍀🍀🙏🙏🙏
@hellblau13 já prave věřím fakt v to dobré... je to pate těhotenství, které skončí třetím porodem, je to naposledy, uziju si to od začátku az do konce... kdy to skončí ještě krasnejsim porodem než u syna🙂 všechno je v pořádku... 🙂 vezmu zítra poslední drmek a začnu brát tehu vitaminy🙂 jaké beres ty?♥️
@miskatus brala jsem jen kyselinu listovou, ale u toho nového gynekologa mi sestřička řekla, že je to v zimě málo, ať si koupím femibion. Určitě bude vše v pořádku 🍀. Všechno krásně stihneš do Vánoce, vyšlo ti to úplně nádherně.
@hellblau13 víš co je paradox? Ze pokud vše u mě dobře dopadne... tak obě jsme měly původně termín porodu v roce 2021...a ten nahoře proste chce abychom v tom roce rodily jen byl pro každou důležitý jiný měsíc ♥️☺️
@miskatus já budu mít děti přesně 3 roky od sebe, mužu použít stejnou velikost oblečení, má to své výhody 😂. Jen je prostě strašný, kolik těch revizí je. Tady jsme snad skoro všechny, takové věci by se neměly dít.
@hajglish příznaky malé cítím od 7dpo proste jsem to poznala a včera i dnes se mi nalevaji prsa už a ti poznám pac já mám 70A a je mi normálně velká🤣 a cítím tlak jako při kojeni a bolí mě břicho ale jinak než na ms a poznala jsem to nejvíc ráno u cvičení. Mám akné na ksichte od 7dpo cca což já nemám nikdy a jinak asi nic... možná lépe cítím což je dobře protože díky covidu jsem necitila pořad na 100% 🤣
@hellblau13 to je krásný🙂 a tušíte už pohlaví? Nebo citis co by tam mohlo být?
@miskatus velka? A ne mala? 😛😆Tak to pak jo,me tedy jeden den asi cca 5DPO silene pichlo na leve strane trvalo to asi cca 10 vterin a ted 2 dny zpet opet,ale to k nicemu neprisuzuji a ted me bolely vajecniky,ale vse prisuzuji k ms,ze se to tam opet chysta,prsa me boli kazdy mesic,ale ted vic kolem brsdavek nez na strane,uvidime,ale kdyz te vidim tak z hecu si letim v pondeli pro tt at vim na cem jsem to bych mela byt 12DPO
@miskatus vůbec nemám žádné pocity. Chlap by chtěl kluka. Já už vysněnou holčičku mám, tak je mi to jedno, ale druhé bych se nebranila. Jsem zvědavá, jestli na screeningu už bude něco vidět.
@hellblau13 myslíš , že by na prvním screeningu mohli už něco vidět ? Mě tvrdí holky, že to na prvním ještě vidět nejde 🤷🏻♀️😀 já bych to taky chtěla vědět už na tom prvním 😀🤷🏻♀️
@adelaa1234 mě na něm řekli kluka a mám kluka 😀 vidět to už určitě je pokud se prcek neschova🙂
@adelaa1234 mě to poprvé ani nenapadlo se zeptat, protože jsem si říkala, že je brzy. Ale pak jsem četla, že občas se povede, tak se chci teď zkusit zeptat.
@miskatus @hellblau13 tak já se taky zkusím zeptat holky 😱😍
@adelaa1234 Me rekli, ze to bude kluk a je to holcicka😂 Takze ja prvnimu screeningu neverim, ale taky se zase zeptam😍😂

@miskatus jen splachuj vše negativní 🙏🥰 vše bude určitě v pořádku a čárka bude krásně sílit 🥰 mám strašnou radost za tebe, fakt 🤩