icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
25. led 2021

@hellblau13
Já to mám dost podobně...Já si osobně řekla, že pokud to nepřejde, tak vyhledám někde pomoc, protože tim strachem si úplně kazím radost z těhotenství na které jsem se tak těšila...Nemohu to říct ani manželovi, protože se děsím, že bych mu druhý den říkala, že je konec...no blázen co? Kdo myslíš že na tohle pomáhá? Psychiatr?

miskatus
autor
25. led 2021

@siima12 No ještě určitě ne 🙂 Tam zavolám, až asi překonám ten svůj den D což je 5+3

martinie88
25. led 2021

@hellblau13 Hele me u toho ZT byla furt spatne, takze me ani nenapadlo, ze miminko tyden nezije. Takze pro me to byl hroznej sok. Vim, ze zo nijak neovlivnim a rada bych ten strach uplne vytesnila. Ale to asi ted nepujde. Az budu citit pohyby tak si trochu oddychnu🥰

miskatus
autor
25. led 2021

@martinie88 Však musí něco existovat co nám může pomoci? Já jsem zjistila že celkově číst příběhy tady na MK je špatně, tak jsem si to zakázala :D ale co dál? Stačí překonat ten den D a pak bude líp? Máš pocit že strach je stejný nebo se zhoršuje?

veeeee
25. led 2021

@hajglish ja taky porad nic, ms ma prijit v sobotu, sle bricho boli uz tyden, a obcas zaspineni na papíře, vcera i teochu s krvi.

miskatus
autor
25. led 2021

@jade85 Víš že cestou do práce mě tohle také napadlo? Vypnula jsem rádio a řekla jsem mu že ho miluji, že vím jistě že je tam Eliáš a že je statečný a že mi tu sílu dává, že to spolu zvládneme, že prostě já rodit v říjnu budu a přes to nejede vlak... Snažím se neustále strachy splachovat, ale vadí mi že mi neustále naskakují... Máš to taky tak? Nebo už je vůbec nemáš?

siima12
25. led 2021

@miskatus Držím palečky, vše bude v pořádku 🤗🍀🍀

jade85
25. led 2021

@miskatus jestli můžu radit, řekni to manželovi. I kdyby to nevyšlo (vyjde!), bude lepší, když to s ním budeš moct sdílet, potřebuješ podporu, ne na to být sama 🙂 mně se třeba hrozně ulevilo i jen když jsem se s tím strachem svěřila. Jinak jestli zvažuješ terapii, zkus kineziologii, je bezva na odblokování strachu...

hajglish
25. led 2021

@veeeee me ma dorazit ve stredu takze pocit s tim

miskatus
autor
25. led 2021

@jade85 Včera jsem mu to tak moc chtěla říct...byla i nádherná chvíle a něco ve mě mi drželo pusu...a ráno to špinění a řekla jsem si, že je to jasný důvod...a teď si říkám, že potřebuju aby z něj to štěstí zářilo, protože vím, že bude...🙂
Každopádně to ví dcera a přitom to neví... 🙂 Dělala jsem ráno test a byla vzhůru jediná a říkám: Julinko kolik vidíš čárek? A ona že dvě a co to znamená 🙂 Tak jsem jí řekla, že štěstí, že tenhle papírek zjistí, jestli budeme šťastný. 🙂 Tak ráda bych jí to řekla, tak moc by mi pomohla....ale je jí 8 a vědělo by to celé město :D

martinie88
25. led 2021

@miskatus Hele taky nic nectu, to je jeste horsi. Ja ten svuj den D prekonam ted dalsi kontrolou. Nastesti se ten strach nezhorsuje a mam i dny, kdy si na to ani nevzpomenu💗 Furt si hladim brisko a rikam si, ze my to ted spolu dame🥰🍀

miskatus
autor
25. led 2021

@siima12 Jsi hodná, musím také věřit! 🙂

jade85
25. led 2021

@miskatus to je krásný ❤️ splachovat strach asi není úplně dobrý, je lepší si ho prožít a zpracovat. Já vlastně ani nevím, jak to mám se strachem teď. Snažím se na to nahlížet pozitivně - místo abych se bála, že to dopadne špatně, tak si intenzivně přeju, aby to dopadlo dobře 🙂 vizualizuju si to silný krásný miminko, bijící srdíčko, rostoucí bříško, nádherný porod...

miskatus
autor
25. led 2021

@jade85 Víš co je paradox....že tohle jsem dělala přesně u syna a vše tak bylo.... jaké jsem měla vizualizace, tak to dopadlo...tak proč mi nejde tomu teď takhle věřit...

miskatus
autor
25. led 2021

@jade85 https://michaelatulachova.cz/1193-2/ napsala jsem o tom i článek... teď si ho čtu a řvu :D

jade85
25. led 2021

@miskatus do určité míry je to tvoje rozhodnutí - vložíš energii do strachu, obav, představování si, co by mohlo být špatně nebo do vizualizace pozitivního?

miskatus
autor
25. led 2021

@jade85 je pravda, že když jsem v září otěhotněla, tak jsem měla strach i když nebyl důvod, protože jsem jen četla příběhy se špatným konec... přitom nebyl důvod a tak moc jsem se bála, že se to nakonec stalo....
Máš pravdu, věřila jsem tomu u syna, budu věřit nyní, věřím v krásné těhotenství s nádherným porodem...Budu přeci věřit raději tomu krásnému než strachu! DĚKUJU! 🙂

jade85
25. led 2021

@miskatus ten článek je krásnej. Přečetla jsem ho jedním dechem. Nemám teď čas ti k tomu něco víc napsat, musím pracovat, ale prostě wow, jsi úžasně silná, věřím, že během pár dní ti to zase secvakne a užiješ si stejně nádherné těhotenství jako s Daníčkem.

miskatus
autor
25. led 2021

@jade85 ♥️♥️♥️🙏 dekuju, dekuju, dekuju!!!!!

pajule91
25. led 2021

@miskatus jee tak to je už krásná čárka. Držím palečky a věřím že bude vše v pořádku. Moc ti to přeji jako vše vlastně tady 😊 já dnes 1DC po SP Tak doufám že se s // přidám co nejdříve 😁

hellblau13
25. led 2021

@miskatus já jsem už ten datum překonala a bylo všechno v pořádku. Také si říkám, že to teď zvládneme a v srpnu tu bude miminko s námi. Já se nedokážu tak úplně napojit, tyhle schopnosti jdou úplně mimo mě. Snad až přijdou pohyby, bude to jiné. Nepřispívá k tomu ani ta situace okolo, nejraději bych někam odcestovala.

veeeee
25. led 2021

Holky psala jsem MUDr. Protoze mi proste nedalo tady spineni kazdy mesic tyden pred ms a psala , ze mam slabou lutealni fazi a doporucila mi Progesteronový krem. Mate některá zkusenost? Nevim ktery objednat 🙈

martinie88
25. led 2021

Holky budte na sebe opatrne💗 Dnes rano se tu bavite o tom strachu a dnes odpoledne jsem zacala krvacet, ale fakt brutalne. Uplte to ze me teklo, do nemocnice jsem dorazila s kalkotkama a kalhotama od krve. Pry jdu v blbou dobu a hodinu a pul jsem sedela na chodbe. Sestra mi aspon dala vlozky😒 No doktorka strasna a ze to je jasny potrat. Kouka na utz a rika no miminko zije a i odpovida. Mam tam vetsi hematom a vsude krev. Pry je to tak 50/50 a poslala me domu s pocinajicim potratem. Kdyz tohle vse miminko zvladlo, tak to musi zvladnout💗 Myslete na nas holky💗🍀💗

hellblau13
25. led 2021

@martinie88 achjo, strašně moc na vás myslím 💕🍀. Určitě to bude jen hematom a bude všechno v pořádku 🙏🙏. To zvládnete!!!! Odpočívej a ozvi se.

martinie88
25. led 2021

@hellblau13 Moc dekuji💗 No po tom co kazdych 15 minut to ze me teklo proudem jsem myslela, ze je po vsem. Tohle jsem nikdy nezazila. Snad to miminko je bojovnicek a vydrzi to💗

hellblau13
25. led 2021

@martinie88 a teď už to přestalo? Určitě odešel jen ten hematom. Ale úplně chápu, jak ti muselo být 😞. Určitě bude všechno v pořádku 🍀🙏

miskatus
autor
25. led 2021

@martinie88 Ježiši zlato, to mě tak mrzí, ještě to tady rozebíráme! :/ Proč si tě tam nenechali??? Však když je hematom tak je lepší když tě budou pozorovat ne? :/

martinie88
25. led 2021

@hellblau13 Ne furt krvacim, ale uz malo, neni to proudem. Snad se to zastavi🙏

martinie88
25. led 2021

@miskatus Ja sebou mela i tasku, ale pry tam byt nemam a poslala me domu. Ze pokud je to hrozici potrat tak s tim nic neudelaji. Minuly tyden tam byla jina doktorka a ta mi rikala, ze pokud to pujde proudem, tak si mam vzit tasku a nechaji si me tam. Takhle asi nic resit nechtela😔

siima12
25. led 2021

@martinie88 Co to je za doktory? A ještě ten přístup. Držím palečky ať je prďola v pořádku🍀

Strana