Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@miskatus Wow, to už jsou pěkný dvě čárky 🙏🤩
@kiksa22 Ahojky, moc gratuluji k zasnoubení ☺️ To je krásná zpráva, alespoň se teď zaměříš na svatbu ,pak bude miminko a bude už vše v pořádku , vše , jak má být !👏❤️
@martinie88 Tak to díky bohu, že je miminko v pořádku 🙏🥰
Já už kolikrát doktorům ani nechci věřit . Když jsem v létě začala krvácet, tak jsem jela do Varů večer a byl tam na směně přímo primář gynekologie , takový starší pán už, nejspíš jsem ho asi vzbudila, protože než přišel , tak to byla věcnost 🤦🏻♀️ Udělal mi ultrazvuk , abych nekecala , trval asi minutu , řekl mi, že je vše dobrý a jela jsem domu s bolestmi .
Takže druhy den jsem jela znovu, ale do Chebu a tam mi řekli, že je to začínají potrat 🥺 takže já jsem řekla , že Karlovy Vary už nikdy ..
@martinie88 miminko je v pořádku 🙏. Všechno zvládnete, myslím na vás. Už teď máš malého bojovnícka 💕
@martinie88 je strašně moc a moc dobře ze je vše v pořádku!!!!! Člověk aby si vydupaval kompletně dneska vše, fakt díky covidu se všichni úplně pomazli a nechtějí už do nemocnice přijmout skoro nikoho 🤦🏼♀️ Jsem rada ze prcek vše zvládl!!!!!♥️♥️♥️
@miskatus taky jsem ji posledně měla silnější dopoledne , než ráno 😀🤷🏻♀️
@adelaa1234 asi jsme jiné 😀♥️
@miskatus jsi blázen 😂, ale chápu tě, užívej si to, je to nádhera!!! Zasloužíš si to a teď už tě čeká jen to krásné 💕
@martinie88 no tak uff - aspoň prozatím. Tak snad už se zvětšovat nebude. A jak takový hematom vzniká? Nic moc o tom nevím. Máš možnost odpočívat? Drž se ❤️
@miskatus on je Motol skvělý odborně, jak pediatrie, tak gyn.-por., ale lidsky nic moc. Tak to většinou bývá - specializují se na složité případy, takže např. nějaký hematom v prvním trimestru je pod jejich rozlišovací schopnost. Rodit bych tam šla jen v případě, že bych věděla, že miminko má nějaký extra problém a bude potřebovat po narození operaci, jinak ani omylem.
@hellblau13 ♥️♥️♥️
Holky mam takovej divnej dotaz. Ms ma prijit v sobotu-na 100%dojde.
Ale k dotazu, VzdCky takto ten tyden pred ms spinim-hnědé, ruzove a obcas cervene.
Ale jakmile jdu na zachod-na velkou, a zatlačim,tak na 100% vim ze kdyz si utřu spodek je tam jasne cervena. Je to jen v tomto obdobi. Nevite cim to muze byt? Nebo nema to nekdo taky tak?
@jade85 Tech pricin je mnoho, ale nejcastesji dojde k odloupnuti casti plodoveho vejce a udela se tam ten hematom. Moc dekuji a snad si tu cestu vybojujeme💗
Tak ja hlasim 1dc
@martinie88 určitě to zvládnete! Já se právě bojím, jak po mně syn furt skáče, sem tam mě nechtěně kopne nebo šťouchne do břicha, aby se něco nestalo...ale říkám si, že miminka jsou takhle na začátku ještě maličkatý a dobře schovaný, že by to mělo být ok.
Jak jsi na tom dneska?
@jade85 Ono by to melo prave vydrzet💗 Ja se ted musim chranit, ten hematom muze diky narazu prasknout. Dnes jen trochu spinim, tak snad to v tenhle mire zustane a postupne ten hematom zmizi. Ale mam stale strasnej strach, ze se ten hematom zvetsuje a za chvili zase zacnu strasne krvacet😢
@martinie88 to je super, že už nekrvavácíš, tak třeba už se ten hematom jen dočišťuje a na příští kontrole bude pryč. Ale chápu no, dovnitř si nevidíš a nevíš... nezbývá než věřit a myslet pozitivně.
@jade85 No on byl fakt obrovskej, ani jsem si to nefotila😔 Asi si v pondeli zavolam a zkusim jestli me v tydnu vezmou, ja ty 2 tydny nevydrzim😔
@martinie88 jo, bylo by prima vědět, že se aspoň zmenšuje...tak uvidíš, teď je to v pohodě, nekrvavácíš, takže miminko je v bezpečí. A když tak pátrám v paměti, tak všechny příběhy s hematomem v těhu, co jsem kdy slyšela, dopadly dobře. Byly to nervy většinou celý první trimestr, ale nakonec vždy dobrý.
@jade85 Strasne moc ti dekuji za podporu a rady💗 Ja jsem ted uzlicek nervu, mam chvile, kdy se citim dobre a najednou me zase hrabat, jestli je vse v poradku. Asi bych potrebovala na dva tydny uspat😂🙈
@martinie88 Prosimtě vůbec není zač 😊❤️ drž se!
@jade85 já se snažím předvídat a břicho si předem chránit. Ale jak to děláš se zvedáním třeba v autě do autosedačky nebo když chce zvednout a koukat z okna atd.? Už váží docela dost a nedá se tomu vždycky vyhnout.
@hellblau13 holky vůbec se tohohle nebojte...to tělo je to na zvyklé, není to nic nového pro nej... já mám jedno dítě 32kg a druhé 20kg a obě prenasim večer do postele, tělo je zvyklé, musí to zvládnout. A jestli to manželovi neřeknu ze jsem těhotná tak je budu tahat až do viditelného břicha 🤣
@hellblau13 zvedám úplně normálně, i si ho vysadím na ramena na koně. Snažím se chránit si záda - neohýbám se v pase, ale radši jdu jakoby do dřepu a při zvedání vědomě zpevním břicho a pánevní dno...včera jsem ho nesla v náručí vztekajícího se asi 50 metrů od zastávky... dobrý posilko 😃 jinak samozřejmě taky se snažím předvídat, ale třeba ráno, když jsme rozespalý a vstáváme, tak to někdy nevykryju...

@martinie88 Tak to je dobrá zpráva že miminko je v pořádku.