Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@hellblau13 no prave, chtěla bych jít v tom devátém týdnu tak doufám ze to vydrzim🙂)
@miskatus jj, chtěla jsem abych byla 7+0 aspoň, pro případ, že by těhu bylo mladší. A navíc si myslím, že utz pro miminko není nic moc, takže čím méně a čím později se do něj bude šťourat, tím líp 🙂 ideálně bych to odložila ještě o týden, ale na to jsem už moc netrpělivá. Se Sebíkem jsem byla na prvním utz myslím taky až v 8tt, takže srdíčko bylo vidět hned.
@jade85 když jsem četla mou tehotenskou bibli - aby porod nebolel- a ona tam psala ze nebyla ani jednou na ultrazvuku ani netušila kdy má rodit, jen tusila mesic...tak jen ta představa mě úplně uchvátila 🙂 ona dala na svou intuici, věděla ze je vše v pořádku... nepotřebovala žádný údaje, brani krve, moci, cukr, ultrazvuky,.. věřila miminku a sobě- nádhera 🙂 pak jednou šla s dětmi na borůvky, začala rodit tak chodila, dychala a když věděla ze je třeba jít domu, šla se připravit....upřímně můj sen... ♥️ jen nevím zda mám až takové koule... u Danika jsem je měla.. teď mi zatím chybi
@miskatus mě se ta představa taky líbí. Ale já chci aspoň tři ultrazvuky. Potvrzení těhotenství a první a druhý screening. Oproti předchozímu těhotenství je to pro mě velká změna, to jsem byla utz závislák. A protože chci rodit doma s PA, tak chci mít jistotu, že je vše ok, že jsem fyziologická a nizkoriziková - a tu jistotu bude chtít mít i ona 🙂 takže potřebuju i vyšetření na cukrovku atd. Ono totiž ženy, co volí úplně neasistované těhotenství a porod, musí být vnitřně srovnané i s tím, že se jim třeba narodí mrtvé nebo postižené miminko a převzít za to zodpovědnost.
@miskatus určitě jo, dej si čas...on takový zážitek dost otřese důvěrou ve vlastní tělo, tak to může chvíli trvat, než vše naskočí 🙂 já v tu intuici a všechno věřím a myslím, že napojení na sebe a miminko docela zvládám. Ale mám i svoji ryze racionální a praktickou stránku, která má taky svoje potřeby, které musí být naplněny 🙂
@miskatus a co když už se to ani víc nedokáže zabavit?
@hellblau13 tak bude odcházet...
Teď když to tu vidím tak mi přijde silnější... tak já nevím, už bych se měla na to vys...🤦🏼♀️
@miskatus já jsem našla poslední asi tento, ale vůbec nevím, co to je za značku a kdy to bylo. Poslední jsem udělala clearblue. Myslela jsem to tak, že třeba už jsi na hranici toho barviva a už se nedokáže ani víc zabavit. Kdyby nebylo něco v pořádku, tak slábne a to u tebe rozhodně ne. Už se na to vykasli, ať se zbytečně nenervujes. Vše je v pořádku!!!!!!
@siima12 ten Clearblue mám, ale podle mě mi teď ukáže 2-3 a to vím...a to by mi podle mě ukázal i v tom úterý i když jsem byla 1-2...S ním asi ještě počkám...po zashcnutí pořádně tam rozdíl jakože vidět je...asi jsem čekala dálnici 5 dní po duchovi nebo já nevim 🙂 Mám pořád v hlavě hlavně to že mě se od 4+3 už hcg nenásobilo za 48 hod....ale jen jednou za 3 dny a to ještě ne jak mělo...takže už bylo jasné že to je blbě...a proto to teď asi hortím...No nic, je čas na Bachovi kapky :D
Ženy, dneska jsem se vykopala do fitka - v dešti, zimě, hnusu... nevím, kde se ve mně vzala ta síla 🙂 a normálně je mi teď nejlíp za celý týden... takže nevolnosti je asi třeba rozhejbat 😃
@miskatus kardio neee, to jsem si dala cestou tam, když jsem tlačila do kopce kočárek s malým k babičce 😃 posilko celého těla, něco s vlastní vahou něco činky. Už jsem to teda propálila trenérovi, tak příště mi už napíše trochu víc těhotenskej trénink, chci něco na stabilizaci pánve, ke konci minulého těhotenství jsem strašně trpěla na SIčko a kyčle, tak se tomu chci tentokrát vyhnout 🙂

@miskatus byla jsem poprvé u doktorky 5+4, protože pak už byly Vánoce a srdíčko už bylo vidět, ale později mi řekla, že plod vypadá o tři dny starší. Určitě je lepší jít později, než se zbytečně nervovat, že srdíčko ještě není.