icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

hellblau13
1. únor 2021

@miskatus 👏👏👏paráda

jade85
1. únor 2021

@miskatus krása, líp už to nejde 😊 dobře, že jsi vydržela přes víkend. Už jsi objednaná k doktorovi?

pajule91
1. únor 2021

@miskatus no tak to jsou řádné čárky ❤️ krása 😊

miskatus
autor
1. únor 2021

Tak jsem objednána k mudr za tři týdny, budu ten den 8+0, tak jsem ráda, že jdu takhle déle. 🙂 Ve středu mám sezení s psychoterapeutem kvůli tomu, abych se definitivně přestala o miminko bát a od pátku mám Bachovy kapku na míru, abych už věřila zase sama sobě a miminku. Tak snad holky moje 🙂 Jak se máte vy???

siima12
1. únor 2021

@miskatus Já se mám jak na vodě 😆 někdy mám pocit že půjdu zvracet. A pak to je zase dobrý. Jsem teď 8+1 už se nemůžu dočkat 9.2 to jdu na ultrazvuk a na krev 🥰 těším se až prďolu zase uvidím

miskatus
autor
1. únor 2021

@siima12 Tak to máš za chviličku!!! 🙂 Dej pak fotku, já se hrozně ráda koukám! 🙂

jade85
1. únor 2021

Holky, tak já jdu na utz nakonec už zítra, doktorka mě předobjednala 🙂 budu 7+6 podle ms, tak snad to nebude moc brzo...

hellblau13
1. únor 2021

@miskatus tak to pak dej vědět, co ti poradil, jestli je to individuální nebo na to existuje nějaká univerzální rada. Já jsem půl dne v pohodě a pak se zase bojím. Ve středu jdu na screening a modlím se, aby bylo všechno v pořádku. Kdy to oznámís manželovi?

hellblau13
1. únor 2021

@jade85 tak zítra držím palce. Určitě bude všechno v pořádku 🍀 🍀

miskatus
autor
1. únor 2021

@jade85 tak to budu na tebe moc a moc myslet! Alespoň zjistíš kdy bylo pocato😀

miskatus
autor
1. únor 2021

@hellblau13 už jsem mu to o víkendu řekla... jeli jsme vybírat dveře do baráku a začalo pršet tak říkám ze nám prsi štěstí a on ze proč a já... jsem v pátém týdnu 🙂
A Luky: Jezisi to je super, to je super viď? To je skvělý... ze jo?😀
Uvědomila jsem si ze teď musím dělat věci jinak, proto jsem i volala na tu gyndu a objednala se. Ve středu budeš jaký tyden?

siima12
1. únor 2021

@jade85 Nebude to bude krásně vidět

siima12
1. únor 2021

@miskatus Určitě dám ☺️

jade85
1. únor 2021

@miskatus děkuju, no jsem zvědavá 🙂

hellblau13
1. únor 2021

@miskatus tak to ti to krásně vyšlo!! A ulevilo se ti, že už na to nejsi sama? Já jsem dnes 12+1, takže když ve středu bude všechno v pořádku, můžu si z velké části vydechnout.

miskatus
autor
1. únor 2021

@hellblau13 Mě se celkově jako ulevilo... srovnala jsem si to v hlavě a rozhodla se, že Eliáška (prostě vím, že tam je:D) nikomu nedám... prostě nikomu, budu bojovat a nebudu už vířit strach kolem něj....je můj, já ho odnosím, dám mu zdraví, lásku, rozum a štěstí..... užiju si poslední těhotenství na maximum, nebude mi špatně, budu stále v kondici, svěží.... v říjnu ho odrodím tím nekrásnějším porodem ze všech mých tří porodů.... mám v sobě sílu lva... to jsem prostě já....už se nepoložím z jednoho pádu... to mě nedefinuje.... HAU domluvila jsem :D A tobě přeju, abys ve středu tohle přesně řekla taky....protože my se nepokládáme z jedné revize.... my jsme bojovnice... nikomu už své děti nedáme 🙂❤

hellblau13
1. únor 2021

@miskatus já jsem to měla takhle v prvním těhotenství, prostě jsem věděla, že to spolu dáme a ničeho se nebála. Teď to mám tak, že ho tam cítím, vím, kde přesně je, i když je to ještě hrozně malickate. Jen potřebuji vědět, že je všechno v pořádku a už to bude dobrý. Je jasný, že to všechny dáme 💪💪.

miskatus
autor
2. únor 2021

@jade85 V kolik tam jdeš??

jade85
2. únor 2021

@miskatus až ve 12 🙂

miskatus
autor
2. únor 2021

@jade85 držím pěsti! Moc a moc!❤

jade85
2. únor 2021

@miskatus děkuji, zlato 😊 Dám určitě hned vedet. Ale jsem celkem v klidu. Resp. nějak nemám kapacitu se nervovat. Bojuju s nevolností plus klientce včera odešla hlenová zátka, tak jsem v pohotovosti kvůli jejímu porodu 😃

jade85
2. únor 2021

Ženy, tak je to napínavý. V 10 klientce praskla voda, bez kontrakcí, v 11:30 už půl hodiny kontrakce po 4 minutách. Domlouváme se, že si ještě dojdu k tý doktorce a ve 12:30 zavolám a dojedu buď k ní nebo do porodnice. Ve 12 u doktorky v čekárně 3 ženský objednaný ještě přede mnou. Předobjednávám se na pátek a jedu domů pro věci a za klientkou. Uaaa 😃

miskatus
autor
2. únor 2021

@jade85 no holka tak to je maras🤣🤣🤣 ať vše dopadne skvěle pro maminku, miminko i pro tebe!!!! Dej pak info!!!🍀

jade85
3. únor 2021

@miskatus tak teprve jedu domů z porodnice, miminko se narodilo 0:28 😊 nevím, jak budu zítra fungovat. Ale vše dobře dopadlo a na ultrazvuk si holt počkám do pátku do ráno 🙂

miskatus
autor
3. únor 2021

@jade85 teda tak to byl dlouhy porod...😮 byl první? A jak sis ho užila ty? Splnilo to i pro tebe veškeré očekávání?

jade85
3. únor 2021

@miskatus jo, první, paní byla dost zaskočená tou bolestí a intenzitou, chtěla přirozený porod, ale nakonec s epidurálem. Ale dala to, jen malý poranění. No já si taky hrábla na dno, kromě dulení jsem jim to celý ještě tlumočila do jejich řeči (pustili mě tam jen jako tlumočníka, duly nesmí kvůli covidu) no a i fyzicky masakr - skoro 24 hodin na nohou, téměř bez přestávky, skoro bez jídla. Ale klienti spokojený, miminko zdravý, takže jako mám z toho dobrý pocit, ale asi už se teď potřebuju soustředit víc na sebe.

miskatus
autor
3. únor 2021

@jade85 Tak zaskočený u prvního porodu jsme asi všechny...důležité podle mě, aby se dostavil pocit štěstí když dostaneme miminko do rukou což ne vždy u prvního tak je...🙂
Jako upřímně taky si myslim, že je na čase, aby si začala myslet více na sebe...vím sama že práce je práce, ale taky vím, že tvůj čas a odpočinek krom tebe ti nikdo nezařídí....Ty jsi z Prahy? Kde jste rodili?

jade85
3. únor 2021

@miskatus jo, to jo 🙂 bylo to krásný, vidět je šťastný s miminkem.
Uvidím, proberu to s mojí mentorkou, ale zatím další klienty domluvený nemám a asi aktivně hledat nebudu. Pokud si mě někdo najde a bude chtít moje služby, uvidím, podle svého aktuálního stavu... 🙂
Jo, z Prahy. Včera jsme byli na Bulovce. A musím říct, že na Prahu fakt skvělý, všichni se chovali skvěle.

jade85
3. únor 2021

Jinak jsem vlastně ráda, že ultrazvuk bude až v pátek. Holky, co myslíte, je možné už takhle brzo udělat utz přes břicho? Chtěla bych pokud možno těhotenství úplně bez vaginálních vyšetření. Max stěr na streptokoka před porodem. Určitě to budu řešit s doktorkou, ale zas se jí nechci ptát na úplnou blbost....

hellblau13
3. únor 2021

Začínám si těhotenství užívat!!!!! Mám za sebou první screening, který je v pořádku. Podle utz velikost odpovídá 13+0, takže se loučím s prvním trimestrem. Jen mám málo hemoglobinu, tak přidávají železo. A prý to vypadá na holčičku 😊

Strana