icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

jade85
3. únor 2021

@hellblau13 moc gratuluju ❤️ první screening je velká meta... užívej druhý trimestr 😊

hellblau13
3. únor 2021

@jade85 moc děkuji 😊. A já gratuluji k tvému "prvnímu" porodu 👏👏

jade85
3. únor 2021

@hellblau13 nebyl první, ale děkuji 🙂

miskatus
autor
3. únor 2021

@hellblau13 nádherný ♥️♥️♥️♥️ Tak vidíš a teď je z tebe už zase lev! Nás nic nepolozi proste!!! Začneš to říkat už okolí teda?

hellblau13
3. únor 2021

@miskatus hlavně tam jednoho malého lva mám 😊. Ještě to asi říkat nebudeme, ale spíš kvůli sobě, nechce se mi odpovídat na každodenní dotazy, jak mi je atd. Chci to vydrží co nejdéle, dokud to nepůjde vidět.

martinie88
3. únor 2021

Ahoj holky tak ted jsem sebrala dost sil napsat. V pondeli rano mi necekane zemrel tatinek. Bylo mu jen 63. Prodelal covid, ale uz mu bylo dobre a rano se proste nevzbudil. Ja jsem uplne na dne, byl to muj hrdina. V pondeli jsme sli na testy a ja jsem pozitivni, dle casove osy doslo k nakazeni v Motole. Takze ani nemuzu za maminkou a jsme vsichni v karantene. K lekari muzu az 15/2, takze ani nevim co dela ten hematom a miminko. Zitra dopoledne mam sezeni s psycholozkou, mam pocit, ze ta bolest me nikdy neopusti. Ja furt neverim, ze tatinek jiz nezije😭😭😭

hellblau13
3. únor 2021

@martinie88 to nemůže být pravda 😞😞. Mám stejně starého tatínka, vždyť to není žádný věk 😰. Ten covid je taková svine!! Snad ty jsi bez příznaků a všechno bude určitě v pořádku. Moc na tebe myslím, máš silné miminko 🍀🍀🙏🙏

martinie88
3. únor 2021

@hellblau13 Vid? Ja se s tim porad nedokazu smirit, ze uz tu neni😢 Snad mi cas pomuze❤️
Mam jen rymu a bolehlav, ale ted to spis bude ohledne tatinka.
Dekuji❤️

hellblau13
3. únor 2021

@martinie88 pracuji v domově pro seniory, tak vím, co covid umí. O to víc mě štve, když ostatní to podcenuji a ohrožují ostatní, kteří to pak zbytečně odnesou. Je mi to moc líto, tohle se mě strašně dotýká, protože si to okamžitě vztahuji na svoji rodinu. Určitě budeš mít jednoduchý průběh a to zle se konečně obrátí. Máš silné miminko, které ti všechno vynahradí 💕

martinie88
3. únor 2021

@hellblau13 Moc dekuji💗 Snad ten hematom pomalu zmizi a miminko je v poradku a toho 15/2 mi da hezkou fotku, vsem by to doma trochu zvedlo naladu.
Ja se v te nemocnici neustale desinfikovala a stejne si me ten covid nasel😢

hellblau13
3. únor 2021

@martinie88 nic si nevycitej, za to určitě nemůžeš. Jsou věci, které bohužel neovlivnís. Jen je smutný, že se tam k tobě chovali ještě tak ošklivě.

jade85
3. únor 2021

@martinie88 je mi to tak strašně moc líto a soucítím s tebou. Mně umřela maminka před necelými 3 roky, nebylo to úplně z ničeho nic, ale i tak to byl šok. Podpořte se jako rodina navzájem, to jediné trochu pomáhá. A bolet to nepřestane úplně nikdy, ale časem dokáže člověk vzpomínat s láskou a úsměvem místo se slzama, aspoň někdy. Miminko je určitě v pořádku, věř tomu ❤️

martinie88
3. únor 2021

@jade85 Moc dekuji💗 Ja si na tebe prave vzpomnela😭 Ten zivot je nekdy tak nespravedlivej😭 Vim, ze casem bude trochu lip, ale ted se mi to zda uplne neskutecne.

jade85
3. únor 2021

@martinie88 já kupodivu v tom šoku nechávala tu bolest tak nějak klouzat po povrchu, navíc jsem měla tříměsíční miminko, myslela jsem si, že se nesmím zhroutit kvůli němu, zpětně si teda myslím, že by pro mě i pro něj bývalo lepší, kdybych se zhroutila a odžila si ten smutek hned. Vlastně jsem se k tomu začala vracet až poslední dobou, jedna terapeutka mi to pomohla hezky uvolnit a naučila mě nějaké pozitivní způsoby, jak s tím pracovat. Ale je to všechno hrozně individuální, vlastně nevím, proč ti to píšu. Drž se ❤️

miskatus
autor
4. únor 2021

@martinie88 Ahojky, je mě to tak líto...Takový mladý chlap... :/ Nechceš vyhledat pomoc, aby sis mohla o tom promluvit? Vím, že charita má svého člověka, který promlouvá k pozůstalým a kamarádka si to moc chválila, že opravdu pomáhají....Hlavně nezůstávej sama v myšlenkách... Kdy jdeš na kontrolu?

martinie88
4. únor 2021

@miskatus Dekuji💗 Dnes jsem mela prvni sezeni s psycholozkou, takze to zkousim resit i takhle. Snad mi to do budoucna pomuze💗 Mela jsem jit v utery, ale diky covidu az 15/2. Snad je vse v poradku a miminku se dari💗

miskatus
autor
4. únor 2021

Holky jdu si taky postěžovat....První kontrola u mě bude 8+0... nebudeme si lhát, není to pro mě z jedné strany prdel, protože po revizi, kdy jsem v sobě měla prázdné vejce prakticky... a představa že bych to zjistila až v 9 týdnu...A proč mě to napadlo...celkově strach byl - já ho zadupala, krásně se mi to povedlo v pondělí, to jsem byla naprosto silná a jistá ve všem...v úterý mi volá ségra...že je těhotná, ale má prázdné vejce, že jde ve čtvrtek na kontrolu a případně revize...dnes kontrola....zítra revize.....a jsem opět v prdeli....ona neví, že jsem těhotná...je mi jí líto, vím co prožívá...zároveň se ve mě opět probudil strach....Ale na druhou stranu....já jsem si teď fakt jistá že tam je....Dnes v práci - mám kancelář u své gynekoložky- jsem měla 100 chutí za ní dojít a říct ať mi dá termín dřív.... vyprdla jsem se na to...ale bude to maras....skoro 3 týdny....No chtěla jsem to - mám to....prostě za 3 týdny tam chci vidět miminko ve velikosti 8+0....tečka....

jade85
4. únor 2021

@miskatus a kolikátý tt je ségra? Třeba to bude ještě dobrý. A u tebe to bude určitě dobrý. Já jdu teda nakonec zítra, na 9, budu 8+2 podle ms, no nějak si nepřipouštím, že by to nemělo být ok...

miskatus
autor
4. únor 2021

@jade85 ségra byla sedmý týden a vejce jí nerostlo... mě rostlo, ale uvnitř nic moc změny....ona po týdnu bezezměny...
Jaká je pravděpodobnost, že bych si takovýma hnusama měla projít znovu? 🙂 Však se říká, že po potratu je větší šance na zdravé miminko, které donosíš....tak doprčic doufám, že já tam patřím. 🙂
V kolik tam jdeš?

jade85
4. únor 2021

@miskatus tak to moc nadějné není...😔To je mi líto

Hele moje ségra první těhotenství biochemický, druhý zamlklý někdy v 8tt s revizí (srdíčko nejdřív bylo a pak najednou ne), až třetí v pořádku až do konce. Takže ač to nikomu nepřeju, stát se může cokoliv, kdykoliv.

Ale tvůj případ to samozřejmě není, ty už přece víš, že je tvoje těhotenství v pořádku, sama jsi to před pár dny psala 😊

Jdu zítra na 9 😊

miskatus
autor
4. únor 2021

@jade85 já měla biochemický loni v květnu, září revize...tak mám jasně vybráno :D Já už chci jen zdravé miminko! 🙂
Myslim na tebe!!!! A chci fotku!!! 🙂 Ať vím co pak uvidím já!!! :D

hellblau13
4. únor 2021

@miskatus nenech se zbytečně rozhodit. U tebe je rozhodně všechno v pořádku!!! Měla jsem to taky jak na houpačce, jeden den jsem si věřila, druhý ne. Pomohlo mi vymazat se z ostatních skupin snazilek atd. a přestat číst ty negativní zkušenosti. Máš už vybráno, všechno bude v pořádku 🍀 🍀 🍀. Sestry je mi líto, ale hlavně ty nesmíš pak výčitky, že ty miminko mít budeš a ona si musí ještě chvilku počkat. Také se na ni usměje štěstí.

miskatus
autor
4. únor 2021

@hellblau13 S těmi skupinami máš pravdu....to udělám také....Děkuji za ty slova!!! Výčitky mít nesmím i když trochu tam něco ve mě hryzat bude....ona ví čím jsem si prošla...bude mi to přát....

jade85
4. únor 2021

@miskatus no tak to je jasný, máš vybráno a tohle těhotenství je tutovka 😊 a děkuju, fotka snad bude 😊

pajule91
5. únor 2021

Ahojky tak dnes už to musí vyjít a budu se těšit s vámi brzo nad testama 😊 myslím že dnes už je krásně pozitivní 🤩

kkacca
5. únor 2021

@pajule91 aby nebyl, když už mas květen 😂

siima12
5. únor 2021

@kkacca 🤣🤣🤣

jade85
5. únor 2021

Ženy, tak jsem fakt těhotná, miminko tam je, srdíčko bouchá, odpovídá 7+2 (takže asi o týden menší a udělali jsme ho asi na Silvestra 😃) ale musím říct, že jsem z tý kontroly trochu rozladěná, zaprvé mi doktorka hned zkraje začala rozmlouvat kojení, jakože ve finále řekla, že ať si to udělám jak chci, ale prostě hrozně mi nutila, že by bylo lepší staršího odstavit ještě teď, že to pak budu mít náročný. Zadruhý mi bez upozornění začala dělat stěr z čípku na cytologii (kterej jsem nechtěla, jako prevence je důležitá, ale v těhotenství se to stejně nedá nijak řešit, kdyby to náhodou bylo blbý, takže případně zbytečnej stres a hlavně zbytečný šťourání do čípku). No a za třetí kontrola už za dva týdny - prý kontrola srdíčka... takže další ultrazvuk. Kterej taky nechci. A říkám si, jestli je teda něco špatně, když to musí po 2 týdnech kontrolovat. No a nejvíc jsem nasraná sama na sebe, že jsem se za sebe nepostavila, neodmítla, víc se neptala. Ale byla jsem prostě zaskočená, ta doktorka byla vždycky fajn a respektující... fotku mám, udělám za chvíli, jak dorazím domů.

siima12
5. únor 2021

@jade85 Jéé gratuluji🍀😊 taky nechápu proč za 2 týdny na kontrolu. Třeba skrz to že je o týden mladší. Já bych se tím nestresovala 😊

jade85
5. únor 2021

@siima12 děkuju. Asi jo, no, aby koukla, jestli roste normálně.

Strana