icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

jade85
8. únor 2021

@siima12 držím palce 🙂 já na tu další kontrolu sbírám psychické síly. Ale ještě je to daleko 😊

jade85
8. únor 2021

Ženy, jak se máte? Mě konečně přestaly nebo se aspoň hodně zmírnily nevolnosti, ale pro změnu mě začaly dost bolet prsa, mám mega citlivý bradavky, kojení začíná být dost náročný a i mi přijde, že mám míň mlíka. Jinak vše v pohodě 🙂

miskatus
autor
8. únor 2021

@siima12 Těším se na fotečku!!!! 🙂 Moc držím pěsti všechny co mám! 🙂

siima12
8. únor 2021

@miskatus Děkuji, trochu nervozita 😁 dám vědět 🙂

miskatus
autor
8. únor 2021

@jade85 Ahojky zlato, myslela jsem ráno taky, že napíšu jak se máte a jaký byl víkend! 🙂 U mě o víkendu velká změna - začalo mi bát zle tak, že ráno vstávám - je mi blbě a čím, víc se blíží večer tak je to horší...dokonce i v noci když se vzbudim, tak to stále cítím. Narostly mi prsa, mám citlivé bradavky, bolí mě kozy snad všude...prostě konečně opravdové těhotenství zase. 🙂 A mega únava....jsem v pohodě tak 2 hodiny za den, musím dát alespoň jedno kafe, kord dnes když jsem v práci, jinak bych tu zívala před lidmi. Mám hroznou radost že je za mnou den D, kdyj sem minulé těhu začala krvácet a vše šlo doprdele..... teď je za mnou....psychicky jsem v cajku.... Jen je mi líto ségry prostě.... to pořád nějak nedávám a nevím ani jak jí pak řeknu že jsem těhotná a hlavně kdy...

jade85
8. únor 2021

@miskatus no, hezký...tak to ke mně bylo tělo milosrdný a naservírovalo mi nejdřív nevolnosti a až pak bolest prsou 🙂 skvělé, že máš den D za sebou. Se ségrou to chce citlivě, já bych jí to řekla asi hned, jak bude aspoň trochu příležitost, ať to prožíváte spolu... možná by ji spíš mrzelo, kdybys jí to tajila...

miskatus
autor
8. únor 2021

@jade85 Ona jde na tu revizi až příští pondělí, protože nemá hlídání na prcka....chlap jezdí kamionem a přijíždí v pátek večer...Pak bude v šestinedělí....a bude jí vše líto... Myslíš že s tím nemám čekat? Mě by to na jejím místě asi položilo...

jade85
8. únor 2021

@miskatus zlato, to já nevím. Já bych to asi na jejím místě chtěla vědět. Třeba jí to povzbudí. Moje ségra třeba nesla revizi celkem v pohodě, myslím, že pak cítila spíš úlevu než lítost. Ale každý reaguje jinak. V tomhle fakt těžko radit.

hellblau13
8. únor 2021

Mně už je celkem dobře, jen ta únava přetrvává, usínám hodně brzy. Takhle mi bylo přesně na Štědrý den, fenovala jsem si vlasy a nevydržela u toho 5 min stát a do toho žaludek na vodě. Úderem toho 13tt to opravdu přešlo. S napětím vyhlížím první pohyby. Jen si připadám tak nějak permanentně nasraná, ale to je asi dané tou dobou a vším, co s tím souvisí. Držím palečky, ať vám všechny kontroly dopadnou dobře a můžete se radovat.🍀🍀

hellblau13
8. únor 2021

A jak to tak čtu, tak si říkám, že revize je asi součástí života každé ženy, která chce mít děti 😞

miskatus
autor
8. únor 2021

@jade85 Já počkám celkově do prvního ultrazvuku...pak asi začnu přemýšlet, jak to vypustím světu... 🙂 To budu v devátém týdnu, do 13 týdne to pak bude jen měsíc, potom člověk celkově je klidnější když to začne říkat. 🙂 Jak to máš ty?? I když já už si tak zvykla mlčet... je to zvláštní 🙂 Nemáš to tak taky? Že jako jsem třeba s kamarádkami...a když je chvilka ticha tak v sobě zařvu-"holky já jsem těhotná!" :D A to mi stačí, mám pocit že jsem jim to řekla a jede se dál :D Včera se mě zase ptaly, zda se dál snažíme a já řekla že teď tři měsíce nemůžeme 3 měsíce, protože manžel má druhou dávku anticovidu :D

miskatus
autor
8. únor 2021

@hellblau13 Nasraný jsme asi všichni tou zmateností... člověk si nemůže nic užívat, neví co smí a co ne....přijde mi, že v jiných státech mají nějaký systém, který někam vede, u nás evidentně nic nikam nevede....kdyby raději vše pustili, ale dali tomu pravidla.... Když jsem byla v září v Barceloně, která v té době byla nejhorší na světě, tak měli vše otevřené - mají dodnes.... čísla mají mírnější, ale pořád nejsou na nejnižších....ale žijou - děti chodí do škol, lidi do práce, do kaváren....mají větší pravidla na nošení roušek a chování v restauracích atd...ale fungují.... my nefunguje a čísla jdou nahoru....
A už máš jméno vymyšlená? 🙂

jade85
8. únor 2021

@miskatus u mě už to sem tam někdo ví - ségra, nej kámoška, kámošky co se mnou řešily testování. Rodině to chci říct na oslavě narozenin syna 28.2. - dostane tričko s nápisem "budu velkej brácha" a pak už to asi budu šířit v klidu dál, i před screeningem. Jediný, kde to chci utajit co nejdýl je práce, chci aby mě povýšili, což před odchodem na mateřskou určitě neudělají - už mi to takhle uteklo se synem...

jade85
8. únor 2021

@miskatus jo a zítra to řeknu kolegyním dulám, máme online setkání 🙂

hellblau13
8. únor 2021

@miskatus ono to je asi dané tím, že ostatní jsou ochotni ta pravidla respektovat, ale my se pořád snažíme něco ocuravat. Chtěla jsem ještě v květnu vzít dceru k moři, protože se pak dlouho nikam nedostaneme a copak má smysl vůbec něco plánovat.
O jméně jsme se zatím nebavili, kluk měl být Filip už z předchozího těhotenství a holčička za mě asi Terezka nebo Josefina.

miskatus
autor
8. únor 2021

@jade85 je pravda že u prvního jsem to řekla kompletně všem když jsem si udělala test :D Pak šok že čekám dvě...v osmém týdnu jsme o druhé přišly.... U syna jsem to všem řekla v osmém týdnu....sestře hned po testu....Teď mám takový pocit, že dokud prostě neuvidím vyplněnou bublinku miminkem, tak nechci nikomu nic. 🙂 No... musím ještě počkat 14 dní... 🙂 A kdy tě mají povýšit?

miskatus
autor
8. únor 2021

@hellblau13 chtěla jsi letět sama s ní? Také jsem chtěla letět ještě a pokud se nepoletí tak se pojede prostě...někdy v červnu Itálie ale pojede....já slíbila dětem moře letos za každou cenu...a oni chtějí hrozně zvíře do nového domu a to já e-e :D Mám ráda zvířata ale když jsou dál...třeba obdům od sousedů :D A děti musí pochopit že maminka se rozhodla procestovat s nimi svět a to s pejskem, kočičkou, křečky, papouškem ani králíkem nepůjde....
Jména máš krásný 🙂 A cítíš se na holčičku?

hellblau13
8. únor 2021

@miskatus chtěla jsem, že bychom někam vypadli všichni tři, protože to konečně vychází na období bez plen a kočárku. S malým mimcem se zase nějakou dobu nikam nedostaneme, tak jsem toho chtěla ještě využít. Mám termín 15.8., tak nás se týká nejpozději polovina června, spíš ten květen a to odjezdove autem asi takové teplo nebude a navic dlouhá cesta s pupkem.
Jinak také rekonstruujeme barák a budeme se letos stěhovat, takže se nám domácí zvířátka nejspíš nevyhnou 😂
Mám stejný průběh těhotenství jako ten předchozí, tak si říkám, že by to ta holčička mohla být 😊

miskatus
autor
8. únor 2021

@hellblau13 A ty chceš holčičku víc než kloučka? Já momentálně si říkám....jaký by to bylo poprvé si to nenechat říct... mám doma oba, takže už by mi to mělo být jedno....a zažít poprvé když ti při porodu řeknou co to je.... však to musí být také nádherný...🙂

jade85
8. únor 2021

@miskatus teoreticky se o tom rozhoduje někdy v červnu a platí to pak od září...takže vlastně stejně nevím, jestli by to nakonec nezamítli... nevím, no. Uvidím, jak se to bude vyvíjet 🙂 bublinky s miminkem se už brzo dočkáš...bylo to krásný vidět, jak si tam leží a bliká srdíčko 😊

hellblau13
8. únor 2021

@miskatus taky jsem si říkala, že by to bylo hezké překvapení. Jen my bychom to asi nevydrzeli. A první otázka na screeningu byla, zda to chceme vědět, bylo to krásně vidět. Vždy jsem chtěla holčičku, tu už mám, tak teď mi to je úplně jedno. Říkám si, že v dospělosti víc tihnou k matce.

suecookie
9. únor 2021

Ahoj holky jsem 30.dc vcera mela dorazit ms a zatím nic přikládám foto dnešního testu....co myslíte?

suecookie
9. únor 2021

@miskatus jéééé koukám, že se zadařilo i tobě....mmoc gratuluji 😍😘

suecookie
Autor odpověď smazal
suecookie
9. únor 2021

holky pár týdnů jsem tu nebyla a nestačím se divit, kolika z vás se konečně zadařilo....:* moc gratuluji a držím palečky.....já už byla v takové fázi předevčírem, že jsem si poplakala,že zase testy bílé, a včera ráno jsem nás s manželem objednala do reprodukčního centra na 1. vyšetření....no....a dnes jsem udělala mamatest a myslím,že mám malinkou naději,protože den předtím toho dušíka neměl....až se dostanu do lékárny tak bbudu testovat dál at zjistím jestli sílí.....kéž by

miskatus
autor
9. únor 2021

@suecookie Ahojky! Děkuji, byla jsem taky už konečně na řadě :D Já si myslim, že tam vidím krásného ducha! 🙂 To žádné centrum nebudete ani potřebovat!!! 🙂

miskatus
autor
9. únor 2021

@hellblau13 Já bych to asi taky nevydržela, je to moc dlouhá doba a hlavně....chci mít doma šátek dřív než se narodí :D A já jsem šátková maniačka.... je fakt že syn se nosil i v růžové :D ale to bylo spíš na zkoušku....Ježiši já se tak těším až si ho poprvé navážu!!!! 🙂

miskatus
autor
9. únor 2021

@jade85 A kdy jdeš na ten další ultrazvuk? Já se dívala včera na ultrazvuky syna a šla jsem 7+0, pak 11+0 a 13+0 takže opravdu zvou častěji.... uvidíme co vymyslí se mnou.... ještě k tomu nejdu ke své gyndařce :/

jade85
9. únor 2021

@miskatus jdu po dvou týdnech, takže v pátek 19., pak další utz až screening a pak u mojí doktorky 16. týden. Ono to vlastně není zas tak často. A ten 16. týden možná už ultrazvuk odmítnu a počkám si na druhý screening. Po prvním screeningu budu mít schůzku s PA a asi nějak naplánuju poradny i u ní 😊 co by s tebou vymýšleli - uvidí miminko, pozvou na kontrolu a hotovo, ne? 😊

jade85
9. únor 2021

@suecookie taky vidím! Držím palce, ať sílí 🙏😊

Strana