icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

martinie88
8. bře 2021

@miskatus Ahojky😊 Ja cekam do patku🙈 Hele ja jsem 14+3 a furt zvracim a je mi zle🤢 Snad se aspon tobe brzy udela lip💗
Ja mela vysledky krve jiz s sebou, takze jsem to vedela hned po utz. Podle me musis volat k lekari, on ti udela utz, pak mu poslou vysledky z laborky a ty zada do pc s utz a dle toho bude mit vysledek. Drzim ti palecky💗

jade85
8. bře 2021

@miskatus myslíš výsledky krve k 1. screeningu? Mně brali krev přímo na klinice, kde pak bude ultrazvuk, moje doktorka screening nedělá. Nikam volat nebudu, počkám si na celkové výsledky i s ultrazvukem.
Jinak je prima, že je ti líp, já už jsem taky víc v pohodě a začínám pomalu zas cvičit. I když energie moc nemám, s dítětem na home officu je to náročný, tak pak vždycky padnu.

jade85
8. bře 2021

@martinie88 držím palce, ať to čekání rychle ubíhá 🙂

hellblau13
8. bře 2021

@miskatus já mám doktora, který dělá screening sám. Takže mi nejdřív vzali krev přímo u něj, pak jsem přijela na screening a on už výsledky krve měl. Po tom zkompletovani to vyšlo dobře, ale nelíbila se mu krev, tak jsem za měsíc šla zřejmě na ten tripple test a ten dopadl špatně. Ultrazvuk opět dobře. Přesto mě poslal v pátek na genetiku a na plodovku. Jinak mi je už úplně dobře. Jsem 17+5.

miskatus
autor
9. bře 2021

Ahojky holky tak mám za sebou krev, učili se na mě, takže mám jednu žílu propichlou až do svalu🙂) a ultrazvuk krásný, prcek spinkal zase, podle ultrazvuku jsem už 10+4 takže termín porodu už se posunul na 1.10. uvidíme co bude za 14 dni. Jsem rada ze vím ze je vše Ok i když už je mi skoro dobře a i přes cvičení protože teď jsem se nasetrila 🙂 uu zase obleknu svoje kalhoty což na začátku přes břicho bolelo, teď pohoda... divny🙂

jade85
9. bře 2021

@miskatus super, že je vše ok! No a s tím termínem...za chvíli se můžeš přidat k nám do Zářijovek 🙂

miskatus
autor
9. bře 2021

@jade85 holka moje já se nikam nepridavam, mě to stresuje 😀 teď jak je mi dobře, tak se musím hodit psychicky zase do svého já...
ty už si to řekla rodine?
My stále nikomu

jade85
9. bře 2021

@miskatus chápu, to byla spíš legrace 🙂
Jo, řekli jsme to tak nějak rodičům. Plus to ví ségra, nej kámoška, 3 matky co s nima kamarádím tady v okolí a duly 🙂 takže vlastně přesně ty lidi, u kterých bych hledala podporu, kdyby to nedopadlo dobře. Ale ono to dopadne dobře 🙂

veeeee
10. bře 2021

Ahoj holky, brala jste některá duphaston? Mam ho nasazeny na to moje krvaceni v druhe půlce cyklu. A dr rekla at ho beru od 18dc, no dneska byla ovulace a je 14dc, a nevim jestli ho mam nasadit driv nebo pockat :/.
Nemate některá zkusenost?

martinie88
10. bře 2021

@veeeee Ahojky ja ho brala a nasazovala jsem ho vzdy treti den po ovulaci🙂 Takze 17dc u tebe🙂 Pokud vis, ze ovulace opravdu probehla, tak si ho vem toho 17dc😊 Hodne stesti💗🍀

hajglish
11. bře 2021

Ahoj holky,tak jen pisu kdo tu je jeste vsechno semnou ve snazeni,jinak tem v ocekavani moc preji stesticko a hlavne zdravicko ❤️❤️🍀

veeeee
11. bře 2021

@martinie88 dekuju moc, a kvuli cemu jsi ho brala prosim?

martinie88
11. bře 2021

@veeeee Ja ho brala po IUI🙂

siima12
11. bře 2021

Nemohla jsem odolat. A mužů říct že to je super věc 😊 srdíčko krásně bylo slyšet ❤️

miskatus
autor
11. bře 2021

Ahojky holky, tak jsem od včera u segry. Když šly děti ven tak jsem asi hodinu sbírala koule ji říct ze jsem těhotná... pak jsem řekla jen ze ji musím něco říct a do toho přišly děti... tak říkám ze je to snad znamení ze mám mlčet. Ráno odjela do práce, hlidam děti, vola mi její manžel který je přes týden v kamionu, ze si ráno s ni volal a ze se zhadali ze jsem prý určitě těhotná protože jsem unavená s ze má všeho plný zuby ze se svět točí jen kolem děti a porodu. Tak jsem volala manželovi a ten mi řekl ze to říkat nikomu proste nebudeme... Tím pádem můj sen o tom ze budu prožívat těhotenství se svými dětmi se rozpadá...

hellblau13
11. bře 2021

@miskatus já, po tom co mě čeká odběr plodovky, jsem ráda, že jsem to zatím skoro nikomu neřekla. Neboj, ještě si to všechno užiješ, až to na tobě bude vidět, tak to nezatajis a půjdeš s pravdou ven. Až budeš mít bříško, budete to prožívat všichni společně a společně se těšit.

jade85
11. bře 2021

@miskatus jakože to neřekneš svým dětem, aby to neprokecly před ségrou? A není to škoda? Jako chápu, že je ségra nešťastná, že se jim nedaří, ale to máš kvůli tomu být nešťastná i ty, že si nemůžeš užívat těhotenství podle svých představ? U mě by teda šla ohleduplnost stranou. Nikomu bych tu informaci necpala, ale s dětmi bych to sdílela.

miskatus
autor
11. bře 2021

@hellblau13 bojis se toho? Citis ale ze je to v pořádku ne? Strašně na tebe budu myslet, do kdy pak říkají výsledky?

jade85
11. bře 2021

@siima12 tak hlavně opatrně a s mírou, není to úplně jednoznačně bezpečné. V Německu prý už domácí Dopplery zakázali. Taky mám doma Angel Sounds z prvního těhotenství, ale používat ho nebudu.

siima12
11. bře 2021

@jade85 Nebudu ho používat každý den.😊 ale občas když bude chuť si poslechnu. Pak když už ucítím pohyby tak to používat nebudu.

miskatus
autor
11. bře 2021

@jade85 no... zkusila bych spis Juli říct aby to držela jako tajemství... ale nevím zda to zvládne🙂
Já spis čekala ze ta segra by byla případně rada... a to mě mrzí na tom asi nejvíc...

kkacca
11. bře 2021

@siima12 ahoj, používala jsem u prvniho tehotenstvi a používám i teď, pro me bylo rozhodne lepší si poslechnout nez se nervovat, měla jsem placentu na přední strane a pohyby malo 🙂

martinie88
11. bře 2021

Holky, asi vite co vse me posledni dobou potkalo. Ale konecne se stesti na nas trochu usmalo💗
Volali mi vysledky NIPT testu a miminko je zdrave💗 Jako bonus vime, ze to bude holcicka, takze budeme mit doma dve holcicky🥰
Holky me se tak strasne ulevilo.
Vsem vam holky preji zdrava miminka❤️

siima12
11. bře 2021

@kkacca Přesně tak hlavně čekám první tak se nechci strachovat 😁

siima12
11. bře 2021

@martinie88 Tak to je dobrá zpráva 😊🍀

hellblau13
11. bře 2021

@martinie88 krásná zpráva, zasloužíš si konečně dobré zprávy 💕

hellblau13
11. bře 2021

@miskatus děkuji, jsi hodná 😊. Toho zákroku se nebojím, jen toho, aby nepřišly pak nějaké komplikace. Věřím, že to bude v pořádku. Pořád si opakuji, jak si jednou napsala, že tohle miminko si vzít nenechám. Ty základní výsledky jsou druhý den, ale já jdu v pátek, tak si myslím, že to bude až v pondělí.

martinie88
11. bře 2021

@hellblau13 Strasne moc ti drzim palecky💗 Hodne odpocivej a urcite bude miminko zdrave🍀💗

jade85
11. bře 2021

@martinie88 no uff, to je naprosto skvělé! Jsem za tebe moc ráda 🙂

jade85
11. bře 2021

@hellblau13 moc držím palce...ať to proběhne v pořádku a máte dobré zprávy co nejdřív ❤️

Strana