Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@hellblau13 No to už MS ani nepřijde 🙂 Už takto je silná ta čárka. Mám radost!!!! 🙂 Já bych měla mít ovu příští pátek cca tak snad už bude normální, ne jako po té revizi. 🙂
@martinie88 mám pocit že revizí si projde snad pomalu každá...ale neztrácejme hlavu....🙂
Zdravím holky .. dneska jsem měla dostat měsíčky , ale zatím nic🤷🏻♀️ Dělala jsem teď večer mamatest, ale ten nic neukázal😏 myslíte, že to může být tím , že jsem přes den hodně pila ? Protože příznaky mám 🤷🏻♀️, bolí mě prsa, trošičku pobolívá podbřišek, je mi zle a jsem porad taková unavená 😞
@adelaa1234 tak zkus hned ráno. Držím palce, ať to vyjde ✊✊
@miskatus jsem překvapená, kolik se nás tu sešlo po revizi. Na jednu stranu zjišťuji, že to je asi opravdu běžné, ale v žádném případě to nikomu nepřeji. Mám o to teď větší strach a pořád se pozoruji 🙈
Dobré ráno, tak test malinko zesílil. První minuty to byla ještě dost duchařina, ale teď je myslím vidět celkem dobře 🙏😊 menstruaci jsem měla dost včera nebo dneska...no snad už nepřijde.
@hellblau13 ty jsi si svou revizi “vyzrala” takže žádné strachy podruhé neprijde, uzivej si to, přeci nechceš cele těhotenství se bát. Vím ze je to pro nás těžké kord když jsme chvilku po tom ale nás čeká teď jen krásná budoucnost přeci🙂 takže nasad úsměv a nakopej strachu zadek💪
@hellblau13 ani ráno nic 😞 tak snad to vyjde po menstruaci , pokud přijde 😞
Konečně se mi podařilo nahrát fotku 🙂
@adelaa1234 adel však si měla už na testu dávno ducha ne?
@jade85 krása!!! Moc držím palce, ať je všechno v pořádku ✊✊
@miskatus ty jsi tak perfektně pozitivní, to je super 😊. Já doufám, že si půjdeš v lednu pro svoji fotku z utz.
Děkuju, holky, mám fakt radost 🙂 a chci si to tentokrát užít od začátku, ne se pořád strachovat, jestli bude vše ok 🙂
@hellblau13 já totiž ani u jednoho ze svých děti nepochybovala o tom ze těhotenství muže skončit jen porodem... ale letošek mi nepřinesl nic moc hezkého a byla jsem plna strachu... a když jsem otěhotněla po třetí tak od začátku jsem měla strach ze o miminko přijdu a stalo se. Proto vím ze jedine co máme a cemu musíme věřit je naděje ♥️
@miskatus to právě měla , ale koupila jsem teď v pátek, v den co mi měla začít menstruace mamatest a na něm nic 😞 ani včera z ranní moči .. to už by mi test něco ukázal , když mám dnes 2 den zpoždění
@adelaa1234 No já to mám podobné a taky nic na testu, ale brala jsem nějaký hormony, tak ani nevím, kdy to má přijít 🤣 furt si říkám, třeba se tam ještě objeví, ale už jsem 12dpo,tak nevím
@verulevrtule to je hrozný co?😏 já už s tím nepočítám 😞
Holky, mně ten test normálně zeslabnul :( nevím, jestli jsem předchozí den víc pila nebo co se děje, ale prostě je to zas jen duch. Stejný test že stejného balení. Už jsem se chtěla objednat k doktorce a řešit další věci, ale teď teda nevím. Krvácení ani špinění nemám, příznaky pořád mám...
@jade85 nene, třeba je to jen špatný kus. Zkus zítra ráno znovu nebo i v průběhu dne. Já měla MS dostat teprve včera a dnes ráno už mám pořádnou dálnici.
@hellblau13 jako doufám, no :( dneska koupím v lékárně mama testy a uvidím zítra. Ale obávám se, jestli jsem se neradovala předčasně...
@adelaa1234 já taky ne 😭
Holky tak ja to mam nejaky rozhazeny. Minuly mesic ms na den presne ale jen jeden den, a tento mesic Prisla o dva dny driv. Prvni den bolesti a docela silný ale s tim, ze to nebyla uplne jasne cervena jako vzdycky spis ruzovo cervena., a chvilkama cervena. A druhy den uz o trochu min plus hnědé spineni a dneska jen spineni. Mela jste to taky některá tak rozházené?
@verulevrtule dneska 4 den zpoždění a porad nevolnosti 🤷🏻♀️😞
@veeeee Tez jsem mela minuly mesic jen jeden den ms a tenhke mesic prisla a sikena bolest bricha,ale takova,ze jsem nikdy to nemela takhle a,ze bych to mela nejak silne tak vubec to bylo chvilkama jen tez ruzovocervena a pak jen spineni.Predtim jsem dostala ms a hned od zacatku silene silnou a ted nic tak nevim co tohle zase je
@adelaa1234 Mě jen bolí prsa, ale ta mě bolela i před ms, no a zpoždění vůbec nevim, mám to celý na 💩

@miskatus Ted vvprosinci je to rok, v dubnu bohuzel tevize v 10tt😔