Neočkované těhotné ženy a covid. Sdílejte své zkušenosti!
Chtěla bych se zeptat, jsou tu těhotné, které nejsou očkované a ani neplánují? Ne, že bych covid zlehčovala, mám z něj respekt, ale pořád doufám, že si tělo poradí a jít naproti přímo očkování se mi nechce. Jenže teď jsem těhotná a zajímaly by mě reálné názory nebo zkušenosti těhotných, co si covidem prošly. Je léto, přesto už se různě po okolí a známých zase objevuje, a tak město nutí se nad tím zamyslet…
@ai30 dej si pohov,nikdo nic nemaze...a jeste toho pribude...uz se tesim,az si ockovs i budou rvat vlasy,co za blbinu udelali...
@marcicek84 😂😂 No to uz se urcite stane kazdou chvili! Ja byt tebou ani nejdu spat, at to rvani nepromeskas :D
Covid jsem měla jako těhotná, loni. Očkování jsem nechtěla a nechci pořád. Nic mi nebylo. Jako vůbec, musela jsem na test kvůli manželovi a byla pozitivní. Nic jsem si nepichala, malá je ok
@ai30 tvemu projevu se rika skryta nejistota a vztek a to mi ke stesti staci,kdyz vidim,jak ti nejzabednenejsi proockovaci peni...preji ti peknou noc a hlavu vzhuru,treba to budes mit bez nasledku
Můj doktor mi řekl ,že pokud jsem prodělala covid (prodělala), tak jsem už očkovaná přirozeně. Nemáme vůbec v plánu se očkovat. Však už se dávno ví, že tu tečku za covidem neudělá. Neberu ho na lehkou váhu, ale je třeba ho přijmout ,tak jako chřipku.🤭😊třeba jednou zmizí jako chřipka 😅😅
@slunicko1551 já v lednu letošního roku covid v těhotenství dostala a mimi to nezvládlo, takže jsem se nechala doočkovat úplně, zní to blbě, ale asi pro vlastní klid…
@slunicko1551 měla jsem covid v době, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná.. očkovaná nejsem a ani nebudu.
Omikron v 7. Mesici, neockovana a neplanuju se ockovat, velmi mirny prubeh
Já očkovaná nejsem, covid jsem měla letos v březnu a cca za 2-3 týdny jsem otěhotněla, dr o tom ví, nevidí v tom problém, u mě snad taky všechno ok, mimčo ok... Jsem ve 20tt...jsem zvědavá, co zas bude během podzimu a zimy, mám termín v prosinci... Ale když jsme to zvládly s první dcerou (červen 2020), tak to snad zvládneme i podruhé
@zlameli omlouvám se, ze se tak ptám, ale doktoři vám řekli ze to mimi nezvládlo kvůli covidu?

@slunicko1551 jsem 4 mesice poporodu ,jsem neockovana, covid jsem mela 35tt sice mi to dalo zabrat, ale spíš nepříjemné bylo,že jsem ztratila na 3 tydny čich a chut, očkovat bych se v tehu nenechala ani náhodou a ani teď se na to nechystám, zatím mám.snad protilatky, pak se uvidí