Nevím si rady s ovulační testem. Poradíte?
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, snažíme se teprv první měsíc o miminko. I přesto že na sobě ovulku vždy poznám ( bolest břicha, hlen a vyšší teplota), tak jsem zkoušela ovulační testy. Jenže teď si nevím rady, protože jsem se v diskuzích dočetla ze testovací čárka musí být stejně silná jako ta druhá. Jenže dle mých testů to tak nebylo ( viz. foto). Znamená to že naše snažení nejspíš nebude uspešné. Snažila jsem se testovat vždy každý den v 18 hod. Možná jsem udělala chybu v tom že jsem celkem dost pila tekutiny před tím což se prý taky nemà. Jsem z toho docela vyplašená asi jsem se na to měla vyprdnout a dát na své tělo. Co myslíte je nějaká šance,měl to někdo podobně a nakonec brz problému otěhotnel. Děluji moc za rady. 🙂

Děkuji, já pokud to nevyjde udělám to samé, vykašlu se na ovu testy.Člověka to pak právě jen stresuje. Já mám 22 DC za 7 dní by měla dorazit ms. Kéž by nedorazila,ale moc tomu neveřím... 🙏🙂
@elenadavis ahojky pristi cyklus kup jine ovu testy tyhle nemaji skoro zadne barvivo a ukazou opravu az vysokou lh hodnotu
Taky jsem se testovala a byla jsem z toho akorát vystresovaná, protože mi to taky nic neukazovalo. Pak jsem zašla na gyndu a doktor si mě objednal na předpokládané období ovulace a pak po ovulaci a potvrdil mi, že ovulace proběhla a zhruba kdy bývá. Takže být tebou, tak se vybodnu na testy a zajdu si za doktorem. Je to jistější, bez nervů a zadarmo 🙂

Já měla celý cyklus testovací čárku slabou, podle dr. a ultrazvuku proběhla ovulace 13DC a čárka na testu byla stejná jako jindy. Testovala jsem dál a čárka byla silnější než kontrolní až 17 DC. To jsem neměla žádné ovulační příznaky. Tak vůbec nevím kdy byla.
Prý někomu se na testu ovulace neukáže a přesto proběhne🙂 Takže naděje je.
U mě se nepovedlo a příští cyklus na testy prdím, akorát to člověka stresuje, počůrat papírek, sledovat čárky....předchozí dvě těhotenství vznikla první měsíc i bez testů, takže to zas tak zkusím.
Držím ti palce;) kolikáty den cyklu máš?