icon

Nevím si rady s ovulační testem. Poradíte?

elenadavis
14. únor 2017

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, snažíme se teprv první měsíc o miminko. I přesto že na sobě ovulku vždy poznám ( bolest břicha, hlen a vyšší teplota), tak jsem zkoušela ovulační testy. Jenže teď si nevím rady, protože jsem se v diskuzích dočetla ze testovací čárka musí být stejně silná jako ta druhá. Jenže dle mých testů to tak nebylo ( viz. foto). Znamená to že naše snažení nejspíš nebude uspešné. Snažila jsem se testovat vždy každý den v 18 hod. Možná jsem udělala chybu v tom že jsem celkem dost pila tekutiny před tím což se prý taky nemà. Jsem z toho docela vyplašená asi jsem se na to měla vyprdnout a dát na své tělo. Co myslíte je nějaká šance,měl to někdo podobně a nakonec brz problému otěhotnel. Děluji moc za rady. 🙂

Nevím si rady s ovulační testem. Poradíte?
marki00
14. únor 2017

Já měla celý cyklus testovací čárku slabou, podle dr. a ultrazvuku proběhla ovulace 13DC a čárka na testu byla stejná jako jindy. Testovala jsem dál a čárka byla silnější než kontrolní až 17 DC. To jsem neměla žádné ovulační příznaky. Tak vůbec nevím kdy byla.
Prý někomu se na testu ovulace neukáže a přesto proběhne🙂 Takže naděje je.
U mě se nepovedlo a příští cyklus na testy prdím, akorát to člověka stresuje, počůrat papírek, sledovat čárky....předchozí dvě těhotenství vznikla první měsíc i bez testů, takže to zas tak zkusím.
Držím ti palce;) kolikáty den cyklu máš?

elenadavis
autor
14. únor 2017

Děkuji, já pokud to nevyjde udělám to samé, vykašlu se na ovu testy.Člověka to pak právě jen stresuje. Já mám 22 DC za 7 dní by měla dorazit ms. Kéž by nedorazila,ale moc tomu neveřím... 🙏🙂

jullli
14. únor 2017

@elenadavis ahojky pristi cyklus kup jine ovu testy tyhle nemaji skoro zadne barvivo a ukazou opravu az vysokou lh hodnotu

radla83
14. únor 2017

Taky jsem se testovala a byla jsem z toho akorát vystresovaná, protože mi to taky nic neukazovalo. Pak jsem zašla na gyndu a doktor si mě objednal na předpokládané období ovulace a pak po ovulaci a potvrdil mi, že ovulace proběhla a zhruba kdy bývá. Takže být tebou, tak se vybodnu na testy a zajdu si za doktorem. Je to jistější, bez nervů a zadarmo 🙂