icon

Nevím si rady. Stalo se někomu? Co z toho bylo?

tynuskap
26. lis 2020

Ahoj holky , maminky
Chtěla bych se zeptat . Poslední 3 dny mám strašně "žravou náladu " sním opravdu všechno na co přijdu . Doknce i věci které bych nikdy asi nejedla a jím i zvláštní kombinace jídla třeba jako jogurt "Bobík" s brambůrkama . Ano vím zní to hodně nechutně i když to tak třeba někdo jí . ale já bych to normálně nesnědla :D . No nic méně , začali mě na dotek bolet trochu prsa a před 2 dny mě bolelo v podbříšku jak kdybych to měla dostat , ale na to mám ještě 6 dní čas . Tak bych se chtěla jen tak nezávazně zeptat jestli se to někdy někomu stalo a co z toho bylo .Říkám si že na mě leze asi období "sežer vše co najdeš " ale nikdy nevíte . Jen mě zajímají vaše názory , pocity a tak nějak vše co si o tom myslíte . :D děkuji předem za názory 🙂

amazonkajanik
•
26. lis 2020

@tynuskap tohle mám před ms a když na mě něco leze 😉

tynuskap
autor
•
26. lis 2020

@amazonkajanik já tohle třeba nikdy před menstruaci neměla , tak proto mě to zaráží 🙂

amazonkajanik
•
26. lis 2020

@tynuskap co jsem vysadila ha a po pár letech po vysazení porodila,tak si to tělo dělá co chce. Ale zase,když dostanu fakt chuť na cibuli a jsem schopna ji chroupat jen tak,tak je něco špatně a pokouší se o mě nějaký neřád. Stejně tak česnek. Nedávno jsem si udělala suché topinky(na oleji nesnesu,mám vředy),ocesnekovala,ale furt se mi zdály málo,tak jsem česnek prikusovala. Mladej na mě zíral,jakože cože 😂

priefi
•
26. lis 2020

@tynuskap buď na Tebe něco leze, nebo těhu, nebo pseudopriznaky těhu, pokud bys chtěla být těhu

martt
•
26. lis 2020

@tynuskap Já mám tyhle stavy poslední dva roky cca týden před menstruaci to můžu jist parek a k tomu prikusovat čokoládu 😂

amazonkajanik
•
26. lis 2020

@martt hele,bylo mě nějakých 12let a jedla jsem akorát chleba s domácí merunkovou marmeladou a mamka donesla drůbeží párky. Já na ně dostala chuť,tak jsem začala bouchat k tomu chlebu. Mati na mě nevěřícně kouká a já na to " no co,kečup je taky sladkej "😂
První menses jsem dostala až rok potom ...

crutela
•
27. lis 2020

@tynuskap Tohle mam vždycky před ms ;)

michaelarousova
•
27. lis 2020

@tynuskap
Tyhle stavy mam kazdej mesic cca tyden pred ms☺️ Naopak pred ovulaci nemam vubec chut na jidlo😂

tynuskap
autor
•
27. lis 2020

Já jsem takovéhle chutě ani při ovu ani před menstruaci ani ponemela, o miminko se snažíme teprve pár měsíců a netlačíme na to. Řekli jsme si až to přijde tak to přijde 😂 je pravda že teď mě 2 Dny poboliva poprsí ale že bych si nějak všimla těla a sledovala či jsem těhotná nebo ne se nedá říct. Jako neříkám že to nemůže být čím koli. 😄

bonavoxa
•
27. lis 2020

Když jsem doopravdy byla těhotná, absolutně nic jsem nepoznala...a to docela dlouho. Předtím jsem mívala příznaky docela často. Před MS sním naprosto všechno.

tynuskap
autor
•
2. pro 2020

Tak nějak se mi zatím MS nedostavila třeba se ještě dostaví. Ale pro jistotu. Chtěla bych se zeptat po jaké době po vynechání je dobré si udělat test? 🙂

michaelarousova
•
2. pro 2020

@tynuskap ja si vzdycky delala test v den meskani a mela jsem uz jasny dve carky☺️

tynuskap
autor
•
2. pro 2020

@michaelarousova tak ráno zkusím a uvidím dnes už to nemá smysl. 🙂

obleceniahracky
•
15. led 2021

Ahoj holky mela jsem ovulaci minuly tyden a dnes mam opet tahly hlen. Takovy bilkovity ciry a bez zapachu. Snazime se o miminko... Co muze po ovulaci znamenat tento hlen? Děkuji
Ovulace byla 9.1.

amazonkajanik
•
15. led 2021

@obleceniahracky sorry,ale já jdu do kolen z těch,co sledují každý posevni sekret a dle popisu chtějí příčinu. Já mám výtok,hlen od 14let a když jsme se snažili o dítě,tak jsem zrovna tohle nesledovala,pokud mě nic nesvedelo,ci nepalilo. Hlen se může udělat i při vzrušení, takže asi tak ...

ema90
•
15. led 2021

@obleceniahracky Opravdu je nutny svuj dotaz napsat do kazde diskuze? A jeste jste si zalozila diskuzi novou s touhle otazkou.
Vas hlen je uplne normalni a prestante se sledovat.
Navic mate zalozeny uz nekolikaty profil a vase dotazy stoji vzdycky za to.
Doufam, ze az otehotnite, tak tu nebudem cist o kazdem vasem prdu.

obleceniahracky
•
16. led 2021

@ema90 je snad jedno kolik a jakých otazek sem napíšu, ne? A že jsem založila diskuzi vadi? Tak na ně nereagujte, ju? 🙂 taky je jenom a jenom moje vec jestli se sleduju, to je normalni vec, kdyz se mi jindy tyto veci nedely abych si sveho tela vsimala. Preji krasny vikend 🙂

baraskaska
•
16. led 2021

Jo kazdej mesic pred ms nevim co bych roupama sezrala. Ted si srovnavam cykly a je to lepsi. U prvniho tehotenstvi zadna zravost a u druhy asi dva dny pred ms se mi zacalo z nekterych jidel delat zle. Ani u jedny jsem zadny prehnany chute takhle brzy nemela. Ty zacali az nrjakou dobu po potvrzeni tehotenstvi dr.🙈