icon

Nevím, zda ještě chci dítě

renca1988
1. led 2016

Ahoj. Už pár let se snažím o miminko,ale po doktorech jsem začla chodit až loni v dubnu. Půl roku jsem zobala hormony,měla jsem naději že by se už mohlo zadařit. Ale pořád dítě nikde,manžela teď čeká spermiogram,a já začínám ze zoufalství blbnout. I když jsem po miminku vždy moc toužila,teď mě napadá,jestli to dítě vůbec chci,jestli to všechno není zbytečný a jestli bych se na to neměla vykašlat. Máte to některá stejně jako já? Je možný že mi jen blbnou hormony,zrovna mám svý dny...

zanka247
1. led 2016

Ahoj.To je normalne,ze mas niekedy chut rezignovat a si z toho celeho znechutena..Po vysetreniach si iato pobehajte nech viete kde je problem ak niaky je..A potom hura do toho 🙂 Hlavne to niak neprezivaj a uvidis ze to pride.

caboonek
1. led 2016

Nemam zkusenost, ale moje kolegynka z prace si prosla tim co Ty. Neskutecne psychicky zmenena, nekonecny maraton vysetreni a postupu. Penez je to stalo... Porad nic. Uz se pomalu zaradila mezi oznaceni neplodna, obj. si s manzelem dovolenou a po dovolene planovala nastup zpet do prace. Jeste dnes ji vidim, jak nechtela nahlednout do meho kocarku s prvnatkem...úplne jina osoba. No vecer pred odletem na zaplacenou dovolenou zjistila, ze je spontanne tehotna. Nikam neodleteli a dnes uz maji krasneho pulnorocniho chlapecka. A taky byla mezi prvnimi, kdo mi pogratuloval ke druhatku. Zase je to ona, ta spravna holka... Tim chci rict, ze i kdyz se to nekdy zda neresitelne a nemozne....prijde to... Dej tomu cas. Drzim pesti!!!

eloise02
1. led 2016

Pokud je číslo 1988 rokem tvého narození, jsi o deset let mladší než já. A já mám desetiměsíční miminko, které přišlo v mých 36 letech naprosto nečekaně, v době, kdy jsme to opravdu nečekali. Teprve po porodu, kdy jsem vyměnila gynekologa, jsem se dověděla, že mám syndrom PCO, žádný z mých předchozích doktorů to nikdy nezjišťoval. Celá léta jsem žila s tím, že to prostě nejde, s tím, že to tak prostě je a že na nějaká umělá oplodnění jít určitě nechci. Manžel mě do ničeho netlačil a já na dotazy všech odpovídala, že děti vlastně nechci. A skutečně jsem to tak cítila. Před pár lety jsme zažádali i o adopci, ale ten proces nás definitivně utvrdil v tom, že tohle pro nás není a zůstaneme raději bezdětní. Vím přesně kdy se mi to v hlavě zlomilo - ve chvíli, kdy jsem na testu objevila dvě čárky. Možná i když si teď říkáš, že ho vlastně ani nechceš, tak ve chvíli, kdy by jsi zjistila, že se zadařilo, byl byla určitě velmi šťastná. Tak hlavu vzhůru a hodně štěstí! Jednou se podařit musí.