icon

Nevolnostt 11 den po ket

katakabrt
23. čer 2019

Ahoj chci se zeptat zda je možné mít nevolnost(takový ten pocit na zvracení) už 11 den po ket pokud se zadarilo.?

Strana
z2
kkacca
23. čer 2019

Ahoj, spis ne, 11.den po ket už muzes zkusit test a budeš vedet ne ;)

eviks
23. čer 2019

@katakabrt ja myslim, ze pokud jsi mela KET blasty tak klidne uz nejaky priznak mit muzes. Me bolelo bricho jako na menses a bylo mi na zvraceni. Je to uplne individualni! Test to jisti.

katakabrt
autor
23. čer 2019

@eviks jo mě bylo má zvracení skoro celý odpoledne a pak ještě k ránu. Jsem 11 den tak zkusím zítra test.

eviks
23. čer 2019

@katakabrt tak drzim palce, dej vedet vysledek. Me to ceka pristi mesic...

katakabrt
autor
23. čer 2019

@eviks ok určitě dám vědět 😁

katakabrt
autor
24. čer 2019

@eviks ahoj tak má testu se mi ukázal slabí duch, ale fotku nemám. Nepodařilo se mi to dobře vyfotit. 😁Tak doufám, že to v pátek doktor už jenom potvrdí.

katakabrt
autor
24. čer 2019
natysnovec
24. čer 2019

@katakabrt je tam❤

kejt29
24. čer 2019

Tohle neni duch, ale slaba carka!!! Drzim palce, taky mame holcicku po ivf 😉✊️✊️✊️✊️

eviks
24. čer 2019

@katakabrt 🙂) je to tam! Super. Ja sem si pak koupila sadu stejnych testu a kazde rano si delala a hezky to sililo. Doporucuji, je to i hezka pamatka.

katakabrt
autor
24. čer 2019

@eviks jo já taky kupují jeden druh testů. Tyto mi přijdou nejlepší 😁ta fotka není z nejlepších no.

katakabrt
autor
26. čer 2019

@natysnovec zelený je dneska z odpoledne a ty další 2 z rána nesili ani neslabne tak nevim

kkacca
26. čer 2019

@katakabrt dosla bych si na krev, ten první je ze kdy?

katakabrt
autor
26. čer 2019

@kkacca ten první modrý je dneska z rána a ten

katakabrt
autor
26. čer 2019

@kejt29 moc ta čárka na testu nesili může to být i léky co beru?

katakabrt
autor
26. čer 2019

@kkacca ten první a druhý je dneska z rána a ten zelený z odpoledne po13h. Nevím zda to taky neovlivnuji trochu ty léky co beru?

kkacca
26. čer 2019

@katakabrt ja myslela, ze je nějaký starsi než z dneska 🙂)jako ta změna je videt nejlépe ob den, urcite ne během dne..leky to neovlivňují

natysnovec
26. čer 2019

@katakabrt 🍀🍀🍀🍀🍀

katakabrt
autor
26. čer 2019

@kkacca ten první jse si dělala už 24.6 tak snad to bude dobrý 😁

kkacca
26. čer 2019

@katakabrt to bude dobry 🙂 jdeš na krev do car?

katakabrt
autor
26. čer 2019

@kkacca jdu do arlety a budou mi dělat test z moči a vysetreni tak snad to bude dobrý.

kejt29
26. čer 2019

@katakabrt leky to neovlivnuji, ale testuj obden a stejnym testem at ma stejne mnozstvi barviva. A hlavne ve stejnou dobu, idealne rano z prvni moci 😉

katakabrt
autor
26. čer 2019

@kejt29 v pátek jdu do arlety na kontrolu tak uvidíme 😁

kejt29
26. čer 2019

@katakabrt ✊️✊️✊️✊️

katakabrt
autor
26. čer 2019

@katakabrt
@kejt29 tak to jsem ráda že to léky neovlivnuji. Jinak mě hrozně bolí prsa nejhorší je to ráno. Přes den už to ne i tak hrozný ale na dotek taky bolí.

katakabrt
autor
29. čer 2019

@kkacca tak jsem byla v pátek v arlete a dělali test z moči a byl slabě pozitivní a braly mi krev. Výsledky budu vědět v pondělí. Doktor říkal že transfer byl vpotadku. Tak uvidíme.

katakabrt
autor
29. čer 2019

@kejt29 tak jsem byla v pátek v arlete a dělali test z moči a byl slabě pozitivní a braly mi krev a doktor říkal že transfer byl vpotadku tak uvidíme. V úterý budu vědět víc

kkacca
29. čer 2019

@katakabrt to nemaji výsledky hned? To je divny, mne je do hodiny volali z Pronatalu..tak snad se to podařilo 🙂

katakabrt
autor
29. čer 2019

@kkacca oni to odesílání tak nevím. Řekli mi že mám volat v úterý tak uvidíme.

kkacca
29. čer 2019

@katakabrt tak budou chtit stejne ještě asi kontrolní odber...a čárka na testu ti sílí nebo porad slabá?

Strana
z2