Nidační krvácení a pozitivní test: Máte podobné zkušenosti?
Ahoj holky. Chci se zeptat zda to má nebo měl někdo podobné a potom mu výšel pozitivní tt. 5 DPO jsem pár hodin lehce krvacela. Potom asi dalších 5 dní nic a teď jen lehce spinim, nebo spíš jen když se utru tak mám malinko růžový papír. Několik dní mne bolí v podbřišku, ne moc ale cítím to. Jsem unaveně jsi ale to je u mne asi normální jev 😅 také mi při čištění zubů krvácí dasně a pořád kycham 😅 měla to některá z vás? Měsíčky mají přijít za dva dny, jsem ale netrpělivá. 🙈 Děkuji za reakce
@monika3456 ahojky, dělala jsem včera a sněhobílo. Tak bych dnes asi ne testovala. Asi počkám jestli přijde MS nebo ne. Jen jsem chtěla vědět zda to tak někdo měl taky. 😇 A jestli by to mohli být příznaky tehu nebo ne.
Já jsem byla těhotná třikrát, jednou to teda nedopadlo dobře, ale nidační krvácení jsem měla pokaždé. Vždy jsem myslela, že menstruuju, měla jsem i bolesti jako při MS.
@renat115 já právě při tom několika hodinovém krvácení neměla bolesti, spíš mne ta krev překvapila a nikdy jsem o nidačním krvácení neslyšela. A to už jedno dítko mám 🥰 ale teď se už pár dní cítím jakoby MS měla přijít ale je to trochu jiné ty pocity, tak nevím. A nikdy jsem před MS nespinila a mám ji celkem pravidelnou. Max dva dny spozdeni více ne
Ne, sice jsem měla tehu priznaky. Dokonce i sekret, který se podoba tomu tehotenskemu. Jenže za tím vším stala estrogenová dominance. Nedostatek progesteronu.
I když testy jsem zběsile dělala furt dokola. Jen někdy zatím bohužel těhotenství nestojí. :(
@95newmommy2020 oh, to mne mrzí 🙄 samozřejmě počítám s tím že se nemuselo podařit. Ale nejvíce mne zarazilo to krvácení 5 dpo, nikdy se mi to nestalo, proto jsem se na to ptala 🤷♀️
@budma Každopádně držím palce. 🍀🍀🍀
@95newmommy2020 děkuji, nápodobně 🌹😇
@budma taky to mívám, řekla bych tak ob měsíc. Úplně přesně jako ty. Poté se to rozjede v MS. Dříve jsem si také myslela, že jde o nidaci a prd. Ale samozřejmě tobě drzim palecky ať to nidace je☺
@petradt1986 já to mám takhle právě poprvé. Do MS mi zbývá 1 den, tak počkám dva tři dny a když nic tak zkusím test. Děkuji a taky držím palečky moc 🥰🌹
Tak dnes jsem si myslela že mi začala MS, utíkám na WC že si dám vložku a ono nic. Mám hustý bílí výtok a měla jsem ráno průjem. Co si o tom myslíte? Nemám odvahu si dělat ještě test, termín MS je teprve zítra 🤷♀️
@budma ja mela prujem, spineni a za par dní dve na testu. Pak to tedy nedopadlo. Ale prujem jsem mela take, vetsinou rano asi po 3,4 dny.
@odeta07 tak to máš uz krásnou rodinku 😇 já mam syna, v lednu mu bude 5 😍 zatím jsem si koupila nějaké léky sama ale k lékaři jdu až příští středu. Pracuji v zahraničí a je trochu problém dostat volno a navíc teď budou svátky atd.. 🙄 Držím ti pěsti ať se ti co nejdřív podaří otěhotnět. Taky se teď snažíme první měsíc, ale nějak na to nespěchám. Jen jsem měla teď všelijaké příznaky ale věděla jsem že to není vsugerované protože ta bolest byla čím dál tím větší a to si člověk nevsugeruje. No a vidíš, nakonec z toho je zánět močáku. 🤷♀️
@budma 1 věř mi, že i větší bolest si vsugerovat dokážeš. Mě tenkrát až hrablo, jak moc sem chtěla. Pak sem na měsíc nechala úplně MK a další blbosti, abych mozek zaměřila jinam. Teď na to taky nechci tlačit. Jen náhoda, že si řekneme ano, jdeme do rohoj a zrovna druhý den ovu. Tak sem napjatá jak ksandy 🤣.
Tak snad něco seženeš, ať je ti lépe. V těch bolestech je to na prd 😔.
@odeta07 taky jsem u prvního šílela a kontrolovala se jak nějaký blázen. Ale povedlo se třetí měsíc. A to asi i díky tomu že jsem tenkrát na to přestala na chvíli myslet. Na začátku tehu, než jsem ještě stihla zjistit že jsem těhotná jsem totiž měla ledvinové kamínky a šílené bolesti, tak jsme si řekli že se budeme zase snažit až se uzdravím. Jenže to už jsem byla těhotná 😅 a to jsem ráda že jsem nepotratila, brala jsem totiž 9 různých druhů prášků 😯 ale teď z toho už tak šílená nejsem protože si už uvědomuji co mne potom všechno čeká 😅 ale samozřejmě se těším až se podaří 🥰 a co ty, jak zvládáš to čekání?
@budma 🤣🤣, tak to je taky dobrý. Z ledvinových kamenů miminko 🤣. Hlavně, že je prcek v pořádku 🙏🏻😊.
Já docela špatně. Teď sem měla hodně špatně a také vnitřní období. Konečně jsem našla svůj smysl života a to, jak pokračovat dál a tak mě to trošku stresuje. Večer nemůžu spát, poslední týden spím max po 5h 🙈. Hrůza. A teď ještě že se sešlo spoustu pozitivních věci, co vedlo k tomu, že se to teď povede a najednou cítím, že ne, tak mě to vcelku stahuje 🙈.
Ještě, že mám nonstop co dělat. Pořád dodělávám cukroví,... 🤣. Tak sem zaměstnaná.
Jinak v minulém tehu sem to měla také podobné. Ten měsíc sem měla problémy v práci, problémy s dceřinou skolkou a s tátou a fakt sem neměla na mimi úplně pomyšlení, až po ovu. Jo a zadarilo se 🤣.
Hold, někdy si to umí vybrat čas 👌🏻🤣

@budma udělej si test