Nikdy jsem nebrala antikoncepci. Jak dlouho může trvat než otěhotním?
Ahoj holky, je tady taky někdo kdo nikdy nebral antikoncepci? U prvního syna nám to trvalo dva měsíce, než se zadařilo. Teď je tomu 7 let a snažíme se první měsíc, mám 7 dní do menstruace a jsem strašně nervózní..
Antikoncepci jsem brala, vysadila jsem 4 měsíce před první snížením a miminko bylo doslova na první pokus. U druhého jsem nečekala, že to bude taky tak, ale taky na první pokus. Tam jsem už antikoncepci nebrala vůbec.
Ja jsem taky nikdy nebrala. První se povedlo po 4 měsících a druhé až po 3 letech.
Za jak dlouho se podaří otěhotnět bude záviset na více faktorech. Já přestala brát antikoncepci deset let zpět. Užívala jsem ji 4 roky. Otěhotnět se podařilo na poprve teď na začátku dubna🙂
Já brala antikoncepci 15 let, v 31 jsem přestala, ve 32 jsme si řekli, že tomu necháme volny průběh, za 14 dní pozitivní test a za chvíli rodím 🙂)
Nikdy sem ji nebrala,poprvé se podařilo na první pokus,skoncilo to v šestém týdnu.potom půl roku pauza a znovu se podařilo třetí měsíc zkoušení,ted jsem v osmém týdnu a snad vše dobre dopadne 🙂
@gutentag Nikdy jsem nebrala a v obou případech doslova napoprvé. ;) Roli taky bude hrát věk, zdravotní stav,... Ale to je asi zbytečné dodávat :D
Taky jsem nikdy kdy nebrala antikoncepci a první syn byl na druhý pokus a druhý syn na 3. Takže to jde a krásně 🙂

@gutentag mne se to po 10letech povedlo hned napoprve.. Drzim palce