Nízká děložní sliznice po potratu. Co dělat?
Ahojky. Jsem po ukončení tehu v 17tt pro virovou vadu.. obráceně orgány miminka:(. Mám asi po třech měsících od “porodu” sliznici 4mm.. chtěla bych znovu otěhotnět. Poradíte mi? Doktoři zatím nechtějí nic léčit.. ale kdyby měl někdo radu.. děkuji
@kocka13 Hele, je to o těle a jak ono zavelí. Já jsem od prvního porodu (otěhotněla jaem hned první měsíc) , kdy jsme o 1.syna přišli, tak jsem otěhotněla přesně za 4měsíce a narodil se nám zdravý 2.syn. A defakto kluci byli počati (ikdyž jeden v roce 2020 a druhý 2021), ve stejný měsíc a narozeniny by měli taky podobně. Ale my jsme se snažili hned po šestinedělí.
Také jsem teďka měla nízkou sliznici, doktor mě píchnul nějaké dvě vyvolávačky a bral mi hormonální profil. Řekl mi ať si koupím nomesil, ale dala jsem raději na zkušenosti a koupila si Gynex, a dostala jsem čaj s kontryhelem a hřebíčkem. 2krát denně, a dostala jsem menstruaci za 6dnů od vyvolávačky. A to mě Dr . Upozornil že injekce dostanu opakovaně, že to na první pokus nevyjde aby přišla ms

@kocka13 chce to čas vyzkoušet čaj kontryhel ,nebo Gynex atd..