Nízký AMH a nejspíš neprůchodné vejcovody, mám šanci?

1306
28. kvě 2016

Ahoj holky, muj hormon amh je 2.02 a hydrolaparoskopie se nepodařila, mám jít hned na Ivf nebo nejdřív podstoupit laparoskopii?Doktorka mi doporučila na nic nečekat a jít do IVF..Poraďte..

no_title
28. kvě 2016

Viděla jsem mnohem horší AMH, ale asi souhlasím s doktorkou, šla bych do IVF. Samozřejmě záleží, kolik ti je. Pokud jsi mladá, může tam být třeba imunologický problém, kvůli kterému AMH klesá rychle. Pak je lepší na nic nečekat.

jirikova
28. kvě 2016

AMH 2.02 mi přijde naprosto normální, nad 1 je to standardní hodnota. Já mám 0,03 a to je teprve průser..A myslím, že se tě úplně zbytečně snaží natlačit do IVF, nevím ale jaké máš další problémy..

no_title
28. kvě 2016

@jirikova záleží v jaké míře to měřili jestli ng/ml nebo pmol/l
Pokud v pmol/l tak je to hodnota velmi nízká, pokud v ng/ml tak jen nízká (pokud by bylo 2,2 ng/ml tak už dostatečná, takže by to bylo celkem OK.)

1306
autor
28. kvě 2016

Je mi 27..Jinak ve zprave prave nemam napsano, v cem to merili, tak nevim..A tu druhou hodnotu FSH?nevim ted tu zkratku mam 7,6. Jinak mam 2,04,ale to je detail 🙂 Dr.mi rekla, ze vajecniky neodpovidaji memu veku,ale mnohem starsimu veku, pry to muze byt genove, ze nekdo z todiny sel brzy do prechodu..babicku vybrali ve 42 letech (delohu, vajecniky, proste vsechno)..Jinak pritel je naprosto v poradku a to je jedine,co vim. Moc v poradku, jen se proste nepodarilo pri hydrolaparoskopii do me protlacit tu tekutinu, na imunologii nas neposlala,rekla,ze ale nas poslat muze a muzu pry jit i na tu laparoskpii, ale zalezi na me..Rozhodli jsme se pro IVF,ale jdeme az v srpnu, tak premyslim, jestli do te doby jeste neudelat to ostatni..:-/

nikolamarek
1. čer 2016

Ahoj mam dotaz jemi 19 let a snazila jsem se otehotnet ale nepodarilo se .asi pred trena tydnama jsem byla na laparoskopi vzali mi jeden vejcovod a pravej mi nechali .a vcera jsem sla pro visledky a rekli ze ten pravej je taki nepruchodny nevym co mam delat porad temi otehotnela jste presto?.