Nízke AMH jediná možnost ivf

kristis
2. lis 2018

Ahoj je tady někdo kdo má nízké AMH. Snažíme se o miminko něco přes rok máme za sebou jedno iui ale nepovedlo se a udělení dr v gennetu Liberec bylo že jediná možnost je ivf. Četla sem toho hodně že holkám z nízkým AMH se povedlo otěhotnět normálně přirozeně. Budu ráda za každú radu než půjdeme do ivf.

lucik253
2. lis 2018

@kristis Ahojky snazili jsme se 1,5 roku.Clostilbegyt nezabral ani po zvysene davce.
V srpnu jsme si do Caru a rekli mi,ze jedine ivf.
21.10 mi vlozili jedno embryo.To cekani je silene a ted rano krev a cekam do 14hod na vysledek.
Hrozne se bojim 😣

kristis
autor
2. lis 2018

Ja clostilbegyt brala povedlo se po první dávke ale sem bohužel potratila v květnu a odvtedy nic. Mám ještě myom to musí už ven takže mě čeká operace. A léto AMH mi zistili až v gennetu jak sme tam začali jezdit. Tak držím palce ať to brzo vide.

lucik253
2. lis 2018

@kristis tak se nepovedlo 😢😢😢😢

kristis
autor
3. lis 2018

@lucik253 zo je mi lito

lucik253
4. lis 2018

@kristis 😢😢😢 mne taky hrozne

kristis
autor
4. lis 2018

@lucik253 neboj musíme věřit že to vyjde

lavie
26. kvě 2021

Ahoj, pisu sem, protoze jsem na koniku sama pred nejakou dobou hledala pribehy s dobrym koncem na povzbuzeni a ted se o jeden muzu podelit 🙂. Mam syna, ktereho jsem mela ve 31 letech. Po par letech neuspesneho snazeni mi ve 38 letech mi bylo namereno AMH 0.4 a receno, ze prirozene jiz neotehotnim, nebot nemam vajicka, nebo nejsou kvalitni. Ovulacni testy jsem nikdy nevidela pozitivni... Byli jsme na IVF a sotva ze me vydolovali 2 vajicka, jedno emryo, nechytilo se. Pak mi rekli, ze dalsi pokus by doporucili darovane vajicko, ze me sance na uspesne IVF s mym vajickem jsou 4%. Sli jsme od toho, zacala jsem resit vselijake alternativy, dochazela jsem na seance k TCM lekari, zkousela ruzne doplnky, uprava stravy, cviceni, zdravy zivotni styl atd ... rekli jsme si, ze bud se nam postesti prirozene nebo nic, do IVF jsme uz nechteli. No a postestilo 🙂. Za par dni je mi 41 let a jsem ve 13tt. Sice jsem jeste na zacatku, ale ocividne se otehotnet da i s nizkym AMH, ne ze ne ;)... to ani nevim kde ho mam ted, 2 roky pote... Tak preji vsem snazilkam pevnou viru ve sve telo, pokud se o nej budete dobre starat a duverovat mu, pujde vam naproti 🙂!