NosiFol, jaké máte zkušenosti?
Moje gynekoložka mi doporučila NosiFol, začínám ho tedy brát. Jaké máte zkušenosti s ním Vy? Do toho piju ještě čaj Kontryhel a zkusím nějaké další bylinky.
Ahoj...já nosifol pila asi tak před půl rokem a bohužel stále nejsem těhotná, ale možná je to tím že problém není zas až tak ve mě...ale kamarádka která mi ho doporučila otěhotněla ještě než dopila 1 balení 🙂 takže já bych to doporučila 🙂
Také poslouchám ve svém okolí samé dobré zkušenosti 🙂 směle do něj...
Ahoj, mně Nosifol dr. doporučil dnes, takže si ho hned zítra někam skočím koupit a uvidíme, snad pomůže 🙂
Tak dnes celé dopoledne sháním a nikde nemají a většinou ani netuší, že něco takového existuje. No ve čtvrté lékárně jsem ztratila nervy a nechala si ho objednat, naštěstí by měl být dnes odpoledne.
Ahoj, já jsem ho také nemohla sehnat, a pak mi doktorka řekla, že úplně stejně funguje inofolic. Ten se sehnat dal, piju ho první měsíc a vypadá to, že mám dnes ovulaci, kterou jsem přes rok neměla, tak nevím nevím 😀
Holky zbyl mi nosifol,kdyby ste měla některá zájem..

Ahoj, nevím, jak moc za to mohl Nosifol, ale po cca 3/4 roce snažení mi ho doktor doporučil a než jsem dopila první balení, byla jsem v tom 🙂