Nové snažilky 2018
Ahojky 🙂 s přítelem se snažíme o druhé miminko. Snažíme se teprve 3 měsíc,ale bylo by fajn si s vámi popovídat a přidávat příběhy,rady,atd 🙂 Přidáte se někdo?🙂
Ahojky, tak jak probíhá snažení? 🙂 A je teď někdo blízko ms, abych mohla držet palečky při testování? 😀 Já stále čekám, jestli bude ovulace... Špinění ustává, ale sílí bolesti na střídačku pravý a levý podbřišek 🙂 Tak doufám, že to přinese ovulaci... 🙂 Dnes jsem 13dc...
Něco tam je, ale je moc brzy..
Děvčata tak já mám 14DC a stále nic...ani náznak ovulace... :( 29.5. to bude měsíc ode dne kdy sleduju ovu skrz testy...tak ještě počkám a uvidíme 🙂
@jenny888 Já měla ráno takový bolesti, že jsem musela být až v klubíčku... Teď přes den sem tam to bolí teda šíleně... :/ Tak snad... I když čím víc přibývají dny cyklu, tak jsem víc pesimistická :D Já s tím čípkem to mám složitější... Jak mám po dvou porodech, tak ho mám pootevřený pořád... Ale nějaký den už ho sleduji, tak vím třeba jaký byl včera a jaký třeba dnes 🙂
@jenny888
@obla Tak dnes dopoledne test silný, ještě ne pozitivní, ale oproti včerejšku, kdy tam nebylo skoro nic vidět, tak změna 🙂 Myslím večer max zitra by mohl být úplně pozitivní... Uvidíme co bude dělat teplota 🙂 Jinak včera večer silný bolesti, že jsem musela chodit zešikma v předklonu :( Dnes ráno taky silný a teď už spíš jen tlak...
Tak s velkym ocekavanim cekam kdy prijde ovulka pred 2 dny jsem douzivala clostik dnes 9 DC a na testiku slaby duch. Modlim se aby silila carka a k ovulaci konecne doslo. Bojim se ze i po tom drilingu vajecniku se to nerozjede.
Jinak ja jsem take “snazilka”, bylo mi 30 a bude to první mimčo 🙂
@jessulka Ahoj, soukromá skupinka je třeba tato: https://www.modrykonik.cz/group/8332/detail/
Jinak já jsem taky "snažilka", dnes jsem 10DPO, ale tt negativní a k tomu mě pobolívá podbřišek jako před MS. Jinak mám těhu příznaky jako vyšité...

@marii90 tak tomu nechte volny prubeh a uvidite 🙂 jen jsem potrebovala napsat, ze kdyz se nedari, ma to sve duvody... moc drzim palce, at si v klidu uzivate prvniho miminka a nove rodicovske lasky se vsim, co k tomu patri 🙂