icon

Nový partner, za jak dlouho jít do mimča?

natous84
4. bře 2017

Zajímá mě, jak dlouho jste s mužem chodili než jste se rozhodli pro mimčo. S prvním mužem jsem chtela nejdriv dodělat vysokou, pak chvíli pracovat, pak svatba, pak tedy mimčo. Najednou to všechno trvalo,víc jak 3roky..Nyní mám nového přítele, ten děti moc chce, já také, jsme do sebe blázni,jen nevím, zda se do toho všeho nového vrhnout po hlavě nebo to zase brzdit rozumem..známe se 3měsíce :D ale mám ted jaksi pocit,že je to vše nějaké intenzivnější než s předchozim mužem..možná je to také tím,že je mi přes 30?

Strana
z3
verusky
4. bře 2017

@vineta dekuji, take samozerejme vim, ze to nebyla nahoda a pokud si neco nevyresim, bude se mi to porad nejak opakovat... aspon ze uz clovek neni tehotny (to ja jsem hrozna), uz jen dokojit 🙂

thea777
4. bře 2017

@verusky Myslím, že ano. Čím víc si to necháte líbit, tím víc na vás budou útočit. Ale ano... těžké radit, pokud jsou to blázni, nepomůže ani to. Nejlepší je ignorace, ale to ve vašem případě je takřka nemožné... Přeju hodně štěstí, ať se vaše situace zlepší a ať najdete toho pravého.

maudd
4. bře 2017

Ahoj. My to vzali dost hopem, ale pred tim, nez jsme spolu začali chodit jsme se x let znali...a od zacatku jsme resili spoustu trablu (doresovani situace z predchoziho vztahu) takze to bylo narocne, nebyla to jen zamilovanost ale starosti, reseni, stehovani a spoustu dalsiho. Ale oba jsme vedeli, ze spolu proste chceme byt. takže u nas: Kveten 2014 začalo chození, červenec 2015 svatba, říjen 2015 se narodila syn. I když je to mnohdy náročné tak mam v manzelovi oporu, miluju ho a udělala bych to znovu 🙂

falcony
4. bře 2017

@natous84
Já myslim, že je potřeba se poznat a nechat opadnout tu zamilovanost, přes kterou vidíš prd.. Poznat rodiče, přátela a chvíli spolu žít, do té doby si myslím, že je svatba a navíc děti - opravdu nerozumné, pokud Ti není 39 a nechceš dítě za každou cenu, pak člověk toho chlapa riskne a dá na intuici 🙂 ... Špatná zkušenost sestřenky - po 9 měsících co se znali a byli spolu se k ní nastěhoval a plánovali svatbu a o pár týdnů později vylezla exekuce a dítě z předchozího vztahu na které platil alimenty a vůbec jí to neřekl.. Takže poznat rodinu, přátele, zkusit spolu žít a pak teprve plány - za mě aspoň rok-rok a půl až růžové brýle trošku poblednou 🙂 držim pěsti, aby to klapalo a všechno vyšlo!

veronikahappy
4. bře 2017

Ahoj bohužel na tohle není jasná nikdy správná odpověď musíš se rozhodnout sama za sebe od srdce i přes mozek 😀. Já jsem s partnerem přes šest let a nakonec to vypadá na rozvod ... takže podle času bych se nerozhodovala... Ať se ti daří !

verusky
4. bře 2017

@veronikahappy vydrzte to, prvni rok mimca byva nejhorsi, pak se vsechno uklidni...

veronikahappy
4. bře 2017

@verusky děkuji za podporu, no uvidíme ...

denisamx
4. bře 2017

Jsme spolu od listopadu 2015, koncem února 2016 jsem neplánovaně otěhotněla a skoro na naše roční výročí se nám narodila holčička. A myslím, že jsme oba šťastní a rozumíme si. Prostě to takhle mělo být. Bylo to celé takové osudové 😎

petronelka20
4. bře 2017

S manzelem jsme se poznali v praci, asi dva tydny jsme si spolu v praci povidali, pak hodili asi dva tydny na prochazky, padla prvni pusa a od prvni pusy se ke me za dva tydny prestehoval. Vzali jsme to hopem, oba jsme citili, ze to tak ma byt. O miminko jsme se zacali snazit po 4 mewicich vztahu, otehotnela jsem po vice nez pul roce. A to jsme byli oba mladi (pri narozeni dcery jsem mela 25 a manzel 22), ale nejak jsme citili, ze je to to pravy.

drzticka81
4. bře 2017

My jsme planovane na miminku zapracovali po osmi mesicich od zacatku naseho vztahu - tak pul roku jsme spolu chodili, v cervnu jsem se k nemu nastehovala a v cervenci se zadarilo 🙂)) ale uz mi bylo skoro , deti jsem chtela, zkusenosti s d......lama jsem taky mela, muz byl pro me nekdo, s kym mi bylo od zacatku dobre (ale znali jsme se uz dele, ale nijak zvlast do hloubky).......ted uz spolu budeme 7 let, cekame treti dite, vzali jsme se az ted, a je nam spolu stale dobre - nevim, jestli to bylo o zamilovanosti - bylo to o pratelstvi, spolecnych cilech, a lasce-ale rozumne (nevim jak to popsat)........

mr_falko
4. bře 2017

@denisamx my od cervence, v zari sestehovany a v unoru jsem chtene otehotnela ;) prej co kdyby nam to neslo ze jo 😂 no, slo 😍

natous84
autor
4. bře 2017

jezis, ja neplanuju dite po 3mesicich 🙂 jen se ptam,jak to bylo u vas. ja musim nejdriv doresit spoustu jinych veci. treba rozvod :D a k tomu bydleni..souhlasim,ze to chce spolu chvili normalne kazdodenne fungovat..jen resim, za jak dlouho se tam stehovat :D s tim,se kterym se rozvadim, se dohaduju ohledne bytu. ten je sice můj, muze chci vyplatit,ale on vymyslel,ze se mam odstehovat ja-stejne to driv nebo pozdeji udelam.. a jemu mam ten současny byt, kde jsme zili pronajmout..bude mi normalne platit najem, nezniči to jak jini najemnici, dcera to tady zna,...jevi se to jako ne zcela spatna nabidka..ale bojim se,aby toho nevyuzil pri rozvodu a nechtel treba dceru do peče-ze ja ji vedu do jineho mesta,k cizimu chlapovi ,zatimco on pro ni chce zachovat domov..človek nikdy nevi,co se tomu druhemu honi hlavou..dale tu taky mame domaci mazličky,kteri tu jsou zvykli a on by si je chtel nechat..ja je stehovat ke dvema psům asi nebudu..tak jsem na pochybach..ze to bude vypadat,ze jsem zdrhla za novym chlapem a pritom se rozvadim kvůli jeho nevere :D

verusky
4. bře 2017

@natous84 hm, mas dobre myslenky... na vsechno pozor... ja jsem VDECNA svemu byvalemu, ze se ke me po porodu choval tak silene, ze jsem to po dvou mesicich musela zabalit a odejit i se dvema skolackama (a prestehovat se 150km daleko). kdybych tam vydrzela dele, nase male deti by u nej mely domov, on by je mel omotane kolem prstu (byl to manipulator a nedalo se na nicem dohodnout, ani na rezimu, kecam ke konci pobytu u nej uz byly spatne i ty deti, v podstate ty me donutily to tam zabalit) a chtel by je do pece. soucasni muzi se hoodne derou za otcovska prava... dukazy mam kolem sebe, kdy po rozchodu rodicu otec dite VEZME a NEVRATI (potoze do rozhodnuti soudu maji na dite pravo oba rodice stejne) a to dite trpi, kdyz je mesic u otce a resi to socialka, ale vymoct dite nemuzou... i ja mela strach a prvni prochazka byla oproti klicum od auta, takze ex to taky musel vedet, ze si dceru muze odvezt... ja bych mu byt nepronajimala... chces, aby mela dcerka domov tam, kde budes Ty a ne, kde je otec... tak at ma novy domov a u otce navstevy nekde jinde... po mych zkusenostech radim byt opatrna... soucasni muzi dovedou byt psychicky dost labilni a vedou jejich ega... zhrzena ega...

makak21
4. bře 2017

Po dvou letech jsem otehotnela a myslím, ze ideál. Ted jedeme pátý rok a užíváme si deti (mam syna z predch.manzelstvi) a splecny život. Nemenila bych nic 🙂

petronelka20
4. bře 2017

@verusky Tak na druhou stranu je ale dobre, ze se otec pere za svoje prava. Ja jsem vdana, ale nesouhlasim s tim, aby na dite v pripade rozvodu mela pravo hlavne matka (pokud ovsem otec neni nasilnik ci na necem zavisly-drogy, alkohol, automaty...). Myslim si, ze na dite maji stejne pravo oba rodice. Kdyz se podivam kolem sebe, tak vetsinou rozvedene(rozesle) kamaradky by byly nejradeji, kdyby mely dite samy pro sebe a byvaly na nej platil co nejvetsi castku. Pritom otec ma stejne pravo na dite jako matka.

bledulka84
4. bře 2017

My se o malou zacli snazit zhruba po 4 mesicich vztahu, zadarilo se po 8mi, v lete spolu budeme 4 roky, cekame druhe a nejvetsi krize je ted, kdy rekonstrujeme barak a kazdy bydlime jinde (u svych rodicu), protoze uz mame prodany byt. Ale dneska jsme jeli spolecne vsichni tri do aquaparku a bylo to moc fajn. A program uz vymyslela nase malá, kdyz jsme se po telefonu domlouvali, co podniknout.

verusky
4. bře 2017

@petronelka20 otazka je, JAK se otec pere o sva prava. mel by mit uctu (aspon normalni) k matce. a brat v ohled vek deti. muj ma na soude papiry, ze chce dceru rok a pul do sve pece a syna (dva mesice), az ho dokojim. pozdeji psal dodatek, ze uz syna nechce a chce jen dceru (takze vytrhnout z mych ctyr deti to treti...). ale on je asi opravdu nemocny. uz zmanipuloval svoji byvalou zenu a syny dostal do pece v peti a osmi letech a kdyz jsem po porodu zaridila manzelskou poradnu, psycholozka se mnou chtela mluvit o samote a rekla mi, ze manzelku mel totalne zmaklou... takovych nemoralnich chlapu je ted hodne.....

bledulka84
4. bře 2017

@verusky muzu se zeptat, to dostal syny do sve pece v dobe, kdy jste byli spolu? Nebo driv ci pozdeji?

verusky
4. bře 2017

@bledulka84 syny dostal drive... ma je v peci uz deset let... dokonce jeho exmanzelka mu po letech rekla, ze to dobre rozhodl, ze ona by to asi nezvladla... ale kluci maji nasledky, nikdo to neprizna a ja to ani nerikala, ale maji...

msimankova
4. bře 2017

@natous84 opravdu někdy člověka nepoznáš ani za 5 let, kolikrát vyplujou na povrch věci... Asi souhlasím aspoň s tím půl rokem 🙂 Já otěhotněla po 4 měsících - po prvním rande jsme spolu hned bydleli, řešila jsem tenkrát bydlení. Taky jsme si říkali, na co čekat, bylo nám 33 a 35, že to třeba nepůjde hned. No, za 14 dní bylo hotovo 🙂 Zatím jsme spolu, ale nevím jestli bych do toho šla znovu. Každopádně mám nádhernou, boží dcerku a člověk stejně už může koukat jenom dopředu a neopakovat stejné chyby.

bledulka84
4. bře 2017

@verusky aha, tak to nechapu, ze se matka dobrovolne dokaze deti vzdat, i kdyz nevim, v jake byla situaci a jaky on dokaze byt otec.
Jsem rada, ze ten muj manipulator neni a malou ma moc rad, ale i kdybychom se rozesli, na vychove bychom se urcite domluvit snazili, aby mela od obou to nejlepsi. Ale driv jsem taky narazila na chlapy, kteri by pri rozchodu asi meli potrebu mstit se na detech, takze chapu, ze nekdy ta domluva mozna neni.

verusky
4. bře 2017

@bledulka84 ja myslim, ze ji vyhrozoval jako me (ze deti pro nej nebudou existovat (zalozi si novou rodinu s novou zenou), ze to ona sama nezvladne...). ja mela velkou oporu v rodicich, ona takovou psychickou oporu nemela. ale cert to vem.
je to zde uvedeno, ze muzi jsou ruzni a muzeme pocitat se vsim!

zdenkanov
5. bře 2017

Ahoj, ja jsem sveho "praveho"poznala na seznamce 😉 predtim to byly tragicky vztahy a byla jsem dlouho sama. Do mesice u me bydlel,za pul roku jsem otehotnela a mame doma 7mesicni holcicku a jsem stastna 🙂 za jak dlouho jit do mimca,je jen na tobe,to ti tady asi nikdo moc neporadi si myslim. 🙂

bledulka84
5. bře 2017

@verusky ja bych rekla, ze lidi jsou ruzni, i zensky dokazi byt mrchy a manipulatorky nebo opustit rodinu, at nehanime jen to muzsky pohlavi, je i spousta dobrych chlapu

verusky
5. bře 2017

@bledulka84 ano souhlasim 🙂

lenka080
5. bře 2017

@zdenkanov presne tak 🙂 v tomhle pripade posloucham hlavne srdce.ale i rozum mi to schvaloval.a bez nadsazky mam opravdu nejlepsiho chlapa na svete.a otec je to taky skvelej.

lenka080
5. bře 2017

Ale my jsme si oba prosli manzelstvim i rozvodem.oba jsme uz byli starsi a vedeli jsme co od zivota chceme.

blackhole
5. bře 2017

Ahoj, my s přítelem letos v prosinci oslavíme 10. výročí vztahu, mně bude 30, jemu 33 a nyní čekáme 1. dítě. Od začátku jsem věděla, že je to ten pravý, ale studovala jsem VŠ a pak pár let věnovala budování kariéry a hledání vhodného zázemí, takže jsme na to "naostro" vlítli až loni na podzim a hned se zadařilo. Myslím že náš vztah byl hodně i o tom, že jsme potřebovali dozrát - a to hlavně já. Takže si úplně neumím představit, jak dlouho bych čekala, kdybychom se poznali až někdy teď. Když se ohlédnu do minulosti, tak v těch 22ti by na to ještě bylo hoodně brzy, i kdybychom už byli spolu třeba ty 2 roky. Teď mi to přijde tak akorát.

thea777
5. bře 2017

@msimankova Můžu se zeptat, jak to myslíš, že nevíš, jestli bys do toho šla znovu?

mku
5. bře 2017

Ja jsem sveho nyni uz manzela potkala ve 35ti letech... v kvetnu spolu budeme tri roky, minuly tyden jsme se vzali a v srpnu cekame miminko. Celou dobu spolu bydlime, nastehovala jsem se s dcerou k nemu po mesici znamosti.
3 mesice jsou fakt malo, pockej aspon rok, rok a pul... pokud bude vse ok, neprijde krize a oba budete mimco chtit tak pak teprve bych do toho sla... ted mate jeste ruzove bryle 😉

Strana
z3