Odběr vejcovodu - za jak dlouho se vám povedlo otěhotnět?

betnika
1. čer 2019

Ahoj, v úterý jdu na laparoskopii- odběr vejcovodu, druhý by mi měl zůstat.
Kdo měl podobný problém, za já dlouho jste se začaly snažit? Nabehla vám ovulace, když jste ji předtím neměly? A povedlo se otěhotnět?

pe_tu_ss_ka
1. čer 2019

@betnika já tedy normálně ovulovala, i když jsem měla i anovulační cykly.. Na odběr vejcovodu jsem šla kvůli mimoděložnímu těhotenství, snažit jsme se začali asi po šestinedělí a otěhotněla jsem až po půl roce, kdy jsem si to v sobě uzavřela, že to tak mělo být, prostě psychika je v tomhle mocná čarodějka 🙂 teď mám doma skoro šestiměsíčníh prcka.. Držím palce, ať je brzy všechno dobré a těšíš se s miminka.

nolies
1. čer 2019

@betnika Mě vzali vejcovod a vajecnik ve 22 letech. Ovulace a pravidelná MS mi naskočily hned. Problém s otěhotněním jsem neměla, teď čekám třetího prcka a povedlo se napoprvé. Držím pěsti 😃

loylii
1. čer 2019

@betnika mě vzali levý vejcovod kvůli srůstum, před cyklem Ivf. Prý je Ivf pak úspěšnější. Nevrací se tekutina zánětlivá zpět do dělohy a oplodněné vajicko lépe hnízdí. Než jsem se k tomu dokopala, otěhotněla jsem prirozene s dvojcaty😉 navíc v tom cyklu jsem byla 22 dc na kontrole na gynde a měla jsem dva folikuly před prasknutim prave na levé straně.. ps: to, ze budete mít pouze jedem vejcovod nesnižuje šanci o 50%, jelikož zbývající funkční vejcovod přebírá funkci za ten chybějící. Vajicko vystřelí a on se pro nej natáhne.

lucinka_16
1. čer 2019

@betnika odebran levy vejcovod kvuli mimodeloznimu tehotenstvi...dali jsme si 3 mesice klid a pak napoprvé...😊

nikinu
1. čer 2019

Odebrán levý vejcovod kvůli mimodeloznimu.Snazily sme se cca 4roky.Minuly rok zjistena endometrioza.Otehotnela sem až po druhém pokusu po IVF letos.Ted jsem 12tt 😊.Hodně štěstí ať to vyjde přirozeně 🍀😉