Omlouvám se vám 😣.
Vůbec se neomlouvej tady je to jen jedna velká slepičárna 😁🤣 a jak pokracujes ? Dívala jsem se na diskuze a nový testik nebyl .. zkoušela jsi teď někdy ?
@agneska7 ahoj ne už nezkousim až když tak když nedorazí MS abych zase neprudila ostatní s duchama 👻👍
@lenickamimi chápu 👍 ale vážně to tady neřeš jedna slepice vedle druhé 😁🤣
@agneska7 nevím jestli si viděla tenhle byl druhý dělaný v sobotu
Ahoj,taky sem na tebe myslela jestli si dneska zkousela testik,na ty pipky kasli😍
@slunickova dnes už ne zítra bych měla dostat MS ale taky to nějak nevychází podle grafu když ovu sem měla 20.3 tak si myslím že se MS stejně buď opozdi nebo nevím co bude
Ahojky, sice jsem nečetla předchozí diskuzi, ale musím se přidat k názoru ,že opravdu některé uživatelky (a to nejen tady )se tváří,jako by snědly všechnu moudrost světa.Prostě za každou cenu musí reagovat na vše,jen aby si" udělaly dobře "jak jsou ony chytré, nejlepší a jak dotyčná má stupidní dotaz. Vlastně vás jen uráží,ale co?Hlavně, že se ozvaly a jsou vidět 😁😁😁
@hermanka88 ja to nekomentuji vím že třeba má někdo pravdu že dělám tt moc brzy ale mě to vyrazilo dech po tolika letech vidět dušička na tt víš teď vnitřní pocit že ještě tady ta šance je 🍀
@lenickamimi kdybych se snažila takovou dobu s manželem o mimi a teď najednou duch, tak bych asi měla taky potřebu to sdílet,byla bych šťastná. A rozhodně bych tady nečekala nějaké srážející kecy, na to nemá nikdo právo.Mě když přijde dotaz blbý, pomyslím si svoje,ale nemám potřebu rypat,přejdu diskuzi. Já mám štěstí ,že teď čekám druhého prcka a pokaždé se nám to povedlo hned.Rozhodně maminky,které jsou na tom jako ty chápu a i to,že prostě dělají test dříve.Musí to být těžké na psychiku.Je třeba podpořit !!
@hermanka88 děkuji ♥️ občas jsem tu četla i blbejsi dotazy a nikdy by mě nenapadlo to nějak komentovat vždy sem si řekla asi mají na to svůj důvod proto
@hermanka88 a ani nevím jestli se to za ducha da ještě považovat dělám už dlouho tt sice ne tak často ale nikdy mi žádný test nic neukázal ani tuk až teď no 😓
@hermanka88 no to jste asi jedna z mála, že to dokáže pochopit 😏

Děvčata prosím nezlobte se na mě jestli jsem byla nějak drzá nebo jestli jsem byla tak troufala že jsem se chtěla podělit s vámi o radost ohledně mých tt ale je to pro mě šok nevím jak to dopadne ale mnohé jste mi tady dali povzbuzení a naději a já vám tady za to moc děkuji 👍🍀