icon

Opět musíme začít od začátku

sluninka
2. únor 2008

Ahojte holky,
pročítala jsem spusty diskuzí a někam se znovu zapojit je těžký. Minulý týden mě bohužel "potkal" spontánní potrat, cca 5tt . Kamarádky na MK už mám, ale poohlížím se, jestli je tu někdo s podobnou, i když smutnou, zkušeností koho teď právě čeká vše od začátku, což je...chvilku počkat a pak hurá objevit zase ty kouzelný // 😵

Budu ráda za všechny příspěvky...

sluninka
autor
2. únor 2008

kdy se chystáš jít vůbec do práce?

sluninka
autor
2. únor 2008

tak to já se ráno probudím a přítel bude ještě asi dlouho tuhej,bůh ví v kilik pro něj pojedu,to bude tak kolem čtvrtý 😕

pro jídlo posílám přítele..zatím,ale už je z toho nervózní,nesnáší ty fronty a překážející lidi co se 10x otočí s vozejkem 😀

niikkyy
2. únor 2008

no chci být ještě celej unor doma!!prostě co nejdéle!!do práce jen tak nejdu,nemám na to se tam přetvařovat!!!!!!!

No my jeli na velký nákup,nic tu nebylo a potřebovala jsem kosmetiku a drogérku atd

sluninka
autor
2. únor 2008

máš napsaný vycházky? nebo doufáš,že nikdo nepřijde? tak to kdybych byla 2měsíce doma,tak to bych se vrátila do práce a stůl bych měla asi trošku poklizenej 😅

taky nás čekaá větší nákup...máme tu houby,jak sjem dlouho nikde nebyla

niikkyy
2. únor 2008

jj má vycházky od 12-18 ale nemít je,tak to neřeším!!!

Poklizenej???přece by tě nevyhodili???
Já jsem ráda,že mám práci,že když onemocním,nebo půjdu na mateřskou maj velký výběr na záskok 😉

sluninka
autor
2. únor 2008

jo tak to máš dobrý,to ybch už slyšela ty kecy v práci 😒 já to tam mám trochu těžký,kolegyně odešla na mateřskou v létě,tak od tý doby shání zásklok a nikde nikdo,tak jsou trochu nervózní...no se nedivim...

mě by dělaly starosti spíš ty peníze,teď jsem marodila a přišla mi nemocenská,mě málem trefil šlak...to budou chodit do práci i polomrtví,protože,to je fakt hustý 😖

niikkyy
2. únor 2008

no u nás je moooocccc lidíííí 😉

No já netuším kolik přijde,to uvidím ☹ vůbec nemám představu o kolik mín to bude ☹

sluninka
autor
2. únor 2008

je to úplně dole a je tam i mateřská

niikkyy
2. únor 2008

já se v tom nevyznám 😅

niikkyy
2. únor 2008

co je DVZ?

sluninka
autor
2. únor 2008

koukni na tu kalkulačku...tam zadáš počet dnů nemoci od kdy do kdy a hrubou mzdu (měsíční) a ono Ti to spočítá

sluninka
autor
2. únor 2008

denní vyměřovací základ

niikkyy
2. únor 2008

tak jsem to spočítala a pobavilo mě to 😅 😠

niikkyy
2. únor 2008

tak z měsíčního hrubýho příjmu dostanu za měsíc přesně půlku 😅

sluninka
autor
2. únor 2008

no...je to bohžel tak..prostě mazec no 😅 ale funguje to,vždycky když jsem teď po Novým roce u dr,tak tam není moc lídí..asi těma platbama 😠

niikkyy
2. únor 2008

se nedivím!!!!když jsem šla na předoperační vyšetření,všude jsem platila 😠 😠 😠

sluninka
autor
2. únor 2008

máš na mysli teďkon?

já chodim k soukr.takže mám vše "zadarmo" platim ročně 900,- a mám tom těch trapných 30,- za návštěvu pak těch trapnějších 30,- za položku na receptu slevy na hospitalizaci,utz,rntg a všechno možný...

sluninka
autor
2. únor 2008

jééžiš no jooo,jsem zapomněla že jsi taky z Phy 😉

niikkyy
2. únor 2008

jj teďkon ☹ ale v nemocnici myslím a ještě pobyt 60kč 😖

No já mám taky soukromou Dr a platím 200kč za vyšetření jakoby nadstandart a pak ještě těch 30 kč a recept..no klasika ☹

niikkyy
2. únor 2008

hele kde jsi byla na tom zákroku!v jaké nemocnici???

sluninka
autor
2. únor 2008

tak to jsem taky neplatila,jsem tam přišla ráno v 7h,v8 už jsem ležela v posteli, v10h na sále a ve 14h doma v postýlce...

sluninka
autor
2. únor 2008

koukám,že už si plníš album 😉 šikulka

tu nemocnici Ti písnu do IP

niikkyy
2. únor 2008

no já tam byla v 11 hodin,ve 12 ležela ve 13 na sále a druhý den v 8,30 jela domů

niikkyy
2. únor 2008

No jen něco!!!bylo mi líto,že jsem tamto vymazala 😅

sluninka
autor
2. únor 2008

jo,je to rychlý...jen mi řekli pokud se nevyčůrám,nejdu domů a já se probudila z narkózy apotřebovala hrozně na záchod,ale nesměla jsem vstávat 😅

niikkyy
2. únor 2008

nevyčůráš???co?? 😅

No já taky nesměla vstát!!!!po 2 hodinách jsem dostala napít,pak jsem mohla a musela vstát a pak jídlo až v 17,00 myslím!

niikkyy
2. únor 2008

půjdu pomalu na kutě!musím zahnat manžu ráno vstává a ještě nejde spát 😠

sluninka
autor
2. únor 2008

jj šla jsem hned ten den domů,byla tam se mnou ještě jedna holčina,tu jsem tipovala tak na 17let 😕 ale těžko říct,já taky vypadám na 15 😅

mě řekli,že napít nám dají ale jen tak doušek,jsem se probrala a první otázka,je vše ok a dáte mi napít? a oni vše je ok,napít vám nedáme 😀 😕 a jídlo až doma 😀

Strana