Opět musíme začít od začátku
Ahojte holky,
pročítala jsem spusty diskuzí a někam se znovu zapojit je těžký. Minulý týden mě bohužel "potkal" spontánní potrat, cca 5tt . Kamarádky na MK už mám, ale poohlížím se, jestli je tu někdo s podobnou, i když smutnou, zkušeností koho teď právě čeká vše od začátku, což je...chvilku počkat a pak hurá objevit zase ty kouzelný // 😵
Budu ráda za všechny příspěvky...
Dobré ráno!!!Co tu strašíte tak brzo?? 😲 😲
nikky já dělám od šesti 😀 takže pro mě to není brzo
musil to dělám taky 😀 ale nemám tam net!!tak si Vás musím užívat z domova ještě
áájojkýýýý hokýýý
no nazdááárrr 😀
ahoj holky tak jsem na konec padla dneska s hnisavou angínou. Celou noc jsem ležela v horečkách ☹ no tak mám teĎ 14 dní na uzdravování. Škoda že zrovna v půlce cyklu třeba se zrovna ovu ukáže 😠
ahojky musil!!já při angíně otěhu,ale nechala jsem si napsat Antibiotika pro těhule 🙂 ale je to pech marodit ☹
jinak mám výsledky dobrý!!kontrola je v pořádku
tak vidiš to je fajn.
No tak já určitě neotěhu protoženjsem úplně vyřízená takže na plození fakt nemám náladu 😔
musil já taky neměla,ale jak zabrali ATB tak se stalo 😅 hele a nechala jsis napsat pro těhule????
Ahoj holky! Veru, gratuluju! Já si dnes zaplatila krev - výsledky budou zítra nebo dnes odpoledne. Úplně se mi udělalo zle, když jsem tam šla - bušení srdce... Jsem fakt zvědavá jestli tohle a kdy překonám ☹
děkuju 😵 😵 😵
tan ty jsi šla nejdřív sama na krev a pak až půjdeš k Dr???neboj to bude OK
nikkyy musim mrknout do létáku ale mám penicilin a ten si myslim tolik neškodí
Veru, teď už bude jen líp!!!!
Dr je za dlouho, krev mě stála 214 🙂 Ty jo, ale fakt nevím, jak to zvládnu, dnes jsme koukali na krvácející jicen se žaludkem, do toho pípající přístroje, udělalo se mi špatně ☹ fuj, čím víc toho v nemocnici vidím, tím zděšenější jsem pacient 🙂
Tan to bude fajn,neboj!!!!!!!!
Musil to nevadí pokud je to penicilin 😵
musil...brzy budeš fit,nebój..určitě čekáš na jaro,že? 🙂 😀
kuk
Holky, tak máme hCG 4200! Tak jsem si trochu oddychla... Ale jsem tak unavená, to je na prd, no jestli mi bere energii a jemu ej dobře, tak ať si 😵
tanu..tak to je fajn,držím palečky 😵
tan supero moc gratuluju, 😵 😵
sice těm hodnotám nerozumím,ale asi to je hodně 😵 😵 😵 😅
Holky díky, jsem magor, pořád čekám, kdy se to posere...
Verčo, no doufám, že hodně...ale na JEDNOHO jako... 🙂 A jak se máte? Co nového???
tan to je skvělé a ta obava k tomu asi patří,taky se budu bát,už těd se vlastně bojím 😅
Jinak to celkem jde,je to jak na houpačce,chvilku pohoda,pak mě přepadne smutek a otázky proč???ale to se časem zpraví 😵
a co práce, už ti končí neschopnost? A co stěhování??? Měli jsme jednoho pacienta z Přílep, tak sjem si na tebe vzpomněla 😵 😵
stěhováni v dubnu!!od 1.4. jdem k našim a budem čekat kdy to předaj 😅 doufám,že brzo,pač u našich dlouho být nechci ☹
neschopnost končí,od března jdu makat!děs,jsem si doma hodně zvykla 😅
takže na apríla, dobré 🙂 Jojo, taky si říkaám, že mě to pucování a připravování svačinek docela baví 🙂 Ale taky mě pak rozčilují drobnosti 😠
no já tam nechci!!sice jsou fajn,ale jsek zvyklá na svoje a oni taky,!hlavně se jim musím přizbůsobit a každá vaříme jinak,žehlíme,no prostě kraviny,ale mě to točí!!!!moje jídlo jíst nebudou pač to neni dia bio 😅 no bude to síla,asi raději budem u mamky
Tak budeme doufam, že to brzo předaj a žádný odsouvání 😠 a oni jsou takhle šíleně na zdravou výživu?
no tátova přítelkyně ano,táta,ten by jedl všechno,nejlépe nezdravě,ale ona je Bio atd 😝
to tu musim oprášit 😅 😀
praš pořádně 😀 kde jsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

ahojky.....