icon

Opožděná ms, tt negativní, bolest prsou. Máte podobnou zkušenost?

silviemiminkas
8. čer 2020

silviemiminkas
Dnes v 20:27

Dobrý den

Můžete mi někdo prosím moc poradit 28 sem mnela dostat menstruaci místo toho jen malá skvrna světle růžová krev je to už devět dni dělala jsem si test a furt negativní Prsa mne bolí moc z boku :nevim: miminko bych moc chtěla pokud můžete a mate zkušenosti a můžete mi poradit budu moc rada včera sme se s přítelem milovali a po sexu hrozná bolest jako kdyby s pánve dneska bolest prsou a podobná menstruaci děkuji všem za pomoc

te_reza
•
8. čer 2020

Kolik ti je?

berenika39
•
8. čer 2020

Ahoj, myslím, že nikdo jiný než gynekolog ti teď neporadí, zajdi, budeš vědět, co se děje. NA Koníku je plno zkušeností, ale každá jsme jiná.....objednej se k lékaři.

silviemiminkas
autor
•
8. čer 2020
silviemiminkas
autor
•
8. čer 2020

@berenika39 už sem objednána

silviemiminkas
autor
•
8. čer 2020

Jen sem se chtěla zeptat jestli to někdo neměl podobně

zelenaesmolda
•
9. čer 2020

@silviemiminkas jestli je ti 30 a nejsi schopna ani zajit sama na gyndu tak se radsi nemnoz

silviemiminkas
autor
•
9. čer 2020

@zelenaesmolda nám Gynekoligie jsem už objednána chtěla jsem se jen zeptat zda někdo nemá stejnou zkušenost vaše blbe komentáře si můžete odpustít

mourovatakocka
•
9. čer 2020

@silviemiminkas Každý začátek těhu je jiný, někoho bolí prsa a blije takřka od prvního dne 😁 a někdo si toho všimne po dvou měsících 😁
Podle toho, co píšeš, by to klidně těhu být mohlo. Testy jsou různě citlivé, můžeš s odstupem více dní udělat test od jiné firmy. Doktor je každopádně nejjistější, uvidíš, co ti řekne. Kdy máš k němu přijít?

lenickamimi
•
9. čer 2020

@silviemiminkas na takové debilní komentáře si zvyknes 😂 a nakonec tě napadnou, že nemáš dostatečně vzdělávání a patříš mezi socky, a místo aby ti trochu poradili, tak tě budou opravovat v pravopisu. Konkrétně abys náhodou nezapomněla na čárky a tečky,.,.,., 🙄

lenickamimi
•
Autor odpověď smazal
•
zelenaesmolda
•
9. čer 2020

@silviemiminkas na blbou otazku blba odpoved

silviemiminkas
autor
•
9. čer 2020

@lenickamimi no to mas pravdu srat na ne

silviemiminkas
autor
•
9. čer 2020

@zelenaesmolda chtěla bych vidět vás paní chytrá nevím co tady děláte když nejste schopna ani slušně odpověď

silviemiminkas
autor
•
9. čer 2020

@mourovatakocka nejdříve za týden má plno ale děkuji za odpověď

zelenaesmolda
•
9. čer 2020

@silviemiminkas no ja se na netu o svem moznem tehu neradila...udelala jsem test.