Otěhotněni po 40. Najde se maminka, která plánuje?

trki
6. dub 2024

Ahojte bude mi 40 a chtela bych jeste 1 miminko, mam 2 kluky a trochu nekde tam vzadu mam jeste tu touhu po dalsim. Najde se maminka co taky takto planuje a nebo je tehotna?

rosalindamelinda
6. dub 2024

Ahojky, určitě se tady takové maminky najdou. Ke 2 klukům by to chtělo nějakou princeznu 👧 No a jakou máš ms/cyklus, zaměřuješ se už na nějaké metody zjišťování ovulace nebo tomu zatím necháte volný průběh? Kolem 40cítky už se snižuje zásoba vajíček, neplánuješ si nechat udělat třeba HP+AMH?
Každopádně bych začala brát nějaké vitamíny a v tomto věku už bych dala přednost kvalitním komplexům jako Inofolic, Fertiprona, Femibion nebo Pregnafolin 😉

trki
autor
6. dub 2024

@rosalindamelinda prave se mi ted prodluzuje cyklus i na 38 a ovulaci na sobe poznam, pro jistotu mam ovulacni testy, beru kontryhel a Fertipronu jsem si objednala tak uvidim, ano chtelo by to tu holcicku ♥️ ale i kdyz to bude klucik tak ho budu milovat

merope
7. dub 2024

@trki Základní znak přechodu je typicky to, že se cyklus zkracuje 🙂. Ale pokud jsi zdravá, tak proč ne - ženy dříve mívaly děti po celý "plodný věk".