Otěhotnění po revizi. Čekáte se snažením nebo se už zadařilo?
Ahoj holky,tohle téma tu již bylo x krát,ale ráda bych ho oživila..Jsem po druhé menstruaci od revize.Doktoři doporučují se začít snažit až po třetí-jenže mně už to čekání leze na mozek🤨do toho mam průchozí jen jeden vejcovod..Je tu někdo,kdo čekám popř.komu se již zadařilo?
Lilian to je super...Jsou to nervy nejdriv aby se to povedlo,aby se to udrezelo a pak v 12 tt odber klku,ty aby dobře dopadly...🤯
Ahoj, my se začali snažit hned po šestinedělí, teď proběhla 3 ms od revize a snažíme se pořád, snad to brzo dopadne 🙂
@lilian2111 to je super...Jsou to nervy nejdriv aby se to povedlo,aby se to udrezelo a pak v 12 tt odber klku,ty aby dobře dopadly.
Já jsem podstoupila revizi v květnu a raději jsme počkali 3 menstruace, abych si pak neměla co vyčítat, kdyby náhodou nedej bože něco, brala jsem vitaminy pro početí a hned v srpnu se zadařilo a v květnu mám termín porodu, tak snad.... 😊 Já jsem byla posera, takže jsme čekali, ale slýchám spousta názoru, že po revizi je to jak pohnojená půda pro nejlepší úrodu a každý doktor doporučuje jiný “termíny” kdy se znovu snažit. Budu držet palečky ať se rozhodnete jakkoliv. 🙂
@lucijeennaa nakonec jsem se rozhodla,že ty 3 MS také dodržím.Teď bych měla mít ovulaci,ale dopuju se paralenama,nejak mě dostala chřipka,takže to o díky nim nechci risknout🙂
@lucijeennaa můžu se zeptat jaké vitamíny??
Taky jsme nedodrzeli ty 3 mesice. Po dvou jsme to udelali a mame 10m chlapecka. Ono projela jsem tehda milion clanku na toto tema a dozvedela jsem se jedno, 3m se maji dodrzet ne kvuli dorustajici sliznici ale hlavne kvuli psychice matky kdyby se to nahodou zase nepovedlo. 😉
GS mimistar FORTE 🙂
čekala jsem 3 ms, osobně mi přišlo, že až ta třetí ms byla opravdová jakou jsem byla zvyklá, ty první dvě byly slabota, spíš dočišťovací. Nevím, ale pokud nemáte problém věřit svému doktorovi, proč nevydržíte o měsíc dýl? Myslíte, že si ty měsíce cucá z prstu, asi k tomu má důvod, proč vám to tak doporučil. Navíc každý má třeba jiné hojení a jiný průběh i té revize, jiné podmínky, věk atp. rozhodně bych se neřídila tím, co dělají ostatní. JInak nám se podařilo otěhotnět hned po té 3 ms a to jsme se snad ani netrefovali do ovulace, vlastně jsme tomu nechali dost volný průběh.
Ja byla na revizi v kvetnu, dostala jsem to presne po 30 dnech a od te doby dalsi dve pravidelne MS. Hned pote jsme se zacli snazit a vyslo hned v tom srpnu 😊 a cekame prcka v kvetnu. Hned po revizi jsem uzivala wobenzym, femibion + Se, Zn + plus obcas namichany caj od bylinare. Drzim palce 🍀

My jsme dostali povolení hned po sestinedeli. Ale první tři cykly jsem neměla ovulaci. Pak tu druhou to hned vyšlo 😉 držím palce 😊