Otěhotnění ve 31 letech s jednim vejcovodem
Ahoj všichni chtěla jsem se zeptat jestli sa dá hravě otěhotnět v tomto věku s jednim průchozí vejcovodem? Bojím se že budu muset jít nakonec na IVF
Děkuji všem za vaše odpovědi
@palomadorantez Ja necekane ctyri mesice po operaci. Ve ctyriatriceti. Urcite se povede! 🙂
Děkuji za Vaše odpovědi no já už jsem 3 a půl roku po operaci ale až teď se budu snažit předtím to nešlo všechny testy mám v pořádku žádné MS problémy nemám a ovulaci mám pravidelnou taky tak doufám že se povede co nejdřív
Věk v tomhle roli zase až tolik hrát nebude si myslím. Mám známou, které je 24 a jeden vejcovod. Přirozeně se nepovedlo, musela na umělé. Tak držím palce 🙂
@marketa1218 no moc šancí tomu nedávám ale skusit přirozeně se to musí kdyžtak po roce marného snažení také půjdu na IVF snad to klapne aspoň takhle
@palomadorantez Ja ted otehotnela ve 40 s jednim vajecnikem a jednim vejcovodem. Bez problemu.
@somalicats wow gratuluji to je paráda držím palce aby vše dobře dopadlo
Já ve 27 mimoděložní a vejcovod pryč, po roce snažení půl roku IVF a nechytlo se, v 29 přirozeně a v 31 znovu přirozeně a na první pokus...
Mě bude za pár dní 32, před rokem jsem potratila a přestal mi fungovat jeden vajecnik. Po půl roce biochemko a po dalším pul roce znovu pozitivní těhotenský test a teď jsem 17tt. 🙂
To je krásný číst dáváte mi velkou naději že není pozdě v mým věku otěhotnět s jedním vejcovodem děkuji mooc
@palomadorantez otehotnela jsem ve 29 letech s jednim vejcovodem ale trvalo to pres 2 roky takze ano urcite je sance,znam zeny ktere otehotnely s jednim a netrvalo jim to tak dlouho jako me
@terka80 no já uvidím taky nepočítám že to bude u mě hned
Mám jeden vejcovod a vajecnik. Za necelý měsíc se mi narodí třetí mimčo. Otěhotněla jsem v 27, 29 a 34 letech. Tohle těhotenství bylo na první pokus a velmi nečekaně. Držím pěsti.
@nolies juj děkuji za odpověď doufejme že se mi taky podaří
Je mi 33,po mimodeloznim mám 1 vejcovod a teď jsem otěhotněla během 1 nechráněného styku mimo plodné dny
@sayast děkuji za odpověď já jsem se začala snažit tenhle měsíc tak uvidím jak dlouho mi to potrvá snad do 33 let budu mít aspoň jedno dítě
@mendy84 dva roky jak to dáváš psychicky? Proč až teď ti ho profoukly?
@palomadorantez no to sama se tomu divím ale vejcovod byl pořádku

@palomadorantez mám jen jeden vejcovod, po mimoděložním. A i s jeden vejcovod dokáže zastat práci za dva, dokáže chytit a dopravit vajíčko o z druhé strany vaječníku,de vejcovod chybí.. Já otěhotněla půl roku od od operace, měla jsem tedy před 30.. Ale jen věk v tom určitě roli nehraje.. Mě pomohlo uklidnit hlavu 🙂 držím palce