icon

Otěhotnění ve 35 letech: Jak dlouho vám to trvalo?

lenkabake
12. dub 2022

Ahojte 🙂
Koľko vám trvalo otehotnenie? Ide o to, že budem mať tento rok 35, partner 40 a skúšame si ‘zamiesit’ prvé dieťatko. Berieme vitamíny, sex mávame tak často ako chceme a dovolí nám situácia. Začali sme koncom januára.
Mám krátke cykly, ale to poriešim čoskoro s gyn.
Dakujem za vaše skúsenosti ☺️

Strana
z2
bigbig
15. dub 2022

@lenkabake 35 je vyšší věk? A sakra🙂
Já otěhotněla v 35 na první dobrou. Je ale fakt, že těhotenství je trochu náročnější než moje první v 31 letech.

yildiz
15. dub 2022

@lenkabake 35 je v pohodě... Já poslední ctvrte měla ve 39 a v pohodě.. / a jsou i maminky co první mají kolem 40 / nám to šlo rychle toho pravého jsem poznala ve svých 34 a naše první se zadařilo hned, tak jsme stihli od mych 35 do 39 celkem tři super děti...❤❤💙..záleží na tom jak se kdo cítí jak psychicky tak fyzicky.. Někdo si přijde už ve 30 starej.. 🙃 přeji ať se brzo zadari 👍🌷💙❤🙏

katerina1974
15. dub 2022

@lenkabake Dobrý den Leničko,posledního chlapečka jsem porodila ve 40 letech,manželovi bylo 48 let.Otěhotněla jsem do 2 měsíců po vyndání hormonálního tělíska,těhotenství i porod naprosto bez problémů (mám celkem 3 děti).
Rozhodně vytrvat a být pozitivní.Přeji mnoho štěstí a zdraví !!!👍💃🌹

eviicka
15. dub 2022

Mezi 35 - 40 rokem jsem byla 4x těhotná, z prvního a posledního těhotenství mám děti. Nejdéle se čekalo poprvé - přesně rok. Všechna další těhotenství přišla od 1 do 6 měsíců.

lenkabake
autor
15. dub 2022

@katerina1974 krásne 🙂 a ďakujem

Strana
z2