Ovu test tři dny pozitivní. Je to možné?
Holky, v pondělí jsem byla na vyvolání ovulace, je možné, aby test byl tři dny pořád v plné síle?
@kocila ano, přesně ten jsem dostala, děkuji
@kocila Ale pokud obsahuje hcg, tak bude pozitivní i tehu test, ne?
@verulevrtule ano bude pozitivní i těhotenský test, po ovitrelle jsem mela pozitivní těhotenský test ještě 11den po pichnuti
@lachtanice86 Aha, moc děkuji. Doktor nic neřekl, to bych se asi hodně divila pak 😂
@verulevrtule tak doktor asi rekl ze mas testovat až po termínu ms, ne?
@lachtanice86 Neřekl nic
@verulevrtule testuj nejdrive za 14dnu (ano tehu test bude pozitivni klidne 12dnu po,dostanes totoz 5000jednotek,ktere se dlouho odbouravaji)..ovulace po pichniti ovitrelle nastava plus minus do 36hod, takze milijte se a mnozte se 😉
@kocila Jo, tak to je jediný, co mě řekl, že za 4 hodiny se spustí. Děkuji 😉
Měla jsem 3 dny pozitivní ovu test a je z toho naše malá ♥️
@verulevrtule ahojky jak jsi dopadla. Byla to ovu?
@pajasala neee, jen hcg po vyvolání ovu. Pozitivní pořád zatím. Ale děkuji za optání 😋
@verulevrtule takže jsi kolik dní po ovu? Já 5
@pajasala 6,budeme čekat spolu? 😂
@verulevrtule no jasný můžeme. Jak dlouhou máš LF já 12.
@pajasala já to mám momentalne stimulovany
Ahojte. Pridávam sa na Vašu čakaciu listinu 😁podľa mojich výpočtov by som mohla byť aj ja 6dpo. Ovitrelle som pichala minulú sobotu.
@verulevrtule tak v tom se vůbec nevyznám holka. Trošku mi to vysvetli
@mnavo aha, tak to mám asi kratší, já ji dostala v pondělí
@verulevrtule ahojky jak jsi na tom?
@pajasala ahojky, netuším, mám ducha na tt, tak třeba snad, ale ještě to může být třeba zbytkové ovitrelle
@verulevrtule myslíš že už to nemůže být z Otrivile?
@pajasala já právě vůbec nevím. V pondělí jsem měla ducha, v úterý ne, a pak st a ct zase jo, tak nevím. Ale asi spíš jo. A co Ty?
@verulevrtule já mám už druhý den bt dole. Předevčírem a včera jsem spinila. Nic mě neboli. Jen mi je hrozná zima furt. Tt negativní. MS má přijít až v neděli
@pajasala No, mě to má dojít až někdy koncem příštího týdne, mám duphaston do neděle, a naposled jsem to dostala až 6.den po dobrani
@verulevrtule ty jo tak to je fakt za dlouho
@pajasala To Teda
@pajasala beztak z toho nic nebude

@verulevrtule pokud jsi dostala ovitrelle,tak ano,obsahuje hcg ,ktery detektuje ovulacni test..nema ted smysl testovat,jen se doma snazit 👍