icon

Ovulační test 6. DPO. Je možné, že to vyšlo?

amalka2981
17. bře 2021

Ahoj holky, v pondělí jsem byla u doktorky ta mi potvrdila ovulaci, která proběhla v pátek. Tu jsem na sobě cítila, bolel mě podbrisek a špinila jsem, takže jsme se také s přítelem patřičně snažili.. 😃 Včera večer mě bolelo břicho jako při MS a dnes podobná bolest v podbrisku.. zkusila jsem si tedy koupit ovu test, protože jsem se “chytře” dočetla, ze je možné, ze ovu test ukáže těhotenství driv než těhu test. Včera byl ještě test negativní a dnes ... foto přikládám 🙂 Myslíte, že je možné, ze to vyšlo? Nebo ze by další ovulace? 🙂 Děkuji za názory. 🙂

Ovulační test 6. DPO. Je možné, že to vyšlo?
leila7
•
17. bře 2021

Tak proč neuděláš tehotensky?ale asi nic neukáže.

amalka2981
autor
•
17. bře 2021

@leila7 Právě proto, že je ještě brzy.. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli má někdo zkušenost, ale jinak samozřejmě zkusim pak těhu..

inah91
•
17. bře 2021

6DPO je brzy na jakýkoliv test.... to ještě není vajíčko ani uhnízděné....
Já jsem ovu test zkoušela taky - ale až po pozitivním těhotenském - jen tak ze srandy, a ano, pozitivní byl...

majka116
•
17. bře 2021

Ahoj, já to tak měla v říjnu 9DPO mi vyšel znovu pozitivní test, pak i tehotensky ale bylo to biochemické.

ema90
•
17. bře 2021

@amalka2981 Ano, ovulacni test mi ukazal tehotenstvi, ale den pred vynechanou ms a byl opravdu pozitivni.
A 6dpo je blbost delat jakykoliv test.

nikynikol25
•
20. bře 2021

Ahoj ukáže mě začal sílit poprvé 6dpo a teď u druhého tehu 10dpo,hodně holek to ví a jsou o tom i diskuze že to tak je.Ze se diví že reaguje na tehu.